Vorige week heb ik bij Joppa Playmobil besteld voor de verjaardag van onze kleinzoon. De artikelen ( Dragonserie) waren nog maar mondjesmaat verkrijgbaar in Nederland, maar Joppa leverde voor goede... Toon meer
Voor de verjaardag van onze zoon druk aan het zoeken geweest op internet voor betaalbare cadeaus. Uiteindelijk bij Joppa terecht gekomen, en door het grote verschil in prijs direct besteld. Helaas k... Toon meer
De bestelling ging soepeltjes en de bevestiging ook. Eén puntje waar ik als webwinkel aandacht aan zou besteden is de afleveringstijd. Het is mooi dat je via track and trace de bestelling kan vo... Toon meer
Ik had echt niet verwacht dat we de dag na de bestelling al de lego wegenplaten in huis zouden hebben. De prijzen zijn een stuk lager dan elders. Jammer dat de kinderen voor hun verjaardag vooral Bart... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
SUPER: prima prijzen en snelle service!
's Middags besteld en nog dezelfde dag verzonden. Ik heb eerst nog even gebeld: er werd direct opgenomen en ik ben keurig te woord gestaan. De volgende dag de spullen al ontvangen. Ondertussen door middel van mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de order. Helemaal super!!! Ik ben bij deze een terugkerende klant!
Goedkoop en snel
De producten zijn erg goedkoop, en worden goed en snel geleverd. De verzendkosten zijn alleen wel behoorlijk hoog in vergelijking met andere webshops.
super bedrijf
super snelle levering en echt een goede prijs, goedkoper als in andere webwinkels. ga ik zeker nog een keer bestellen als ik weer duplo of lego wil hebben voor onze kleine.
Super!
Snelle levering (volgende dag) en lage prijs. Hier bestel ik de volgende keer weer.
Waarschuw klant dat "playmobil" en logo duidelijk te zien is op omdoos
Om de kosten zo laag mogelijk te houden wordt Playmobil vermoedelijk rechtstreeks via de Playmobil fabriek bezorgd . Op de omdoos is het woord
" Playmobil" en het Playmobil logo duidelijk zichtbaar. Eigenlijk vind ik dat niet kunnen bij een speelgoedsite, maar goed. ALS je dat dan doet, wijs de klant daar dan van te voren op. Dan kun je je kind bij de bezorging even bij de deur weghouden.
Erg onndenkend en onattent!
goede service
iets besteld, nette email, andere dag bezorgd. goed verpakt, kan het nog beter, geloof het niet.
Prima !!!
De bestelling ging soepeltjes en de bevestiging ook.
Het is mooi dat je via track and trace de bestelling kan volgen maar ik vind het tijdstip van vermoedelijke aflevering veel interessanter. Nu weet je dat de chauffeur onderweg is maar ......................................
Hugo.
Prima service tegen lage prijzen
Meteen aanbevolen bij familie vanwege de prijzen en goede en snelle levering.
perfect
al vaker bij Joppa besteld en helemaal top. Heel scherp geprijsd. En wordt snel geleverd en goed verpakt.
snel en correct
lego voor mijn zoon besteld, een stuk goedkoper dan in de winkel en de volgende dag bezorgd: prima!!
Goedkoper kan gewoon niet....
Aantal Playmobil sets besteld....dit scheelde te veel geld met andere aanbieders.
Snelle service en keurig afgewikkeld...ik bestel hier in de toekomst zeker vaker.
Bedankt Joppa.
Goedkoop, snelle service en duidelijke e-mail wisseling.
Goedkoop, snelle service en duidelijke e-mail wisseling! Ik ben fan van Joppa en zal er zeker vaker bestellen!
Perfecte service!
Het was de eerste maal dat ik een bestelling deed bij Joppa.
Zeer scherpe prijs, correcte administratieve afhandeling en snelle levering!
Zeker een aanrader..
Snelle levering, goedkoopste.
Nog nooit iets besteld bij Joppa, maar toch de gok gewaagd.
Goeie actie geweest. Spullen waren het goedkoopst op internet,
betaling liep perfect, zeer snelle levering. Kan je pakje zelfs traceren! Je krijgt wat je bestelt!
Aanrader!!
Schrijf hier een interessante titel.
Bestelling probleemloos kunnen verrichten.
Artikel is snel en probleemloos afgeleverd.
Spijtig vind ik de genoodzaakte betaling vooraf, maar ik begrijp dat ook wel.
Joppa, het ging weer super!!
Zo. besteld, Ma. verstuurd en Di- ochtend in huis!!! Heel goed en een stuk goedkoper als in de winkel!! Onze zoon had het van zijn eigen spaargeld gekocht, nu houdt hij tenminste nog wat over ( voor een volgende bestelling)!! Super!!!
Heel snel
Playmobil Heel snel geleverd was verder nog niet te koop in Nederland tegen een heel aantrekkelijke prijs.