Banner for Interglas

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att leta reda på det jag önskat. Jag mätte upp den plexiglas jag önskar, googla på det och fick träff på bl. er sida och Jämförelsevis bra pris. Vid beställning behövde jag loga in och där had... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte glas till mitt växthus, tydligt info om när dessa skulle levereras ett ''fönster'' på två timmar, sen fick jag ett sms om att det levereras inom 30 minuter, ganska få som levererar med sådan kva... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att beställa! Bra sida där man kan knappa in sina storlekar man önskar och sedan står sakerna hemma 1v senare. Lite oklart varför alla fraktalternativ finns, lite förvirrande, jag valde deras e... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra information och snabb leverans. Ni hade fått 5 stjärnor om det inte vore för de tjocka metallklämmorna på paketet. Efter att kämpat med alla mina tänger, fick jag ta skärkniv för att få upp pakete... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Glas- en spiegelwinkel
  2. Acrylproductenwinkel
  3. Glaswinkel
  4. Dakdekkersbenodigdheden winkel
  5. Douchedeurwinkel

Over Interglas

Geschreven door het bedrijf

Interglas – din specialiserade partner inom glas och plast

Sedan 2019 har Interglas varit en av Sveriges ledande onlineåterförsäljare av glas, isolerglas, plast och monteringsutrustning. Vårt mål är att göra det enkelt och tryggt att köpa kvalitetsprodukter för både privatpersoner och företag. Vi lägger stor vikt vid transparens, god rådgivning och konkurrenskraftiga priser, så att våra kunder alltid kan fatta trygga beslut.

Genom många års erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka samarbeten med erkända leverantörer och tillverkare i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av glaslösningar – från energieffektiva isolerglas och säkerhetsglas till plastskivor, speglar och specialanpassade lösningar. Våra produkter används i allt från renoveringsprojekt och nybyggnation till industri, skyltproduktion och inredning.

På Interglas vet vi att kvalitet och precision är avgörande. Därför arbetar vi med noggrann logistikplanering och effektiva inköpsavtal för att kunna leverera snabbt, säkert och till rätt pris. Vårt mål är att vara den mest pålitliga partnern för alla som arbetar med glas – oavsett projektets storlek.

Contactgegevens

Promotion box for Interglas

Köp enkelt – Isolerglas med specialmått

Isolerglas med 5 års garanti från Europas ledande tillverkare.

4,8

2 sterren
1 ster

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Logo Interglas

Antwoord van Interglas

Hej Peter,

Tack för din recension.

Vi beklagar att du upplevt frakten som väldigt dyr och att betalningshanteringen varit krånglig.

Generellt kan vi se att hela orderförloppet har varit olyckligt. Det lever på inget sätt upp till vår normala standard.

I samband med betalning ser vi över våra processer för att göra det ännu enklare för våra företagskunder att bli godkända för fakturabetalning.

Fraktkostnaden: Vi tar din feedback på största allvar och ser gärna över hur vi kan göra det tydligare och mer rimligt där det är möjligt.

Om du vid ett senare tillfälle skulle vilja ge oss en ny chans, kommer vi att göra vårt yttersta för att ge dig en betydligt bättre upplevelse.

Interglas kundtjänst / Lars

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Information om öppettider i Södertälje…

Information om öppettider i Södertälje var mycket otydligt både på webbsidan och i mejlet.

Skriv att "butiken"Södertälje har öppet
bara på fredagar eller så som det står på lokalens dörr
Måndag Stängt
Tisdag Stängt
Onsdag Stängt
Torsdag Stängt
Fredag Öppet 7-17.

Jag fick info om att
"Observera begränsade tider Fredag 07.00 - 17.00 Särskilt kring jul och nyår. Sista möjlighet för avhämtning av order i år är fredag den 19 december 2025. Första möjlighet för avhämtning nästa år är fredag den 9 januari 2026."

Jag råkade tolka er info så att ni hade öppet även på de andra veckodagar och därför var jag där för att hämta min beställning. Men fick jag erfara - skylten på dörren - att ni har öppet bara på fredagar och därför fick jag återvända med tomma händer.
Resan ca 10 mil i onödan, tyvärr.

22 december 2025

Världsklass

Ja, vad säger man?
Ett jättelitet köp för 29 kr, men måttbeställt och viktigt för mig.
2dagar senare finns det att hämta på posten .
Man säger världsklass!

Anders

16 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lars på kundservice gjorde ett…

Lars på kundservice gjorde ett kanonjobb med att hjälpa när en order saknades och var proffesionell genom hela processen. Kommer att fortsätta handla av er tack vare hans sätt att behandla mig som kund och hans snabbhet i ärendet.

12 december 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.