3,3

Gemiddeld

1 review

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Mensen keken ook naar

3,3

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Veel nare en vervelende ervaringen…

Veel nare en vervelende ervaringen gehad met neurologen daar. Ook in 5 jaar tijd 4 x een andere neuroloog. Onjuiste bejegening, negeren van vragen, weigeren informatie aan te nemen die relevant is voor de situatie. Proberen om je nieuwe medicatie aan te smeren, waarbij het er verdacht veel op lijkt dat daar een anders belang aan ten grondslag ligt.
Tijdens de lumbaalpunctie moest je alleen komen. Vervolgens is de behandeling achter de rug en zijn ze verbaasd dat niemand je op komt halen. Dus eerst krijg je berichten, Kom alleen!!! Dan kom je alleen en dan vragen ze zich af waarom niemand je op komt halen van de afdeling. Vervolgens zijn ze te beroerd om even met je mee te lopen naar de deur, terwijl ze net daarvoor met een naald in je ruggenmerg hebben zitten poeren. Beetje vreemde manier van bejegenen.
Tijdens de corona periode is mijn vriend op de gang gezet, terwijl het dragen van een mondkapje niet meer verplicht was. Vervolgens heeft de neuroloog in kwestie mij verteld dat ik een invaliderende, ongeneeslijke ziekte heb, Multiple sclerose, nadat hij net daarvoor mij in een onveilige situatie had gebracht door mijn vriend op de gang te zetten als een klein kind. Daarna vroeg hij me doodleuk wat dat met mij deed, die diagnose. Met escalatie tot gevolg. Dit heeft een traumatisch effect gehad en vertrouwen volledig vernietigd.
Daarna kwam er een nieuwe, die door mij aangereikte informatie over de corona prikken en de daarbij komende bijwerkingen weigerde aan te nemen. Omdat dit niet in zijn naratief paste, vermoed ik.
Die vertrok ook weer, dus weer een ander. daarmee geen gekke dingen meegemaakt, Ze heeft me nog ergens mee geholpen. Maar die vertrok ook weer. Nu weer een ander die ik een half jaar geleden gesproken heb en haar een vraag heb gesteld. Daar zou ze op terug komen. Na een half jaar zelf maar weer contact opgenomen. Buiten dat het antwoord op de vraag me niet beviel, is het natuurlijk van de zotte dat je overal zelf achteraan moet blijven zitten. Ze negeren je geweoon als dat zo uitkomt. Ik heb de indruk dat ze vooral bezig zijn met hun eigen verdienmodel.
Maar dan heb ik nieuws voor ze.
Ik ben geen verdienmodel, ik ben een mens!
#slechte zorg # je wordt niet serieus genomen # te veel wisselingen in personeel # geen persoonlijk contact of band opbouwen # vertrouwen kapot maken

16 september 2026

Is dit jouw bedrijf?