Vorige week heb ik bij Joppa Playmobil besteld voor de verjaardag van onze kleinzoon. De artikelen ( Dragonserie) waren nog maar mondjesmaat verkrijgbaar in Nederland, maar Joppa leverde voor goede... Toon meer

Voor de verjaardag van onze zoon druk aan het zoeken geweest op internet voor betaalbare cadeaus. Uiteindelijk bij Joppa terecht gekomen, en door het grote verschil in prijs direct besteld. Helaas k... Toon meer

De bestelling ging soepeltjes en de bevestiging ook. Eén puntje waar ik als webwinkel aandacht aan zou besteden is de afleveringstijd. Het is mooi dat je via track and trace de bestelling kan vo... Toon meer

Ik had echt niet verwacht dat we de dag na de bestelling al de lego wegenplaten in huis zouden hebben. De prijzen zijn een stuk lager dan elders. Jammer dat de kinderen voor hun verjaardag vooral Bart... Toon meer

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

scherpe prijzen en snelle levering

Wij hebben Lego en Playmobil besteld en we hadden het heel snel binnen. De prijs van het Lego en Playmobil is heel scherp en het assortiment groot. Wij bestellen de volgende keer zeker weer bij Joppa

2 maart 2013

supersnel!

Goede en snelle levering. Product is ook nog een laag geprijsd!! Wat wil je nog meer in deze crisis!

21 februari 2013

een 1e ervaring die erg goed is, zeker ook het assortiment omdat er bundels besteld kunnen worden wat veel in prijs kan schelen

Goede webshop, overzichtelijk en wat vooral een pluspunt is dat men kan besparen door bundels te kopen.
prijzen zijn al scherp (ik hoop dat ze zo blijven), maar zeker met het aanschaffen van een bundel kan je echt veel besparen.
Wellicht een puntje van verbetering voor Joppa kan zijn dat de verzending blind verzonden dient te worden bij eventuele bestellingen voor een verjaardag, maar een goed oplettende ouder denkt er zelf aan om dit te verifiëren met de elke webwinkel. Men weet immers waarom er besteld gaat worden.
Ik heb de volgende dag even telefonisch contact opgenomen en de aanvraag werd direct behandeld, dus ook de telefonische service is uitstekend.

20 februari 2013

Goede ervaringen met JOPPA

Wij hebben al meerdere keren speelgoed besteld bij Joppa. Dit is altijd naar voren tevredenheid gebeurd. De prijzen van Joppa zijn voordelig, levering prima.

18 februari 2013

prima

Lego frends besteld...
Op zaterdag en dinsdag al in huis..
Prima vlotte afhandeling

16 februari 2013

Vandaag bestellen, morgen in huis!

Nergens was de pluymmobil brandweerauto zo goedkoop! Gelijk besteld en de volgende dag in huis. Keurig in een doos van playmobil zat de andere playmobil doos, TOP!!

15 februari 2013

Goed gelukt!

Joppa. 'Smiddags besteld. 'S ochtends daarna binnen. Alles compleet en prima verpakt.

13 februari 2013