jeg har haft et ophold derhenne og det stinker sygt meget. De voksne holder ikke deres løfter, bryder regler de siger vi ikke selv må bryde, og har flere dage derhenne været sulten næsten hele dagen d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En god sag men totalt umoralsk markedsføring Når man framelder tigger mails fortsættes på SMS, hvor man oven i købet skal betale gebyr for at framelde og så bliver man alligevel kontaktet telefoni... Toon meer
Har selvfølgelig købt årets julemærke, for det går til et virkelig godt formål. MEN har ikke skrevet mit telefonnr. på bestillingen (kun 8 nuller). For sidste år blev jeg bombarderet med telefonopri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er rigtig let at støtte Julemærket med et valgfrit beløb, og endda ved at benytte Mobilepay kan man få fradrag for sit bidrag. Man skal blot tilmelde sig Donationer i Mobilepay app'en så sker det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvert år får ca. 1.000 børn i alderen 7-14 år hjælp til at tackle trivselsproblemer som mobning, ensomhed og lavt selvværd på de fem Julemærkehjem.
Baldersvej 3, 4000, Roskilde, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk. Så mange kede børn bliver super seje glade børn
Jeg vil på det varmeste anbefale alle der har brug for det.søger om at komme på Julemærkehjemmet da de gør et stort stykke arbejde for børnene, kender selv en der blev hjulpet og lever efter det den dag i dag .
Nemt at bestille julemærker og andre varer, som støtter en masse børn til at få en bedre tilværelse.
Super nemt at bestille året julemærke.
Glæder mig til at se julemærkerne, og tænker på hvor mange glade børn vi får, som er Danmarks fremtid.
Tusind tak til Einar Holbøll
Dejligt at det er nemt at købe julemærker på denne møde håber i sælger rigtig mange, de er så flotte igen i år.
Dejlig let måde at få tilsendt årets julemærke.
Let og tilgængelig webside.
Glæder mig til årets flotte julemærke-plakat og julekort samt jeres jule-kogebog.
Jeg har stor respekt for dem som arbejder for at give børn og unge en glad og tryg barndom og opvækst. Det er så vigtigt at de får et solidt og stærkt selvværd og at de tør være sig selv, samt at nogen fortæller dem at de er skønne, netop fordi de er den de er. Støtte til en god sag. ❤️
Glædelig jul 🎄og godt nytår 🎉🎆
Støtter med glæde for andre børn kan komme afsted.
Støtter med glæde da min datter har fået bevillet et ophold i 2020 og hun glæder meget.
Hej.. God og tilgængelig. Overskuelig og nem at finde ud ad. Glæder mig til og få Julemærkehjemmet Julebog med posten🤲🏽
Tak fordi at i tog jer godt af Ann-Marie på Fyrkat august- oktober 2019, hun er blevet
“ stor” med en flot figur
Knus og på gensyn til opfølgning hold 1🤝 30.november 2019
Ann Dorthe
Støtter med glæde denne gode sag.har gjort det i mange år.

Antwoord van Julemaerket.dk
Et godt formåle at støtte.
Børn der er nede, kan få deres selvtillid tilbage.

Antwoord van Julemaerket.dk
Fungerer fint og ligefrem, og så støtter det jo et godt formål, godt initiativ.

Antwoord van Julemaerket.dk
5 stjerner betyder: Fremragende - ingen forbehold, jeg vil anbefale Julemærket.dk til andre. Jeg kan ikke sige det bedre selv.

Antwoord van Julemaerket.dk
Super nem hjemmeside. Glæder mig til at prøve retterne i kogebogen. Hører de er fantastiske.

Antwoord van Julemaerket.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.