Jeg benytter at bredt udvalg af JustHealth’s behandlinger, både massage, laser og chokbølge til min elitesport. Uanset hvem jeg er inde hos er de altid utrolig flinke, dygtige og effektive til at f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan varmt anbefale behandlingen hos Justhealth. Fik klinikken anbefalet på grund af en skade i brystmusklen, Behandlingen har haft en rigtig god effekt, og kunne hurtig genoptage træning. Al... Toon meer
Smerter, ømme muskler og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet er hyppige problemer, vi som kiropraktor ser hos både unge og ældre. Problemerne kan opstå pludseligt grundet en skade, og de kan udvikle sig over længere tid, hvor omfanget blot vokser sig større. Uanset hvilke specifikke gener, der belaster din krop og generer dig i din dagligdag, samt hvor længe problemerne har stået på, tilbyder vi at træde til som din kiropraktor i vores klinik tæt på Århus, hvor du kan få den nødvendige behandling. Vi hjælper dig med at slippe af med dine smerter, så du kan genoptage daglige aktiviteter, og gøre det, du brænder for! "Et liv i bevægelse"
Oddervej 202 1.th, 8270, Højbjerg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Uanset hvem jeg er inde hos er de altid utrolig flinke, dygtige og effektive til at få diagnosticeret mig og få mig klar til næste løb.
Personalet i skranken er virkelig søde og venlige og jeg føler mig meget velkommen i klinikken

Antwoord van Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik
Jeg kan varmt anbefale dette tværfaglige team, som består af behandlere med forskellige fagligheder og kompetencer. De arbejder grundigt med at finde årsagen og roden til smerter og spændinger, så behandlingen målrettes det, der faktisk skaber problemet – ikke kun symptomerne.
Jeg har selv været i behandling hos Michael Justad, og han har virkelig styr på, hvad han laver. Jeg har følt mig både lyttet til. De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg har mange gange været inde ved Michael og Katja.
Det er en fantastisk oplevelse hver eneste gang, man kan føle sig helt tryg og de er så professionelle! Uden tvivl det eneste sted jeg vil gå til og de reder mig hver gang jeg har et eller andet. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra🫶🏻🙏🏻🙏🏻
Jeg har fået JustHealth anbefalet af min søster, som fremhæver deres personlige rådgvning. De varmeste anbefalinger af Michael og hele JustHealth-holdet. Mærk selv energien, når du træder ind af døren! Det er dét, der adskiller JustHealth fra andre kiropraktik og idrætsklinikker. Har du ondt i muskler eller led, så tøv ikke med at tage fat i Michael og co. Som tidligere professionel atlet (bl.a. 4. plads til VM i bodybuilding), ved han virkelig, hvad han taler om.
Meget professionelt sted og personale, man kan mærke
Man er i gode hænder det samme man kommer ind af døren.
Behandlingen har haft en rigtig god effekt, og kunne hurtig genoptage træning.
Alt i alt en meget professionel og positiv oplevelse, hvor jeg har følt mig i trygge hænder gennem hele forløbet. Stor anbefaling herfra.
Altid en fornøjelse at komme ved Michael Justad, en mand med ekstrem erfaring og viden, og som kan sætte sig ind i problematikker man går med når man pludselig bliver begrænset fysisk.
Meget dygtige behandlere i klinikken, de kan fixe alle skader og skavanker! Michael er en kiropraktor fra øverste hylde.
Vandvigtig dygtig og kompetente behandlinger! God og hurtig service.
Jeg bøvler tit med min nakke, som efter 1 omgang allerede havde løsnet sig og jeg kunne bevæge mig igen!
Kæmpe anbefaling her.
Nemt at komme til og parkering foran klinikken
Jeg har brugt i mange år, både med dårlig læn, tennisalbue, brækket hånd.. med videre! Og altid fået en superservice og meget professionelt 👌🏻
De går virkelig langt for deres kunder!
Kan 100 % anbefale dem.. og jeg har prøvet mange forskellige steder der har boet forskellige steder i Danmark..
Jeg har gentagende gange haft brug for akut hjælp i forbindelse med en varig hofteproblematik, som giver skævhed og låsninger af led i flertal, og benlængdeforskel. Jeg er altid blevet mødt af en enorm professionalisme, og har fået den hjælp jeg har brug for.
Ikke mange steder har en akut telefon i weekenden-hvor patienter også kan få hold i ryggen eller låsninger.
Min varmeste anbefaling.
Et helt unikt sted, hvor kunden og deres skade er 100% i fokus, af nogle helt fantastisk og dygtige behandler
Jeg har gennem flere år kommet på klinikken - med flere forskellige smerter / skader - og er hver gang blevet behandlet yderst professionelt og til min store tilfredshed, uanset om det har været ved fysio, kiropraktor eller massør
Stor anbefaling
Jeg er kommet hos Michael Justad on/off i mere end 10 år, og der er ingen tvivl om, at han er noget helt særligt inden for sit fag. Utrolig kompetent, grundig og erfaren. Michael tager sig tid til den enkelte, og man føler sig altid i trygge hænder. Jeg vil især fremhæve, hvordan det altid er lykkedes at finde tid ved akut behov. Derudover har Michael et hold af virkelig kompetente medarbejdere. Særligt Mikkel får også mine varmeste anbefalinger — ligeledes grundig, dygtig og behagelig at komme hos. JustHealth får mine varmeste anbefalinger.
Jeg havde desværre en meget ubehagelig oplevelse hos Just Health i forbindelse med en kiropraktorsession, som blev udført af ejeren selv.
Jeg har valgt ikke at skrive under mit fulde navn, da oplevelsen gjorde mig utilpas, og jeg derfor ønsker at beskytte mit privatliv. Anmeldelsen er baseret på min egen konkrete oplevelse som kunde.
Jeg gik derfra med en følelse af, at jeg ikke blev taget seriøst som patient. Forløbet virkede ustruktureret, og jeg oplevede ikke, at der var en klar rød tråd i behandlingen eller en gennemtænkt plan. Det føltes mere som om, der blev gættet og prøvet forskellige ting af, uden at jeg fik en ordentlig forklaring på, hvad der blev gjort, eller hvorfor.
Derudover sad jeg tilbage med en oplevelse af, at fokus i højere grad var på at få mig til at booke så mange sessioner som muligt, frem for faktisk at hjælpe mig bedst muligt. Det gav mig indtryk af, at økonomien fyldte mere end min behandling og mit velbefindende.
Alt i alt følte jeg mig ikke tryg, ikke lyttet til og ikke professionelt behandlet. Jeg kan derfor desværre ikke anbefale Just Health på baggrund af min oplevelse.

Antwoord van Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik
Både mig selv og min datter har igennem flere år, ofte besøgt klinikken. Michael Justad og hans team har hjulpet mig igennem 3 diskusprolapser, skulderskade og hjælper og jævnlidt min datter med hendes migræne anfald.
Jeg har været på flere andre klinikker igennem tiden, men har aldrig følt mig så godt taget imod eller så godt hjulpet som hos Justhealth.
De er tager sig altid god tid og husker en. Det er vigtigt for mig at jeg ikke bare er endnu et navn i en databasen.
Både min datter og mig gir dem vores absolut bedste anbefalinger.
Jeg kom til JustHealth med et hekseskud i nakken, og jeg kunne næsten ikke dreje mit hoved, inden jeg påbegyndte mine kiropraktorbehandlinger ved Jeppe. Jeppe fik det løsnet op over fire behandlinger og tog sig tid til at have en dialog med mig om mine smerter. En stor tak til Jeppe og teamet. Jeg kommer gerne igen, hvis den samme eller en lignende udfordring med nakken skulle opstå igen.

Antwoord van Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik
Kan kun anbefale Justhealth😊 Er kommet hos dem igennem flere år og har altid haft en god oplevelse selvom behandlingen ikke altid har hjulpet.
De er altid søde og imødekommende☺️
En stor stjerne til Kiropraktor Mikkel som har hjulpet mig af med mit “hold i ryggen” 2 gange og Massør Katja som virkelig kan løsne muskelspændinger😊

Antwoord van Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik
Jeg fik en nerve i klemme der hvor hovedet fæster på nakken.
Havde voldsomme smerter i over en uge og var sygemeldt pga det. Jeg prøve fysioterapi, osteopati mm. Intet virkede og osteopaten gjorde det kun værre.
I mit desperate forsøg på at få hjælp ringede jeg grædende til Michael fra JustHealth da jeg havde hørt at han er specialiseret i hovedpine og migræne.
Han kom ind på en søndag og gav mig en behandling. Det hjalp og han bad tilmed ikke om søndags tillæg eller tillæg for den extra tid det tog oveni en behandlingstid. Vildt god stil.
Jeg har nu gået der for nakkeproblemerne i knap 3 måneder og det har foruden at jeg nu intet mærker i nakken også næsten løst min kroniske migræne som jeg har haft i 23 år.
Min migræne har været så slem at jeg stoppede på studie og jeg har prøvet al skins medicin og behandlinger. Aldrig har jeg oplevet noget som virkede så godt forebyggende som at gå hos Michael.
Jeg kan 100% anbefale at opsøge JustHealth hvis du har migræne eller nakkeproblemer😁

Antwoord van Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik
Jeg ringede for at få en akuttid og kom ind få timer efter. Receptionisten var utrolig sød og hjælpsom, og allerede efter en enkelt behandling for hold i nakken gik det meget bedre.
Alt i alt en tryg oplevelse.

Antwoord van Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik
Lees meer over geverifieerde reviews.