JH Restyling Reviews 21

TrustScore 4 uit 5

4,0

De eerste kennismaking was een aangename verrassing, dus meteen een afspraak gemaakt en een offerte aangevraagd. Een zeer redelijke prijs dus werk uit laten voeren. Uitstekend gedaan,dus zéér tevreden... Toon meer

Erg tevreden met m'n nieuwe badkamer. David en Dennis hebben erg hun best gedaan om het in overleg zo goed mogelijk af te leveren. Het duurde wat langer, maar dan heb je ook wat. Bedankt, jongens 👏💪... Toon meer

Onze badkamer laten restylen, Dennis heeft prachtig tegelwerk afgeleverd. Bij het ophangen van de radiator gingen ze helaas tot 2x aan toe door de muur, jammer. We zijn tevreden met de badkamer. O... Toon meer

JH Restyling heeft inmiddels meerdere grote en kleine klussen voor ons gedaan , waaronder de complete verbouwing van de beneden verdieping van ons huis. We zijn heel tevreden over de werkzaamheden,... Toon meer

1. Badkamerinstallateur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

JH Restyling Keuken en badkamerspeciaal winkel, Een ruim opgezette showroom en kennis van zaken.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Review

Weinig tot geen opmerkingen

3 februari 2019

Beste fam Goudswaard,

Bedankt voor de 4-sterren review.
Heel veel plezier van de keuken.

Team JH Restyling

Erg tevreden met m'n nieuwe badkamer

2 februari 2019

Beste An,

Bedankt voor de 5-sterren review.
Heel veel plezier van de badkamer.

Team JH Restyling

De eerste kennismaking was een…

30 januari 2019

Beste heer Schermer,

team JH Restyling

Geweldig goed werk geleverd

Geweldig goed werk geleverd, in gezellige sfeer en schoon opgeleverd.

26 januari 2019

Beste fam Mons,

Beoordeling

Aangezien we zowel de badkamer als eerder de separate toiletruimte hebben laten renoveren door JH Restyling even een stukje tekst ten gunste van dit bedrijf.

Als eerste is de kleinschaligheid van deze firma misschien toch een voordeel omdat indien nodig, er snel kan worden geschakeld, ondanks de drukte bij hun planning.

Wij hadden vorige week alleen een relatief klein probleem maar konden desalniettemin toch niet (meer) douchen. Deze is gelukkig op de dag van melding verholpen dus heel attent en met name EDUARD is verre weg dé belangrijkste bemiddelaar en regelaar voor ons geweest gedurende de hierboven eerder genoemde renovaties.

Verder hebben ze een uitstekende tegelzetter, Dennis Braak' en deze man is absoluut een enorm grote meerwaarde voor dit bedrijf. Hij werkt secuur en heeft enorme vakkennis. Mag apart genoemd worden!

Ze hebben het misschien wel iets TE druk voor de complexe werkzaamheden en de veelvoud aan disciplines.

Toch leeft vooral bij Eduard (mede eigenaar) de intentie om mensen tevreden te maken, te houden of zich te conformeren met de klant.

We dichten ze nog veel succes en voorspoed toe.
Fam. Zondervan

19 november 2018

Beste Fam Zondervan,

Plaatsen keuken

Ze hebben alle leiding en electra werk geplaats daarna de keuken en is allemaal gegaan zoals afgesproken. Ziet er goed uit en ben er erg blij mee.

19 november 2018

Beste fam Willemsen,

Team JH Restyling

Praxis gaf ons een mannetje

Praxis gaf ons een mannetje, JH Restyling kwam met twee vakmannen!

Ondanks de voorwaarden van JH Restyling kwamen ze de douchewand en deur ophangen. Deze hangen nu perfect en wij genieten elke dag van ons hoekje!

5 november 2018

Beste Fam Schilder,

Prima bedrijf.

Prima bedrijf.
Afspraak keurig nagekomen. Blij met de douchewand!

27 september 2018

Beste fam van der Vossen,

Nieuwe Badkamer

Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door JH Restyling.

Voorafgaand aan de verbouwing zijn we voorbereid dat dit 1 van de ergste verbouwingen is, die je je kunt voorstellen. Achterafgezien viel ons dit echter 100% mee.

De medewerkers (Joris, Kees, Dennis, David) zijn stuk voor stuk harde werkers met passie voor hun werk. Zij laten hun werk elke dag weer netjes weer achter. Dit zorgt voor overzicht en ruimte (ondanks de kleine ruimte). Gedurende de verbouwing zijn een aantal punten die in de praktijk anders uitkwamen dan onze wens op dat moment was. Zonder enige moeite of wanklank is dit aangepast naar onze wens. Wij hebben dan ook een badkamer die volledig naar onze wens is.

Wij herkennen ons niet in de onvrede die sommige mensen hebben ervaren. JH Restyling doet naar onze mening alles om haar klant tevreden te stellen.

Wij raden JH Restyling dan ook van harte aan iedereen aan!

Bij deze willen we jullie dan ook nogmaals hartelijk danken voor het mooie werk dat is geleverd.

Groet,

Maikel Marinus

19 september 2018

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Wij hebben ons gehele huis door hun laten verbouwen. Snelle service en planning was snel gemaakt.
Prachtige showroom waar ze je te woord staan en rond kunnen leiden.
Wij hebben een goed gevoel bij dit bedrijf.

15 september 2018

Beste Fam Wals,

Bedankt voor jullie 4-sterren review, wij wensen jullie heel veel plezier van de gedane renovatie.
Dank jullie wel voor de lovende woorden.

Team JH Restyling

Top gedaan alles volgens afspraak.

Top gedaan alles volgens afspraak.
Keuken ziet er heel mooi uit.
De monteur is een vakman.

14 september 2018

Beste Jan,

Dank je wel voor de 5-sterren review, We zullen de complimenten aan de monteur zeker doorgeven.

Niet helemaal goed afgeleverd

Niet helemaal goed afgeleverd.
Na het vervangen van de keukenblad kan de inbouw koelkast deur niet vanzelf goed dicht, wat voorheen voor de reparatie wel was.
Is beloof te komen herstellen, maar tot nu toe is niemand geweest!

8 september 2018

Beste Alexander,

Ons excuus als hier nog geen afspraak voor gemaakt is, wij nemen vandaag nog contact met u op voor het afstellen van de koelkastdeur.
Om deze service op te lossen. We komen graag langs.

Team JH Restyling

Zeer tevreden, goed bedrijf.

We zijn heel tevreden over de werkzaamheden, de nette uitvoering en de service achteraf. Er wordt goed meegedacht over mogelijkheden. Prettige en persoonlijke samenwerking met een prachtig resultaat.
Een puntje van kritiek is de planning en de communicatie. Daar is nog een extra ster te halen wat ons betreft.

5 september 2018

Beste Fam van der Kruk,

Wat fijn om te horen dat jullie een goede ervaring hebben met ons bedrijf, we gaan dit zeker doorgeven aan de monteurs!
Bedankt voor de 4-sterren recensie en we gaan onze processen optimaliseren voor die 5e ster!

We wensen jullie heel veel plezier in jullie gerenoveerde huis.

Groet, Team JH Restyling

Prima service

Prima service en vlotte afhandeling! Wij zij zeer tevreden.

5 september 2018

Beste Ron,

Wat fijn om te horen dat je een geoede ervaring hebt met ons bedrijf, we gaan dit zeker doorgeven aan de monteurs!
Bedankt voor de 5-sterren recensie.

Groet, Team JH Restyling

Onze badkamer

Onze badkamer, bij Grando besteld, zou door JH-restyling worden geplaatst.
David was veelbelovend aan het begin.
Echter, veel afspraken werden niet of slecht nagekomen. Beloftes om langs te komen op bepaalde data en tijden, veranderden voortdurend.
Het afdoppen van de CV leiding moesten we drie keer vragen, waardoor we in november drie dagen in een koud huis moesten klussen.
Het tegelwerk door Dennis is echt heel mooi geworden en ook de verdere afwerking van de badkamer ziet er keurig uit, daarvoor compliment.
Onze badkamer werd begin december opgeleverd, echter tot nu toe durfden we nog geen review te schrijven: We hebben een grote drama gehad met een niet functionerende afvoer. David hield vol dat dit lag aan het afschot. Na heel veel gezeur van onze kant en frustraties tijdens het douchen, hebben we een second opiniononderzoek laten doen.
De afvoer heeft inderdaad niet voldoende afschot maar dat was niet de oorzaak van het feit dat het water niet wegliep.
Ergens in het bouwproces is er enorm veel bouwgruis door de afvoerl gespoeld, wat is blijven steken. Er is echt heel veel uit onze afvoer gekomen. Als David dit in december eerlijk had gezegd, hadden we ruim 4 maanden eerder van onze badkamer kunnen genieten. De oplossing van het probleem kostte namelijk maar 1% van de aankoopkosten van onze badkamer: kleine moeite, groot plezier.
Wij douchen en baden nu met erg veel plezier, de afvoeren lopen gelukkig weer prima weg, net als in de oude badkamer.
Ons vertrouwen in aannemers in het algemeen, maar vooral in JH-restyling is tot het dieptepunt gedaald.
Advies aan anderen: Als je slechte communicatie en kans op een verstopte afvoer op de koop toeneemt, is JH-restyling een geschikt bedrijf.

20 juli 2018

Zeer slechte ervaring met Restyling.

Zeer slechte ervaring met Restyling.
Wij adviseren om niet met dit bedrijf te werken. Onze ervaring is dat zij zeer slecht communiceren en daardoor grote fouten maken die vertragingingen en misverstanden opleveren. Dit heeft ons geld gekost. Gewoon amateuristisch.

11 juli 2018

Badkamer

Onze badkamer laten restylen, Dennis heeft prachtig tegelwerk afgeleverd.
Bij het ophangen van de radiator gingen ze helaas tot 2x aan toe door de muur, jammer. We zijn tevreden met de badkamer. Op het gebied van afspraken nakomen en communicatie daar valt echt nog punten op te behalen! 1ste week van Feb zijn ze begonnen, we zitten nu nog ( 29 april) te wachten op de accessoires.!!

fam vd Gr

29 april 2018

Vakkundig en netjes werk afgeleverd …

Vakkundig en netjes werk afgeleverd voor een verbluffend resultaat. Heel blij met de gerestylde keuken. Positief advies voor anderen.

27 november 2017

Beste Marcel,

Het is altijd fijn te horen wanneer een klant tevreden is van JH Restyling.

Bedankt voor uw mooi recensie,
wij zijn blij te horen dat het werk naar tevredenheid is verlopen.

Team JH Restyling

Onder grote druk prima presteren !

De planning heeft telkens onder grote druk gestaan, maar desondanks heeft de kwaliteit van de prestaties er nimmer onder geleden.We genieten nog steeds van het goede geleverde werk.

25 november 2017

Beste Fam Fokke,

Super leuk om te horen dat jullie nog steeds blij zijn met de behaalde resultaten.
Inderdaad de planning heft onder grote druk gestaan maar door het goede overleg met u, en het denken in oplossingen en met uw samenwerking is het een super project geweest om uit te mogen uitvoeren.

Wij zijn trots op het resultaat en wensen u veel plezier van de badkamers.