Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

elsker bare at spise her

elsker bare at spise her, godt nok lang kø, men det siger jo så noget godt om stedet...borde udenfor skulle måske snart ha en hånd, MEN maden! den er sku go , jeg er kommet hos jer i mange mange mange år, og kommer stadig hos jer....glæder mig til sommer, hvor det trods alt er bedst at sidde og spise hos jer..

21 januari 2025

Gammel mad med mug

Smørrebrød blev serveret med muggent rugbrød og gammelt surt rødkål. Både sild og flæskesteg var uspiseligt, ligesom fiskefileterne som var gemt under en helt utrolig mængde remulade. Vi anbefaler ikke dette sted!

20 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt uacceptabelt opførelse fra…

Helt uacceptabelt opførelse fra personalet's side især fra en eller anden oldgammel skrankepave der brugte sin sidste tid med opvasken.. hvad blider i jer ind.
Vi kommer 4 mennesker ind der gerne vil bestille noget frokost. Kl: 15:25.
De siger så (meget surt) ja vi lukker for køkkenet kl 15:30 vi siger der står kl 16 på hjemmesiden. Hvor hende den gamle koge kone. Bare råber op i et nedladende toneleje
Istedet, for og stå og snakke så meget,,, hvad skal i have og spise. Jeg når kun og sige hvordan i alverden er du snakker til kunderne. Før min kammerat blir sur og vi begge siger her gider vi ihverfald ikke spise eller bruge vores penge.
Magen til amatør agtigt sted der prøver og være fornemme uden af kunne finde ud af noget som helst

Hold jer væk
De bedst hilsner til alle andre end dem

Simon

3 augustus 2021

Helt uacceptabel servering

Helt uacceptabel servering - med ubegribelig langsom frokostservering. Tre retter fra kl. 11.45 til 15.00. I øvrigt meget, meget kedelig mad. Undgå dette sted, hvis du er i Roskilde.

15 mei 2018

Dårlig kundeservice

Det er bedst at få fat i os mellem 10-12, men der er ikke nogen der tager telefonen, ringer kl.12 der er optaget da jeg så kommer igennem er der ikke nogen der tager telefonen har prøvet flere gange under al kritik. Det er ikke et sted jeg har lyst til at spise.

24 juli 2016
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Genservering af de samme retter

D. 5/6 2015 var jeg med 3 andre på Kabyssen i Ishøj.
Vi bestilte 3 stk. wienerschnitzel og drikkelse. Drikkelsen hentede man selv, men maden måtte vi vente længe på. 45 min. efter bestillingen henvendte vi os til en tjener, for at spørge hvor vores 3 retter blev af.
Dem havde de lige givet til at nyankommet bord og hev dem derefter straks tilbage for at servere dem for os. Jeg understreger at retterne allerede var blevet serveret for det nyankomne bord!
Vi nægtede at spise mad, som allerede var blevet serveret for andre og tjeneren gik derfor tilbage i køkkenet for at hente nogle nye. Til vores overraskelse kom hun tilbage med de nøjagtig 2 samme tallerkener, som havde været serveret for de andre og sagde at disse var nye.
De havde 1 wienerschnitzel tilbage og vi kunne derfor ikke engang få gennemført vores bestilling! Vi fik returneret beløbet for maden - dog ikke for drikkevarerne og forlod spisestedet efter over en times venten.
Det er under alt kritik at de prøvede at servere samme retter for 2. gang og et brud på den basale hygiejne. Omvendt hvis en kunde åbner en sodavandsflaske i et supermarked, drikker dog ikke af den men sætter låget tilbage på - så sætter personalet ikke sodavanden tilbage i salg. Fødevaren er blevet "forurenet" og egner sig ikke længere til salg.

5 juni 2015

Kabyssen Spisested Ishøj Havn; Tjeneren gav forkert beløb tilbage, ved betaling

Betalte 100 kr. for meget for maden, eller jeg fik 100 kr. for lidt tilbage, uden at tænke over det modtog jeg returpengene, uden at tælle dem ikke op. da jeg kom hjem og kigge i min pung, og kunne se med det samme, at der manglede lige præcis 100 kr. ringende jeg til Kabyssen og fortalte at jeg havde modtaget 100 kr. for lidt. jeg talte med en mandlig ansat og fik den besked, at det kunne der ikke være tale om og samtidige konkluderet han, at det var " påstand mod påstand " (det har de nok prøvet mange gange før ” den med påstand mod påstand) uden han stillede spørgsmålstegn om de måske kunne have lavet en fejl, jeg bad dem venligst ved lukketid, når de tæller kassen op, om de skulle have modtaget 100 kr. for meget og det lovet hende jeg betalte til og som gav mig et forkert beløb tilbage og samtidig aftalt vi, at de fra Kabyssen skulle ringe dagen efter. Men der var ingen der ringede.
Jeg lidt sur over den måde som de har håndteret min henvendelse på, den mandlige medarbejder, ham jeg fik den besked, at det var " påstand mod påstand ” han kunne umuligt give et sandt svar uden at vide om kassen stemte og damen som lovet at ringe igen, det gjorde hun ikke.
Jeg tror at vi alle hader at blive snydt, uanset om det er 10 kr. eller 100 kr. og når man ved med 100 % sikkerhed at det er dem som har lavet fejlen. så kunne de i det mindste give et sandt svar, men åbenbart er de lige glade med deres kunder. Man skal ikke snyde sine kunder. Det er sidste gang vi / os sætter vores ben på det spisstedet KABYSSEN

1 juni 2014
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Restaurant Kabyssen på Ishøj Havn er uprofessionel

Det eneste man kunne få var grillbuffet til 145,- Der blev slet ikke fyldt op i skålene, de kunne ikke følge med med kødet på grillen og bordet med buffeten stod klemt op i et hjørne, så man ikke kunne gå rundt om det og gik i vejen for hinanden.
Det var stort set bare skolepiger, der holdt styr på opfyldning og som stod ved grillen og det ansvar var altså for stort. Det var slet ikke pengene værd. De burde have stoppet med at sælge flere kuverter, da de fandt ud af, at de ikke kunne følge med - så dem der allerede havde bestilt og betalt fik en god oplevelse.
Slutteligt skulle man rydde sit bord efter sig selv :(

22 juli 2013

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.