Helt UNDERBARA som alltid! Blixtsnabb service och leverans, smidiga betalningsalternativ, omedelbar återbetalning vid ett tidigare tillfälle när en vara visat sig vara slut i lager, varsamt förpackade... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket belåten överlag med min beställning från Kattbutiken. Beställde en tjusig kattmugg och i paketet hade man inkluderat små presenter såsom godis och ett slags dekorativa katter man satte på kylsk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Had heard nice things about this place, so when I finally visited those parts of Sweden as I’m from Skåne I just had to go there. What a beautiful way to use your garden and houses on the backyard. Th... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wow! Vilken underbar upplevelse och så fint packat paket! Fina klistermärken med kissar på utsidan och när man öppnar är det välpackat och de har skickat med en KitKat och två gulliga magneter med kat... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi är ett familjedrivet företag i Sverige med ett tydligt fokus: att skapa en bättre vardag för både katter och människorna som älskar dem. Kärnan i verksamheten är vårt katthotell i Karlskoga, där katter bor i rymliga och noggrant utformade rum med fokus på trygghet, komfort och välmående. Allt är skapat för en lugn och stressfri miljö, så att både katt och ägare kan känna sig helt trygga. Vi driver även ett kattcafé, där besökare kan koppla av och umgås med våra sociala och väl omhändertagna katter i en lugn och kontrollerad miljö. I vår butik i Karlskoga samt i vår webbshop för kattprodukter erbjuder vi ett brett sortiment av kattrelaterade produkter och presenter – från praktiska vardagsartiklar till unika och personliga fynd. Fokus ligger alltid på kvalitet, design och sådant som verkligen uppskattas av kattälskare. Utöver detta driver vi även Sockbutiken, vår webbshop för strumpor, med ett stort utbud av roliga och kvalitativa strumpor – inklusive många med kattmotiv. Genom hela verksamheten – katthotell, kattcafé, butik och webbshoppar – är vårt mål detsamma: kvalitet, trygghet och en genuin passion för katter.
Noravagen 186, 69154, Karlskoga, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Karlskoga Katthotell & Butik
Fina saker till försäljning, bra priser och supersnabb leverans! 😺😍✨️
Bra att det fanns kattmuggar. Tyvärr hade en med riktigt fint mönster utgått ut sortimentet (eller produktion)

Antwoord van Karlskoga Katthotell & Butik
Snabb leverans och fick en liten present med. Mycket trevlig 😻

Antwoord van Karlskoga Katthotell & Butik
Roligt och bra sortiment! Snabb leverans och jättebra service och kontakt! Rekommenderar varmt.

Antwoord van Karlskoga Katthotell & Butik
Beställde en otroligt bra vattenfontän.
Jag fick paketet till den närmaste IBOXEN på mindre än ett dygn efter beställningen.
Jag kommer att återkomma som kund antingen via nätet eller besök i butiken när jag passerar Karlskoga..

Antwoord van Karlskoga Katthotell & Butik
Snabb frakt och exakt det jag ville ha!! Köpte en Kit-Cat Clock och blev jätten nöjd :)

Antwoord van Karlskoga Katthotell & Butik
Väldigt fint och bra paketerat,bättre kvalitet på glaset än jag trodde, fick en kylskåps magnet och en liten påse godis, små saker som är uppskattade, återkommer för nästa present :)

Antwoord van Karlskoga Katthotell & Butik
alldeles för lång leveranstid. har gått
mer en vecka och ännu inte fått beställningen.

Antwoord van Karlskoga Katthotell & Butik
Toppen, skall nog beställa en kit e katt till mig själv.
Bra och snabb service. Synd bara att ni tar in så lite av varje. Jag köpte filter till min vatten fontän och blev lite besviken att det bara fanns fem stycken.