Heerlijke warme trui aangeschaft bij JNGL Clothing. Fijne zachte stof en er is ook een erg mooie orginele print verwerkt in het kledingstuk. Bezorging was precies zoals afspraak. Ik weet wel zeker dat... Toon meer
Zelf heb ik lang gezocht naar een stijlvolle outfit die zowel lekker zit als er stijlvol uit ziet. Dit was een hele uitdaging totdat ik JNGL clothing tegen kwam. Een T-shirt met panter en een bijpasse... Toon meer
Na 3 dagen had ik mijn bestelling binnen. De producten waren precies zoals op de site stonden en de maten pasten perfect. Prijs kwaliteit verhouding is top en ben tevreden over de geleverde producten.... Toon meer
JNGL Clothing is hét kledingmerk dat je inspireert met duurzame, innovatieve, unieke en enorm hoge kwaliteit kleren. JNGL Clothing is in 2019 opgericht in samenwerking met diverse kunstenaars. Wij combineren kunst met fashion en laten alle opdrukken ontwerpen door onze verschillende kunstenaars. Onze kleding is ontworpen om stijlvol en comfortabel op elke gelegenheid te kunnen dragen. De (unisex)kleding is uitermate geschikt voor festivals, feesten, werk, thuis en school.
Groningen, Nederland
Snelle levering! Alleen ik vond de track & trace niet duidelijk. Het ging over Deutsche post en gaf aan dat de bestelling tussen 20 februari en 1 maart zou binnen komen. Uiteindelijk was de order 13 februari binnen, maar de track & trace klopte dus niet.

Antwoord van JNGL Clothing
Goede service, snelle levering en 100% Duurzaam wat het helemaal top maakt. Heb onlangs al een aantal shirts, hoodies en sweaters besteld, van goede kwaliteit, mooie prints en ze zijn zacht en warm.

Antwoord van JNGL Clothing
Super service en communicatie! Zeker een aanrader!

Antwoord van JNGL Clothing
Snelle bezorging en duidelijke info daarover. Kwaliteit wel minder dan verwacht.

Antwoord van JNGL Clothing
JNGL Clothing zet zijn klanten op de 1e plaats. Erg fijn contact en helpen graag als er iets is!
Super goede kwaliteit en mooie designs! Heldere communicatie over producten en snel geholpen na een vraag. Zeker een aanrader.
Heel mooi shirt binnen gekregen, goede kwaliteit en leuke afbeelding op de rug. Het duurde wel erg lang voor hij bezorgd was, langer dan in eerste instantie stond aangegeven.

Gister binnen gehad! Top kwaliteit snelle levering 👌🏽
Een review vragen terwijl ik al 3 week op 1 shirtje wacht...
Snel binnen en TOP kwaliteit. 10/10 will order again.
Nog niet binnen maar shirt is echt heeeel leuk en origineel
Leuk en lekker extraatje erbij omdat ik de 100ste klant ben. Verder top kleding lekker zacht en staat goed

Antwoord van JNGL Clothing
Heb inmiddels al 3 stukken aangeschaft en het zit geweldig! Tevens is het ook zeker mooi en door de artistieke ontwerpen onderscheidt het zich van de standaard hoodies en shirts!

Antwoord van JNGL Clothing
Super leuk merk en de kwaliteit is top! Aanrader!
Geweldig boeddha t-shirt ontvangen. Heerlijke kwaliteit. Fijne enthousiaste en creatieve mensen bij dit bedrijf!