Jensenognoergaard Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg og god oplevelse at købe min første el bil, Hyundai Kona 64EV hos Jensen&Nørgård. Behagelige sælgere man trygt kan ringe og tale med og de yder en hurtig service. God oplevelse ved afhentning... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en rigtig god oplevelse at handle med Niels. Man får altid en god service og en god snak og de sælger ikke bare det dyreste men hjælper med at finde det rigtig til en og hjælper med at s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handlede bil ved Lars, hvilket var helt igennem en god oplevelse. Godt informationsniveau og god service. Jeg fik god vejledning i forhold til valg af bil og svar på en masse spørgsmål, da jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu engang har vi fået leveret en topklargjort firmabil fra Jensen & Nørgaard og faktisk har de leveret alle vores firmabiler gennem årene. Servicen har hver eneste gang været i top og bilerne... Toon meer

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

69 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Første elbil og Hyundai

Vi er 1st gangskøber af elbil og en Hyundai. Vi var oppe og prøve bilen af 2 gange hos Niels. Åben og ærlig kommunikation omkring vores behov, pris, ekstra services, levering, samt rigtig god gennemgang af bilen ved afhentning. Jeg giver mine bedste anbefalinger til dem og jeg anbefaler dem til min omgangskreds.

3 december 2025

Hej Thomas
Tak for den fine anmeldelse, dejligt at i har været tilfredse med forløbet i f.m. jeres bilkøb.

Meget positiv oplevelse

Handlede med David, som er en yderst imødekommende sælger, der ikke havde travlt eller pressede på på nogen måde. Kan varmt anbefales

13 november 2025

Hej Kim
Tak for den fine anmeldelse og dejligt at David levede op til dine forventninger i forbindelse med dit bilkøb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte en spritny hyundai inster

Vi købte en spritny hyundai inster, vores første el bil, vi kiggede på den 3 gange før køb samme sælger alle tre besøg. Gennemført service også i klargøring tog 2 dage klar til at køre . Information på ladeboks og opsætning holdte også vand suuper oplevelse hele vejen igennem.

31 oktober 2025

Antwoord van Jensenognoergaard

Tak for en flot anmeldelse her på Trustpilot, håber i er rigtig glade for jeres nye Hyundai Inster

Fantastisk sevice

Fantastiske sælgere, en rigtig god modtagelse, de er alle parate til at hjælpe og et svar parat
Det er den 4 bil jeg køber der, alle service bliver lavet på deres værksted hvor der er dygtige medarbejdere
Den service der bliver ydet hos Jensen&Nørgaard i Grindsted er den helt afgørende faktor for at jeg bliver ved med at bruge dem 👍

4 november 2025

Hej Holger
Mange tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade og stolte over at have leveret ikke mindre end 4 biler til dig. Håber du er rigtig glad for din nye bil og at den lever op til dine forventninger.

Brugt bils køb

Købte en brugt Ioniq5 i august 2025. . leveringen blev kun forsinket pga de opdagede en sensor der skulle skiftes ved klargøringen . Et par andre småting der blev opdaget efter levering blev også rette uden diskussion . Fin service.

2 oktober 2025

Hej Mads
Dejligt at høre at du har været tilfreds med forløbet :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ærlig, hjælpsom og oprigtig service. Følte mig tryg og godt behandlet hele vejen.

28 oktober 2025

Hej Annika
Dejligt at høre at du har været tilfreds med forløbet i forbindelse med dit bilkøb. Håber du bliver rigtig glad for bilen :-)

God oplevelse i Grindsted

Jensen og Nørgård var bare en af de mange bilhandlere vi besøgte i vores søgen efter den første elbil.

Og så kom vi sådan set ikke længere. Vi fandt både en bil, der passede til os, og ikke mindst en bilforhandler vi følte, vi kunne have tillid til, i modsætning til flere af de steder, vi ellers havde været forbi.

David og de andre i butikken tog sig tid til at hjælpe og forklare, og det var alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

24 oktober 2025

Hej Niels
Tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot, dejligt at høre at i har haft en god oplevelse i f.m. jeres bilkøb

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig behagelig oplevelse at handle…

Rigtig behagelig oplevelse at handle bil hos Jensen og Nørgaard.
Jeg har netop hentet min første elbil,og jeg fortryder bestemt ikke køreturen fra Odense til Grindsted for at handle med Niels. Kommunikationen har hele vejen igennem været hurtig og god, og det der er blevet lovet, er også det der er blevet gjort.
Jeg kan klart anbefale andre at handle bil der.

20 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God gammeldags service og ordentlighed

Vi købte vores nye bil hos Jensen og Nørgaard i Grindsted, og det var en rigtig god oplevelse. Der var ærlig snak, god service, der blev lyttet meget til vores behov og ønsker, og vi mærkede stor villighed til at give os både en god oplevelse og en god handel.

Bjarne var fra start til slut både god at sparre med om de ting, der skulle klargøres på bilen inden købet, og både han og hans kollegaer mødte os med smil, dejlig god service og gik langt for at tilse vores ønsker og behov.

Vi havde, inden vi kom til Jensen og Nørgaard, været forbi et af de helt store bilhuse, og havde en virkelig dårlig oplevelse, hvor vi klart kunne mærke, at vi blot var en ud af tredive handler, der skulle vinges af den dag, at de ikke kunne være mere ligeglade med os og en “går den så går den” holdning i forhold til flere dårlige forhold på den bil vi kiggede på, som de tilbageholdt oplysninger om.

Hos Bjarne og hans kollegaer var det helt modsat, det var god gammeldags service og ordentlighed! Virkelig dejligt at mærke, at det stadig findes i branchen og at handle et sted, som ønsker, at alle parter får en god handel!

Jensen og Nørgaard får vores bedste anbefaling. Her vender vi helt sikkert tilbage til!

10 oktober 2025

Hej Peter
Tusind tak for en meget fin anmeldelse, vi er glade for at i har haft en god og tryg oplevelse i forbindelse med jeres bilkøb

God oplevelse

Jeg har købt en Ioniq 5, og har fået en fin behandling igennem forløbet. Efter lidt forhandling frem og tilbage blev vi enige om en byttepris for min egen bil som var til at leve med, og lidt andre småting jeg gerne ville have styr på.
Jeg synes det har været et behageligt sted at handle bil, dejligt med en mindre "lokalt" sted, end de efterhånden gigantiske bilhuse der er ved at skyde op rundt omkring.

26 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtigt fint sted at købe brugtbil

Rigtig god købsoplevelse. Niels var super imødekommende, venlig og professionel. Han tog sig tid til at svare på de mange spørgsmål vi nu engang havde og gav os en super vejledning.

Alt i alt et rart sted at handle bil.

4 september 2025

Hej Rasmus
Tak for en fin anmeldelse, dejligt at du har haft en god oplevelse i f.m. dit køb

Køb af bil

Virkelig en dejlig oplevelse at købe bil her hos Jensen og Nørgaard 😀
Bjarnes lyst til at give en god service og være fleksibel er til mere end 5 stjerner.
Jeg kan kun anbefale dem 😀 Vil du gerne købe en bil og have en god mavefornemmelse så kør forbi dem👍

20 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service hos Jensen og…

Fantastisk service hos Jensen og Nørgård i Grindsted!

Jeg har haft fornøjelsen af både at sælge og handle hos Jensen og Nørgård, og jeg kan virkelig anbefale dem.
Jeg har haft en god og professionel dialog med Niels i forbindelse med købet af min første elbil. Han har været utrolig hjælpsom og informativ gennem hele processen.
Takket være hans hjælp følte jeg mig tryg ved mit valg, og jeg er meget tilfreds med bilen.
Jeg har allerede anbefalet Jensen og Nørgård til flere familiemedlemmer og venner, der overvejer at skifte bil.

Tusind tak for hjælpen, Niels – jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal købe bil! 😊

14 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt en Cupra Born hos Jensen &…

Jeg har købt en Cupra Born hos Jensen & Nørgaard, som i sin helhed var en virkelig god og positiv oplevelse. Jeg oplevede hele processen som tryg og overskuelig, hvor forhandleren havde tid til at forklare og besvare alle mine spørgsmål. Det betød meget for mig, at jeg har fået så professionel hjælp og rådgivning.

12 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse ved køb af bil

Konkurrencedygtige priser, god service samt hjælpsomme, kommunikative og reelle sælgere. Vil varmt anbefale andre at handle bil hos dem. Vi havde en god oplevelse og er glade for vores køb.

10 september 2025

Hej Aske
Dejligt at i har haft en god oplevelse i forbindelse med jeres bilhandel og tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handlede bil og fik en god og venlig…

Handlede bil og fik en god og venlig betjening,de har til fulde overholdt hvad de har lovet, handler der gerne igen.

14 juli 2025

Hej Jørn
Tak for din fine Trustpilot anmeldelse, vi er glade for at du har haft en god oplevelse i f.m. dit bilkøb.

Konkurrencedygtige og god service

Vi solgte bil til Jensen & Nørgård og handlede samtidig en VW id.4 hos dem. Konkurrencedygtige priser på både vores tidligere bil og bilen vi købte. Vi stillede nogle krav vedr. test og oplysninger på bilen, hvilket blev mødt med god fleksibilitet. Dialogen med Bjarne var venlig og nem, og der var god service ved aflevering og afhentning af bil. Kan anbefales.

25 augustus 2025

Hej Mikkel
Tak for din fine anmeldelse af Jensen & Nørgård, vi er super glade for at du har haft en god oplevelse ifm dit bilkøb

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Problemfrit salg af brugt bil

Efter jeg havde sat min bil til salg på Bilbasen og DBA, blev jeg kontaktet af Niels fra Jensen og Nørgård der var interesseret i at købe bilen. De køber jo selvfølgelig bilerne med henblik på fortjeneste ved videresalg, så jeg mente ikke vi kunne blive enige. Efter lidt dialog frem og tilbage, fandt vi en løsning jeg sagde ja til.....alt sammen skete inden for 1-2 dage. Jeg modtog straksoverførsel ved afhentningen, bilen blev overleveret og den blev afmeldt samme eftermiddag....alt sammen som aftalt.

Jeg er selvfølgelig klar over, at med lidt tålmodighed kunne jeg sikkert have fået mere for bilen ved privathandel, men jeg fik flere henvendelser fra private der "skambød" bilen, også langt under hvad forhandleren vil give, så det bliver man hurtig træt af at skulle håndtere/besvare.

Jeg kan derfor kun give stor ros til Niels hvor jeg oplevede et problemfrit salg af min brugte bil og alle aftaler blev overholdt.

26 augustus 2025

Kia Rio 1.0 T-GDI Advance

Jeg ringede til Bjarne hos Nørgaard&Nielsen, da de lige havde fået en Kia Rio ind 1.0 T-GDI ind, vi aftalte at jeg skulle have mulighed for at køre fra Silkeborg af ,og se samt prøvekøre bilen.

Jeg kørte til Grindsted og prøvekørte bilen, lavede en betinget slutseddel med Bjarne og godkendte bilen ved afhentning.

Min oplevelse og snak med Bjarne hos Nørgaard & Nielsen var virkelig god, jeg køber gerne min næste bil der🙂

1 augustus 2025

Hej Henrik
Tak for din fine anmeldelse, vi er super glade for at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit bilkøb og at bilen lever op til dine forventninger :-)

Meget god forhandler

Meget god forhandler. Yder service udover det forventelige. Stod i akut situation med bil problemer lige inden Bilferie, de var klar og meget behjælpelige. Vil helt sikkert benytte igen.

18 juli 2025