Jeansonline Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Eigenlijk wilde ik 3,5 ster geven maar omdat dit niet kan rond ik hem af op 4 sterren. 8 maanden geleden heb ik twee broeken gekocht voor €120,-euro (in de aanbieding) Deze broeken zijn no... Toon meer

Ik had 3 verschillende kleuren spijkerbroeken besteld. Deze bleken bij de leverancier moeilijk leverbaar te zijn. De berichtgeving hierover was niet eenduidig. De bestelling is wel in deelleveringen... Toon meer

Ik kom altijd aan mijn trekken wanneer ik de wedsite afstruin, het maakt eigenlijk niet uit in welke genre. Het kijkt ook zo gemakkelijk weg, waardoor ik vaak totaal geen tijdsnotie meer heb hahahahah... Toon meer

Een erg prettig en overzichtelijke site, met een fijn gebruikersgemak. Goede filters en zoekfuncties die het brede assortiment gericht kunnen weergeven. Nauwkeurige informatie rondom maten en... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

In minder dan 24 uur in huis!

Snelle verzending en product in goede staat ontvangen.
Leuk verpakt in een (katoenen?) tas van Jeansonline.
Enig minpuntje, de tas was niet meer heel nadat ik hem voorzichtig open had gemaakt, misschien met een volgende bestelling meer geluk!

8 mei 2014

Voor mij de mooiste merken in één webshop

'Vroeger' had ik altijd het probleem dat ik op verschillende websites mijn kleding moest bestellen omdat ik nooit mijn favoriete merken in één webshop kon vinden.

Toen kwam Jeansonline opeens met veel topmerken (Pure White, Radical, GStar etc.)
In combinatie met scherpe aanbiedingen en volledige service ben ik helemaal tevreden met Jeansonline. Ik heb niets negatiefs te melden.

- Mooie collectie
- Genoeg voorraad
- Scherpe aanbiedingen/prijzen
- Snelle, goedkope en flexibele levering

Tegenwoordig bestel ik zelfs kadobonnen om mijn vrienden en familie ook te laten proeven van Jeansonline.

Kortom, een 10!

8 mei 2014

diversiteit in aanbod & goede service

Deze online webshop is echt fantastisch. Door de diversiteit van merken, stijlen en prijs vind ik altijd weer een top aankoop. Ook de presentatie van de producten is erg fijn. De foto's en beschrijvingen zijn duidelijk. Waardoor je gewoon online goed kunt shoppen. Daarnaast is de bestelling snel bezorgd. Als je vaak van huis bent, kun je jouw bestelling laten bezorgen bij een afhaalpunt. Dus neem eens een kijkje op jeansonline.nl, maar pas op. Je wil hierna waarschijnlijk niet meer anders :)

super

Jeansonline is een fijne website met gave kleding en goede aanbiedingen! De site zelf is ook heel overzichtelijk! Ik ben erg blij met mn aankoop en ook zeker met de snelle levering en service! Thnx!

Fantastisch!

Bestelling op woensdag geplaatst en de volgende ochtend al geleverd in een mooie doos! Erg tevreden over Jeansonline. Eerste bestelling maar zeker niet de laatste!

Top service!

Overzichtlijke website, ruim aanbod en snelle levering! Daarnaast ben ik ook heel goed geholpen toen tijdens het bestelproces het e.e.a niet goed ging. Keurige afhandeling en binnen 2 dagen had ik het pakketje alsnog in huis! Retour process kan alleen soms wel iets sneller en ik zou graag wat meer acties willen zien...

Goed geregeld!

Een zeer fijne webshop met mooie kleding en goede aanbiedingen. Enige nadeel is dat de kleuren niet altijd overeenkomen.

1 mei 2014

Uitstekende service in alle opzichten

Fijn dat ik het pakketje kan ophalen bij een KIALA-punt. Dit bespaart tijd en kost mij ook nog eens niets.
Bovendien wordt alles zeer snel geleverd
Retourneren gaat net zo makkelijk!
Top!

Goede service, snelle levering

Jeansonline bied een goede service en een snelle levering.
ook de prijzen ten opzichte van de concurrentie zijn goed en is er een breed assortiment.
wat ik mis is een korte omschrijving van de producten zoals die bij andere sites wel aanwezig zijn

breed assortiment

Goed en breed assortiment, ik was al tijden op zoek naar een soort T-shirt maar kon deze alleen maar op site's vinden waar je verscheept zouden moeten worden...
Maar Jeansonline had deze shirts ook gewoon en binnen 2 dagen

18 april 2014

Super service and artikelen

Ik kocht een jeans die 10 euro goedkoper was dan in de winkel. De verzending en verpakking was uitstekend, ik was heel blij met mijn broek! Kan iedereen aanraden om eerst langs Jeansonline te gaan voordat je iets in de winkel koopt ;)

18 april 2014

Trage retourverwerking en terugbetaling binnen 30 dagen meermaals verstreken/vergeten(?)

Ik heb meerdere keren bij jeansonline besteld en ook altijd 1 of meerdere artikelen geretourneerd. De retourverwerking duurt allereerst erg lang; ik heb gemiddeld toch steeds minimaal een week moeten wachten voordat ik een bericht kreeg dat de retourzending ontvangen was. Pas daarna is de zogenaamde 'binnen 30 dagen terugbetaling' van toepassing. Bij mij is het nu al 2 keer gebeurd dat de 30 dagen verstreken waren zonder een betaling op mijn rekening te hebben ontvangen. De eerste keer ging het over MEERDERE bestellingen waarvan dit het geval was, de tweede keer 'slechts' 1 bestelling. De eerste keer had de klantenservice het over een systeemfout, de tweede keer kreeg ik enkel excuses en dat het alsnog snel in orde zou worden gemaakt. Ik vind het schandalig dat je als klant (meermaals) achter je eigen geld aan moet, terwijl de webshop in kwestie hier zorg voor zou moeten dragen. Ik trek me terug als klant!

17 april 2014