Janandersentransport Reviews 35

TrustScore 3.5 uit 5

3,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået leveret barkflis 2 gange - super godt tilfreds. Leveret som ønsket, på havesiden. Kan kun anbefale firmaet 😃

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig lang væk fra Jan Andersen transport. Med mindre du vi finde dig i en opførsel som er under alt kritik. Man ankommer til en skilteskov, som jeg kun tror giver mening i Jan Andersens verden,... Toon meer

3,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk jeg ringede for at…

Hold jer langt væk jeg ringede for at spørge om hvad 10 tons sand vil koste leveret hvortil Han spørger mig surt hvor det skal leveres hen så siger jeg det skal leveres til 8462 Harlev hvor han så svarer at jeg kunne ringe tilbage når jeg var seriøs og så smækkede han rørt på så kan absolut ikke anbefale at handle hos ham

8 september 2025

Hurtig og reel

Har brugt Jan Andersen Transport flere gange til levering af granitskærver, barkfils og muld. Altid hurtig og reel. Tingene sættes som ønskes, under hensyntagen til lastbilens størrelse og fysikkens love (kran og vægt). Kan anbefale.

22 juli 2025

Sur og træls

Blev skældt ud tidlig mandag morgen fordi der var for lavt for lastbilen til at komme ind til min indkørsel.
Og det kostede 800kr for ingenting og brok.

14 juli 2025

Super levering

Simpelthen super at handle her. Vi bestiller i weekenden og leveringen kommer mandag 💪💪

Vi ønsker leveret så tæt på terrassen som muligt. Granitskærverne er leveret 1 meter derfra. Så flot, tak

19 mei 2025

På grænsen til grotesk.

Helt absurt måde at behandle folk. Tonen, attituden og ikke mindst mennesket bag var direkte usmagelig og decideret absurt.

Hvis man gerne vil have en sviner og foretrækker at blive overfuset, så er du kommet til det rette sted.

26 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og super service!

Vi har bestilt sand og stabilgrus hos Jan Andersen transport over flere omgange.
Alle gange er Big bags’ne blevet leveret hurtigt og sat præcist som aftalt.
Vi har endda fået hjælp til at flytte en tidligere placeret bigbag.
Super service👍🏻👍🏻

27 september 2024

Alt efter aftale

Alt efter aftale - hurtigt levering

Bestilt igen 6x1m3 stabil grus. Det var lagt med kran over hæk. Jeg tror jeg fik bestilt torsdag eller fredag, fik allerede på mandag.
Afstand som kran kan nå kunne være længere, men jeg var informeret hvor langt den kan nå og så jeg kan ikke klage over noget som helst.

9 september 2024

Sur sur sur

Jan er muligvis den mest gnavne mand, der findes. Jeg har nu været derude 3 gange og hver gang er det lykkedes at få skæld ud! Første gang fordi vi ikke kørte tæt nok på anlægget og så blev vi ellers nærmest råbt af og hånet! Da mobilepay betalingen tog 30 sekunder fik at vide, at han for ....... ikke tjente nogle penge, når vi var så langsomme. Wow! Anden gang havde han ikke styr på sine priser. Barkflis stod til 225,- på hjemmesiden og 200,- på pladen og så blev han rasende over at vi overførte et forkert beløb, som i øvrigt var for meget! Tredje gang gav også skæld ud. og det blev sidste gang!
Hans tone er lige så håbløs som hans formuleringer på hjemmesiden. Det er ikke underligt, at folk ikke forstår hvad du skriver Jan. Få nogen til at skrive for dig

25 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig lang væk fra Jan Andersen…

Man ankommer til en skilteskov, som jeg kun tror giver mening i Jan Andersens verden, og uanset hvor meget du stresser for at følge alle skiltene, så er det en umulighed at undgå at blive irettesat af det sure gamle væsen der sidder i maskinen.
Jeg kommer aldrig nogensinde til at handle der igen. Og jeg håber at min anmeldelse kan være medvirkende til at andre holder sig væk, og forhåbentlig undgår Jan Andersens opførsel.

4 mei 2024

Direkte katastrofe

Min oplevelse med Jan Andersen Transport var en absolut katastrofe. Jan opførte sig som en uhøflig tyrant og svarede på mit spørgsmål med uacceptabel adfærd. Hans sure-gammelmands attitude er uhøflig, arrogant og ubehøvlet. Firmaet tror, at de er hævet over alt kritik og jeg har sørme ondt af Jan og i sær hans medarbejdere. eg vil aldrig anbefale at shoppe hos denne mand. Spar dine penge, din tid og dit gode humør og find en professionel og høflig udbyder, medmindre du ønsker at blive behandlet som jord, sten og skrald — for det er hvad Jan Andersen Transport kan finde ud af.

1 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en big bag stenmel.

Bestilte en big bag stenmel.

Anførte på ordren bedste indkørselsvej, samt ønsket placering.

Alligevel skal jeg mødes som kunne med brok over ikke at have ringet inden. Jeg forventer som kunde en nem oplevelse ved bestilling på nettet, uden at jeg også skal til at ringe rundt.

I kan ikke både have afkrydsningsfelter om kantstenslevering, felter til ønsket placering og en kommentar om at kunden skal ringe. Det er en omme! I skaber selv problemerne på den måde ved at være inkonsistente i kundeoplevelsen.

Men værst af alt topper i den ved at være brokkehoveder når i kommer med varen og særdeles usamarbejdsvillige. Det er der ingen der gider have med at gøre!

Min næste bestillinger går til andre firmaer. Jan Andersen Transport er en kedelig oplevelse.

1 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er du vandvittig en service🤩 bestiller…

Er du vandvittig en service🤩 bestiller 3 m3 Topdressing til haven om natten kl 00:33 og da jeg kører på job 7 timer senere, ja så står der 3 store maxibag i haven😊. Verdensklasse🤩🤩🤩🤩🤩

19 april 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.