Jura Nord Advokater ApS Reviews 95

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du vil have en gennemgang af spørgsmål om testamente, fremtidsfuldmagt, arv mm så vil du med Jura Nord Advokater være i gode hænder. Rosa kan forklare det hele, så det er let forståeligt og ing... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rosa var hurtig til at sætte sig ind i de spørgsmål jeg havde og var meget behagelig at tale med. Jeg fandt hurtigt ud af at det var vigtigt at få udarbejdet et nyt testamente og er meget glad for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse med at lave testamente i samarbejde med Jura Nord. Rosa var venlig og imødekommende og formåede at omsætte alle paragrafferne til et sprog vi kunne for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rosa var meget lydhør overfor mine spørgsmål og vi kom vidt omkring. Det var inspirerende og hun gjorde tingene, som kan være komplekse, klart for mig, Mange tak Rosa!

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Coach

Geschreven door het bedrijf

Jura Nord Advokater er et specialiseret advokatkontor inden for person-, familie- og arveret. Vi hjælper private klienter sikkert gennem nogle af livets vigtigste juridiske beslutninger med kompetent, nærværende og forståelig rådgivning. Vi har stor erfaring med dødsbobehandling, ejendomshandler samt oprettelse af testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter, og vi sikrer, at alle forhold bliver håndteret korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Hos os møder du engagerede advokater, der prioriterer personlig service, gennemsigtighed og løsninger, der er skræddersyet til dine behov.

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rosa var hurtig til at sætte sig ind i…

Jeg fandt hurtigt ud af at det var vigtigt at få udarbejdet et nyt testamente og er meget glad for at jeg havde taget mødet med hende.

9 maart 2026

Kompetence og effektivitet

Effektivt møde angående testamente og fremtidsfuldmagt. Kompetent behandling og viden, så vidt jeg kunne forstå. Formuleringer og konsekvenser blev ligeværdigt diskuteret. Resultatet blev 2 gode og sikkert fyldestgørende dokumenter med en medfølgende køreplan for tinglysning m.m.

4 februari 2026

Kære Hans Paul,

Tusind tak for din fine og grundige anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede mødet som effektivt, og at både formuleringer og konsekvenser blev drøftet i øjenhøjde. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og velinformeret, især når det gælder så vigtige dokumenter som testamente og fremtidsfuldmagt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen igen, hvis der opstår spørgsmål eller behov for justeringer undervejs.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god og saglig vurdering af min…

En god og saglig vurdering af min situation og gode anbefalinger til, hvad jeg skal gøre.

Kære Tina,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik en god og saglig vurdering af din situation og gode anbefalinger.

Tak fordi du tog jer tid til at skrive en anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en Virkelig god indføring og mod…

Vi fik en Virkelig god indføring og mod på at endelig få gjort nogen ved et, Tak :-)

Kære Rikke,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget, at I både fik en god indføring og mod på at få det gjort. Det første skridt er ofte det sværeste.

Tak fordi I tog jer tid til at skrive en anmeldelse.

Let forståelig gennemgang

Rosa kan forklare det hele, så det er let forståeligt og ingen spørgsmål er forkerte. Hun var god til at give eksempler, som på den måde bliver forståeligt ud fra mit perspektiv.

Kære Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget, at du oplevede gennemgangen som tryg og let forståelig, og at eksemplerne gav mening i dit perspektiv.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig tilbagemelding og god feedback

Kommunikationen og formidlingsprocessen var god. Køreplanen for alle dokumenterne var guld værd. Der var en hurtig tilbagemelding hvis vi havde spørgsmål. God oplevelse og ikke mindst opfølgning af alle vores dokumenter.

19 februari 2026

Kære Inger,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at I oplevede god kommunikation, en klar køreplan og hurtige tilbagemeldinger undervejs. Det er vigtigt for os at skabe overblik og tryghed i processen, og at følge ordentligt op på alle dokumenter.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Kære John,

Tusind tak for jeres anmeldelse.

Vi er glade for, at I oplevede professionel hjælp i forbindelse med testamente og arv. Det er vigtigt for os at gøre processen tryg, overskuelig og grundig. Særligt når det handler om så personlige og vigtige beslutninger.

Tak fordi I viste os jeres tillid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik en god betjening

Jeg fik en god betjening, og en venlig vejledning som jeg venter på at høre fra.

Mvh. B. hartmann

Kære Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede en god og venlig betjening.

Tak for din tillid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Åben og lyttende dialog med kunden

Åben og lyttende dialog med kunden, så ens ønsker blev forstået og omsat til et retvisende juridisk dokument.

Kære Karsten,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse 🙏

Vi er glade for, at I oplevede en åben og lyttende dialog, hvor jeres ønsker blev forstået og omsat til et retvisende juridisk dokument. Det er vigtigt for os, at I føler jer både hørt og tryg gennem hele processen.

Tak for jeres tillid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rosa var meget lydhør overfor mine…

Kære Tina,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede vores indledende møde som både inspirerende og afklarende. Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor der er plads til spørgsmål, og hvor komplekse juridiske emner bliver gjort klare og overskuelige.

Tak for dine pæne ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået en tilføjelse til mit testamente ved JuraNord og hold da op en service jeg har fået.

De er simpelthen behjælpelig med alt og intet er til besvær, god forklaring og hjælp hele vejen igennem og samtidig kan man høre de smiler i telefonen.

Prismæssigt set er det kun 1/3 af hvad jeg skulle betale andre steder.

Så jeg takker for en god service og kan varmt anbefale JuraNord.

Dorte V Pedersen

25 januari 2021

Da vi er gift

Da vi er gift, men har børn hver for sig, syntes vi, at det var på tide at få lavet testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt.
Sammen med Rosa fra Jura Nord klarede vi alle samtalerne over telefonen - så det var effektivt og der var ingen spildtid med transport.
Alt det skriftlige blev klaret pr. mail - så det kan ikke blive nemmere.

4 november 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.