2,3

Slecht

Zeer slecht waneer je nieuw bent win je…

Zeer slecht waneer je nieuw bent win je een keer laat je uitbetalen helemaal prima maar erna begint de nachtmerrie je blijft storten storten en ook geen enkele winkans meer ik weet dat gokke gokke blijft maar je merkt het verschil je ken opwaarderen wat je wilt maar je blijft direct naar 0 gaan dus raad jullie aan mocht je spelen en je wint speel erna nooit meer

6 april 2026

Is een illegale casino

Is een illegale casino. Je kunt dus nooit winnen en je bent niet beschermd. Ze mogen eigenlijk je geld niet eens aannemen. Zal de review aanpassen als ik me geld terug heb.

26 maart 2026

Vreselijke site

Vreselijke site. Nog nooit zo'n slecht casino meegemaakt. Alleen maar vreten en vreten. Blijf hier ver weg. Je wint hier geen rode cent. Walgelijke lui. Account blokken ze voor korte tijd en dan weer mailen dat je kunt spelen en weeer alleen maar verliezen. Dit is echt een corrupt zootje. Uitbetaling 0,0. Vreselijk

3 maart 2026

Geen al te beste ervaring

Geen al te beste ervaring. wanneer je iets wilt terug halen van de withdrawal kan dit niet, maar toch staat het bedrag wel open.
Al reactie gevraagd via de chat krijg je een chatbot waar je niks mee kan.
Hoop dat ze hier verandering in brengen op dit moment niet aan te bevelen……

27 januari 2026

Ik zal niet gaan spelen als ik jullie…

Ik zal niet gaan spelen als ik jullie was je krijgt nooit een prijs en de bonussen die je draait doen ook niks het is net als lyrabet geloof dat het dezelfde zijn maar dan met een ander site
Dus niet spelen jongens

12 januari 2026

Bij alle online casino's zijn er goede…

Bij alle online casino's zijn er goede en slechte dagen maar bij Jaabet, de opvolger van casinolab, kun je onbeperkt geld storten zonder ook maar één noemenswaardige prijs. Alle bonuspotjes kunnen op barsten staan zonder open te gaan zoals bij eigenijk alle andere online casino's wel het geval is... echt slecht dus..

25 december 2025
Toon reviews in alle talen. (16 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken