Vanaf de voorbereiding dacht Karl volop mee hoe wij als ICT gebruikersvereniging Obug de boodschap van ons rebranding traject onder de aandacht van het publiek kon brengen. Inventieve ideeën waaruit b... Toon meer

Uitdaging: zaal met Arboprofessionals met zeer verschillend profiel. Doel: creativiteit aanboren, zien dat er mooiere wegen naar Rome zijn en samen reizen veel leuker is. Karl Raats sloot erg goed... Toon meer

4,7

Uitstekend

Op het puntje van je stoel

Fris, interactief, neemt de hele zaal mee op sleeptouw, inspireert. Een verrassende lezing vol humor en herkenbare situaties. Dat maakt het onderwerp zeer tastbaar. Karl is professioneel en bereidt zich goed voor. Hij past zich vlot aan aan zijn publiek.

17 juni 2016

Mijn hoge verwachtingen meer dan overtroffen!

Niets dan lof over de bijdrage van Karl! Ondanks dat hij voor een zaal van rond de 200 deelnemers stond, voelde het alsof je persoonlijk in gesprek was met hem. Met goede en vooral heel herkenbare voorbeelden, hield hij deelnemers de spiegel voor. En tegelijkertijd hielp hij deelnemers op weg hoe dan wel die samenwerking te realiseren en creativiteit in te zetten.
Hij kreeg de zaal letterlijk in beweging en met elkaar in gesprek, waarmee ze met de juiste instelling de werksessies in zijn gegaan, zich bewust van hun verschillende perspectieven en hoe deze in te zetten!
Ook in aanloop naar het event heb ik het zeer gewaardeerd dat hij meedacht in de invulling en hoe de gewenste doelen te bereiken.
Ik had na de kennismaking al hoge verwachtingen en die heeft Karl meer dan waar gemaakt!

8 juni 2016

Karl Raats zet er echt beweging in, met humor en met inhoud.

Uitdaging: zaal met Arboprofessionals met zeer verschillend profiel.
Karl Raats sloot erg goed aan bij de vraag. De presentatie was vol humor en met sterke beelden, die inspireren om andere dingen in te gaan zetten om succesvol te zijn in je rol.

5 juni 2016

Verrassend, creatief en humoristisch

Carl draagt op enthousiast en humoristisch wijze zijn boodschap uit. Zijn programma is dynamisch, interactief en confronterend. De onderwerpen zoals het ontginnen van ongebruikte creativiteit, innovatie en passie brengt hij op een vlaamse en eigentijdse manier. Dit geeft voor de gemiddelde Nederlander een extra culturele dimenssie aan de workshop.

2 juni 2016

Spiegelen op deskundige wijze, vlot gebracht met leuke humor

Karl sprak ruim 550 vdab collega's toe en bracht een coherent verhaal waarvan de puzzelstukjes goed pasten. Hij is sterk in het aanspreken van de toehoorder door interactie, door zijn sterk inlevingsvermogen en zijn rijk pallet aan ervaring. De voorbereiding verliep zeer vlot en op maat. Hierdoor werd Karls 'mondhoekmissie' een voltreffer!

18 januari 2016

Heerlijk to the point en inspirerend

De kracht van Karl zit niet alleen in het performen tijdens een bijeenkomst. Zijn kracht begint al weken van te voren in de voorbereiding naar een event toe. Karl weet op een slimme wijze de informatie die hem wordt aangereikt te filteren en de belangrijkste vraag naar boven te halen.

Hij verdiepte zich in onze doelen en wist deze perfect door te vertalen naar onze klanten. Met zijn humor en ‘recht voor zijn raap’ feedback won hij binnen no time het vertrouwen van onze klanten. Hierdoor stapten zij snel en gemakkelijk buiten hun comfort zone en gingen zij met een open mind de oefeningen in.
Karl kreeg binnen een korte tijd ontzettend veel informatie boven water en tackelde tegelijkertijd een aantal pijnpunten.
Ik vond het ontzettend inspirerend om met Karl te werken en hoop dit zeker vaker te doen in de toekomst!

30 november 2015

Inspirerend & persoonlijk

Karl is een topspreker. Zijn voordracht over creativiteit leunde perfect aan bij de productlancering die ik moest organiseren in Gent en Utrecht.
In een voorbereidende meeting voegde Karl vanuit zijn ervaring enkele bijzonderheden toe aan ons draaiboek.
Zijn betrokkenheid en aanpak deed ons beslissen om ook de algemene presentatie van beide events aan hem toe te vertrouwen.
De manier waarop hij zijn algemene voordracht afstemde op onze bedrijfssituatie en zijn interactie met het publiek, bepaalde mee het succes van de avond.
Dank je wel!

28 november 2015

Ervaar het zelf

Karl wist een mooie avond neer te zetten waarbij hij ons met een helder verhaal, een flinke dosis humor en soepele interactie met de zaal opriep om eigen creativiteit te benutten en anderen te stimuleren. Hij biedt handvatten om mee aan de slag te gaan. Erg geslaagd.

11 november 2015

Inspiratie injectie tijdens de Inspiration Tour

Karl heeft gedurende 3 dagen zijn rol als co-tourleader tijdens de 2de editie van de Inspiration Tour fantastisch ingevuld. Zijn creatieve brainstormsessie om de opgedane ideeën te capteren, werd zeer gesmaakt door de deelnemende ondernemers. Bedankt Karl.

9 november 2015

Sterk eerste optreden in Frans+Nederlands

Hoewel Karl Raats nog nooit een publiek toesprak in het Frans, ging hij toch voluit de uitdaging aan om ons bedrijf, waar een goed evenwicht tussen Nederlands en Frans zeer belangrijk is, in beide talen aan te spreken.
Dit heeft hij voortreffelijk gedaan! Hij creëerde een positieve sfeer met heel wat humor. Ook voor zijn bijdrage achter de schermen, wanneer hij vóór de show rustig overliep met een voorzitster hoe zij aan bod zou komen tijdens een interview, zijn we hem dankbaar.

9 november 2015

Inspirerend en grappig

De sessie die wij met Karl Raats hadden was inspirerend en grappig. De voorbeelden die hij gebruikt en de manier waarop hij het publiek bij de sessie betrekt zorgt wat mij betreft voor een onderscheidend karakter!

15 juli 2015

Karl raakt mensen

Een paar dagen geleden is Karl in onze organisatie komen spreken. Alle collega's waren razend enthousiast en ik merk dat het iedereen nog heel erg bezig houd. Het gonst van de nieuwe ideeen daarom hebben wij vandaag een ideeenbox geopend. We verwachten dat deze box snel gevuld zal raken. Karl ontzettend bedankt voor je inspiratie.

22 juni 2015

lezing Creativiteit en innovatie: Ondernemerscongres Unizo 2015

Infotainment factor tip-top. Facts & figures gleden vlotjes binnen op een stroom van herkenbare verhalen. Inspirerend. Er werd vaak gelachen. Maar belangrijker nog was het een vriendelijke wake-up call voor de ondernemers en KMO's in Vlaanderen. Om ruimte te creëren voor innovatie. En tip van de dag: noteer gedurende 1 maand elke dag een idee.

13 juni 2015

Energieke sessie waarin blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon

Op een frisse, energieke manier heeft Karl ruim 80 mensen die elkaar niet kenden in drie kwartier uur op een heel prettige manier laten samenwerken. Met interessante vraagstukken en prikkelende voorbeelden ontstaat nieuwsgierigheid naar de beoogde oplossing en brengt hij mensen in beweging. Dankzij zijn positieve feedback creëert Karl een vrolijke en vooral veilige sfeer waarin iedereen actief meedoet. Met praktische handvatten verdwijnen creatieve blokkades als sneeuw voor de zon en ontstaan er nieuwe, concreet geformuleerde ideeën die klaar staan om uitgevoerd te worden.

9 juni 2015

Ik zie je, ik hoor je, ik nodig je uit om mee te doen!

Serious business maakt dat mensen soms wel heel diep wegzakken in de zwaarte van wat er moet gebeuren. Karl maakt daar korte metten mee. Zijn interventies zijn scherp, levendig, humoristisch en zo bemoedigend dat deelnemers zich stuk voor stuk gehoord en aangemoedigd weten. We werkten als team van 24-7storytelling samen met Karl tijdens een strategiedag met 300 medewerkers van een gemeente. Mede dankzij Karl werd dit een zeer geslaagde dag. We zoeken naarstig naar een nieuw groot project waar we samen aan de slag kunnen!

12 mei 2015

Aha-momenten tijdens sessie Karl Raats

In april 2015 heeft Karl namens ons bedrijf een aantal brainstorm sessies gehost met ondernemers in het MKB. Centraal stonden de uitdagingen in het ondernemerschap en het oplossen hiervan - met elkaar! Goed om te zien hoe Karl de ondernemers kon laten omdenken. Ik heb veel aha-momenten, tranen van geluk (yes, er is een oplossing) en samenwerkingen gezien. De ondernemers vertrokken gemotiveerd, geïnspireerd en voldaan terug naar de dagelijkse realiteit van ondernemen. Dat is ook wat ons bedrijf doet en dit kon Karl goed overbrengen.

20 april 2015

Motiverend, inspirerend & authentiek

Karl heeft gesproken tijdens de opening van Mind@Work. Binnen een kwartier kreeg hij een zaal van 100 man met elkaar echt in gesprek. Hij weet te raken, zet je aan het denken en tovert zelfs bij de grootste cynicus een glimlach op het gezicht. De lezing van Karl maakte veel los. Onderwerpen waar wij nu nog met elkaar over spreken.

7 april 2015

Karl zet je aan het denken

Hoe pas je met 2 personen in een A4, Karl gaf ons de vraag en de hersenen in de zaal begonnen te kraken. Een mislukte poging is niet direct mislukt, het kan leiden naar een nog grotere oplossing dan je vooraf kon bedenken. Karl zet je aan het denken en geeft je creatieve inspiratie, zodat je anders tegen je probleemvraag aan gaat kijken.

3 april 2015

Inspirerend en creatief!

Je hebt de gasten van ons Ondernemersontbijt meer dan weten te boeien met je "mondhoekmissie". Je brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. We gaan werken met wat we hebben en laten ons utidagen door de beperkingen. Dankjewel voor de energie.

2 april 2015