Bedrijfsgegevens

1. Autobedrijf/Garage
  2. Autodealer
  3. Autoservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

J.P. Biler er din lokale automekaniker i Hårlev

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig langt væk! Dårlig behandling og endnu dårligere info

Jeg ville ønske, at kundeserviceniveauet fra selve Automester også var ude hos JP Biler i Hårlev.
Vores bil har stået hos dem i 4 uger, uden der er sket noget yderligere. Vi er gang på gang blevet lovet noget, som de ikke kunne holde og hver gang de ikke har holdt, hvad de har lovet, har vi ikke fået information herom. Ej heller hvis de selv har sagt de ville ringe til os, gjorde de det aldrig. Vi har måtte ringe utallige gange uden at telefonen er blevet taget m.m. Vi har også måtte møde personligt, for at høre hvor vi stod henne.
Nu er de så gået på ferie i 2 uger, uden at vi har fået information herom heller. Måske de kunne lave en voicemail?
Først, da vi tager kontakt til selve Automester, for at høre om de har en anden kontakt end det nummer, der står oplyst når man søger på JP Biler, får vi at vide at de holder ferie.
Efterfølgende, bliver jeg ringet op og skældt ud af vedkomne fra JP Biler, for at have kontaktet Automester, hvortil jeg forklarer hvad situationen er og vi ingenting får at vide og bliver yderligere skældt ud for at jeg påpeger det.

Vi synes, I skal vide at ordet kundeservice ikke er til stede i dette værksted, som vi ellers havde formodet den ville være, nu de er en del af Automester.

De er simpelthen for dårlige til give informationer og holde det de lover, i stedet for at være realistiske, så vi har muligheden for at finde et andet sted, der kan levere disse kompetencer.

Det er sidste gang vi har været hos dem og vi vil ikke anbefale JP Biler til nogen som helst, det er hverken tid, frustrationer eller pengene værd.

7 augustus 2019

Ingen info, ingen service

Bilen indleveres til rensning af partikkelfilter.
Da værkstedet opdager, at filteret ikke kan renses, køber og installerer de blot et nyt, uden at informere om forøget pris eller ventetid.
Dette betød at vi var strandet med en utilstrækkelig lånebil hen over weekenden, og ingen idé havde om hvorfor.
Ved afhentning af bilen gives kun bortforklaringer, og ingen undskyldning.
Desuden forventes omgående betaling for en reparation vi ikke havde bedt om eller godkendt!

1 oktober 2018

Hold dig langt væk

Så ekstrem dårligere service skal man lede længe efter. Havde en bil dernede og de lovede den færdig inden omsyn. Det vil sige de havde 2 1/2 uge og der gik 4 uger før den var færdig. Og 3 dage efter gik den i stykker igen. Det var mandag. Da jeg ikke havde hørt fra dem onsdag ringede jeg og fik af vide den var klar tidligst om eftermiddagen eller torsdag morgen men at vi skulle snakkes ved onsdag eftermiddag. Har du hørt fra dem har jeg også. Står og SKAL bruge den i weekenden.
Man hører INTET fra dem men skal man betale så skal han da nok være der 😡😡

31 augustus 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.