21 januari besteld en betaald en niet…
21 januari besteld en betaald en niet binnen nog steeds niet 😡😡😡
Ben gewoon opgelicht
de Internetwebshop is dé website voor alternatieve energie, autonome stroomverzorging en communicatieproducten. wij geven u deskundig advies over onze kwaliteitsproducten. graag winnen we uw vertrouwen door de veiligheid van onze website.
Nederland
21 januari besteld en betaald en niet binnen nog steeds niet 😡😡😡
Ben gewoon opgelicht
Nooit ontvangen wat ik bestelde.. geen antwoord als je een mail stuurt
Jammer, ik kon de website al niet meer vinden. Ik had alleen maar goede ervaringen met internetwebshop.nl,
hallo . heb via record -deals pantoffels besteld op 10 oktober 2020 . betaald maar nog niets ontvangen . ik tel de e-mails niet meer die ik al verstuurd heb maar mijn geld ben ik wel kwijt . dank u om dit nog eens na te kijken en een oplossing te zoeken
Vallende sterren hemel besteld.
Al 6 weken onderweg, een track and trace uit Frankrijk gekregen die niet bestaat.
Als je mailtje, alleen maar antwoordt, we zien dat je bestelling onder weg is.
Wat een bende oplichters, je pakket komt dus niet aan, en je geld is weg.
HIER DUS NIETS KOPEN.

Oplichters!
Je geld kwijt aan lucht.. je bestelling zal nooit aankomen!

OPLICHTERS!
Statief besteld, nooit gekregen, geen reactie op mail, geld kwijt. NIET BESTELLEN BIJ RECORDDEALS!! DIT ZIJN OPLICHTERS!!!!

Antwoord van Internetwebshop
Recentelijk een gipsplatenlift besteld, kwam redelijk snel binnen niet 1 a 2 dagen.. echter toen ik de verpakking opende ontbrak er 1 onderdeel erg vreemd. Mail gestuurd met info en foto's maar na 4 dagen nog geen antwoord. Net gebeld maar krijg direct de voice mail dus ik ben benieuwd hoe dit afloopt. Hopelijk kan ik mijn beoordeling nog aan passen.
Na deze review gelijk goed opgepakt en missende onderdeel komt naar mij toe.
Een hef tegel besteld. Eerst gebeld met deze Onlineshop om te vragen of de tafel op voorraad was. Het antwoord was nee, maar bestel maar vast want de tafel komt vrijdag binnen. Geantwoord dat ik dan liever even wacht totdat tafel echt binnen is. We hebben de tafel echt snel nodig! Vrijdag was de tafel nog onderweg. De Dinsdag daarop weer gebeld, De tafel was op voorraad dus heb ik meteen besteld en betaald. Het is inmiddels ruim een week later en we hebben nog geen hef tafel die we juist alleen besteld hebben als we er zeker van konden zijn dat we van een tijdige levering konden uitgaan.
In de ochtend had ik bovenstaande geschreven en later diezelfde ochtend kreeg ik een bevestiging op welk tijdstip in de middag dat het pakket gebracht zou worden. Kortom de afloop is keurig geregeld. Vandaar mijn aangepaste review.Dank daarvoor
Product besteld, helaas niet binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd, maar ruim een week later.
Op email wordt traag gereageerd en telefonisch onbereikbaar, waardoor je al snel een slecht gevoel krijgt, maar product in goede orde ontvangen.
Product gekocht wat niet werkte.
Bij de bestelling was de service goed maar toen ik hun erop aan sprak dat het product niet werkte kreeg ik alleen de vraag hoe heeft u het product getest.
Dat is het enigste wat ik nog van hun gehoord heb.ik ben nu een week verder en tot op heden niks gehoord en dat is een kwalijke zaak. Hun hebben de buit binnen .
Product besteld wat niet naar wens was, mogelijk defect. Diverse pogingen gedaan om contact te krijgen totdat ik 'actiever' ;-) naar hun ben gaan zoeken op internet. Toen kreeg ik wel reactie ...
Uiteindelijk kon het product terugsturen naar Duitsland of Zweden (of all places). Gezien de hoge kosten ben ik daar maar vanaf gaan zien.
Waardeloze service (en producten)
Ik heb een paar maand terug hier een aquarium filter besteld. Na een maand ging deze kuren vertonen. Gemaild met internetwebshop.nl en ik moest mijn bestel nr laten weten. Dit door gegeven en niets meer van gehoord. Nu is het filter helemaal stuk en wil ik deze retour zenden, en word er op geen enkele mail (4 verzonden) gereageerd. Zojuist geprobeerd om te bellen, het nummer word door verbonden naar een voicemail die uit staat. Ik kan niet anders dan denken dat ik ben op gelicht!
Edit 25-10-13:
zojuist ben ik gebeld door de webshop, en als het goed is ontvang ik volgende week een nieuw filter.
ik hou jullie op de hoogte.
Edit 30-10-13:
Vandaag heb ik zoals mij was toe gezegd het filter mogen ontvangen. Aan de telefoon werd mij uit gelegd waarom het allemaal zo lang heeft moeten duren en dat er aan gewerkt word om dit soort dingen sneller te laten verlopen. Ik ben blij dat ik toch wel serieus genomen werd door de webshop. Hopelijk mag ik langer van dit filter genieten en ik zal in de toekomst hier zeker terug komen voor eventuele onderdelen of andere benodigdheden.

Antwoord van Internetwebshop
De afgelopen twee jaren 2x een omvormer besteld. Beide hadden na levering problemen. De eerste is gelijk zonder problemen voor een nieuwe omgeruild. En de tweede na ruim 3/4 jaar omdat het probleem niet duidelijk was. Jammer dat de produkten niet gelijk bij eerste levering goed waren. De tweede levering functioneerd wel goed. De service van deze webshop is prima.

Antwoord van Internetwebshop
De mevrouw die de mail afhandelt werkt volgens mij 1 uur in de week.Bij bestellingen zeer goed alleen als er iets kapot gaat krijg je amper contact en wordt er alleen bij de eerste mail afwijzend gereageert en daarna is het radiostilte. Zelfs op vragen over aanvulende producten is er na drie keer vragen nog steeds geen antwoord. En dit nu al voor de tweede keer. Zeer slechte naservice.Een beetje van je geld is binnen en zoek het nu maar uit.