Jaren geleden een/deze complete boxspring gekocht (en keurig volgens afspraak) geleverd gekregen. Altijd perfect op geslapen, mét en zonder partner. Nu ben ik stukje bij beetje mezelf aan het orië... Toon meer

Elektrische boxspring nu ruim een jaar in het bezit. Na een omruil actie in het begin nu zeer tevreden. Het bed ligt fantastisch geen rugklachten meer. Ook mijn ouders die hetzelfde bed hebben gekocht... Toon meer

Op aanraden van vrienden een bed besteld bij kaufmann. Vooraf eerst telefonisch contact gehad omdat we er toch niet helemaal uit waren of wij nou een koudschuim of nasa top wouden. Erg vriendelijk geh... Toon meer

Ik ben zeer tevreden. Vorige week zaterdag een matras en een hoes besteld. Afgelopen donderdagochtend geleverd, dus binnen 5 dagen. Eerst netjes een mail ontvangen van het transportbedrijf. Kortom, go... Toon meer

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Degelijk,comfortabel en gebruiksvriendelijk

Altijd perfect op geslapen, mét en zonder partner.
Nu ben ik stukje bij beetje mezelf aan het oriënteren op een nieuwe, maar ik geef de voorkeur aan deze firma.

1 oktober 2024

Super matrassen, echt 💯

Wij hebben jaren geleden deze matrassen gekocht. Ze liggen tot op de dag van vandaag heerlijk. Veel beter dan BB. We zoeken nog steeds naar een leverancier die deze matrassen kent en verkoopt, dan koop ik ze weer voor ons andere bed. Ze liggen echt heerlijk. Geen put of andere ellende. Wie o wie kent deze matrassen ook?

1 juni 2024

6 jaar geleden

We hebben 6 jaar geleden een pocketvering matras gekocht.
Ik woog toen 175 kilo.
Matras is extra verstevigd.
We hadden toen helemaal geen klachten.
Netjes geleverd en we hebben 6 jaar lang heerlijk geslapen.
Nu ben ik 75 kilo afgevallen dus een nieuw matras nodig.
En dan lees ik deze revieuws.
Ik herken de klachten niet.
Maar jammer dat ze niet meer bestaan.
Dus dat wordt verder zoeken voor ons.

27 mei 2021

Beste lotgenoten,

Fijn om even tussen lotgenoten te zijn. Dit was immers mijn slechtste keuze ooit. Failliet....gelukkig voor andere zoekers naar een matras. Erg voor de mensen die nu niets hebben. Schandalig dat dit in een land als Nederland kan met al onze kwaliteitseisen. Dit waren gewoon ordinaire oplichters.

25 juni 2020

2 weken terug een topdekmatras besteld

2 weken terug een topdekmatras besteld, maar kreeg dinsdag de melding dat ze failliet zijn en ik contact moet opnemen met het CBW-erkend.nl, nou ik krijg daar ook helemaal geen reactie van, ben denk ik wel mijn geld kwijt.

4 juli 2019

Failliet verklaard

Failliet verklaard; gelukkig!
Voor de mensen die al betaald hebben maar nog niets ontvangen vind ik het triest.
Maar ben blij dat ze met hun wanpraktijken niet meer verder kunnen
Wat een vreselijk waardeloos bedrijf was dit, ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt.

3 juli 2019

Wat een slechte firma geen service

Wat een slechte firma begin mei matras topper besteld 24 uurs levering niet nagekomen .Matrastopper kwam na een paar dagen maar was geen nasa schuim wat we besteld hadden vies en te klein ! Na meerdere mails en telefoons eindelijk een omruiling geregeld die dan meer als 2 weken heeft geduurd en helaas weer verkeerde maat nu te groot en geen nasa schuim .Meteen weer contact met hun opgenomen en er zou een nieuwe omruiling geregeld worden binnen 5 a 10 werkdagen . Deze zijn om en weerniks meergehoord en nu zijn ze telefonisch niet meer bereikbaar en winkel is gesloten !!!! Fijn is dat 24 uurs levering en na 7a 8 weken nog steedsnietde juiste matras die wél al betaald is.

3 juli 2019

Met hemelvaart twee matrassen gekocht

Met hemelvaart twee matrassen gekocht, op de dag van aflevering zouden de bezorgdienst een mail sturen met hoe en wat...helaas geen mail, geen matrassen..
Na een x aantal maal te hebben geprobeerd hun te bereiken, werd er na de 10de keer een opgenomen, ene Els vertelde dat de matrassen niet besteld konden worden en direct het geld terug zouden storten..
Nou je raad het al, geen geld en sinds een paar dagen een bandje dat ze niet meer telefonisch bereikbaar zijn en dat tevens de winkel gesloten is..dit ruikt naar oplichting..

1 juli 2019

Matrassen besteld maar na een 2 week…

Matrassen besteld maar na een 2 week nog niks gehoord . Een opeens een mail dat door omstandigheden de matrassen niet worden geleverd door omstandigheden

Zijn ze falliet ???

Gelukkig nog niet betaald

29 juni 2019

heel tevreden over die diensten van…

heel tevreden over die diensten van kaufmann.
boxspring besteld in alkmaar goed advies gekregen bij de aankoop.
alles goed geregeld alle afspraken die gemaakt zijn zijn goed nagekomen.
wij zijn dik tevreden over onze aankoop bij dit bedrijf.
bedankt voor de goede service.

23 juni 2019

Oktober 2017 een nieuwe matras hier…

Oktober 2017 een nieuwe matras hier gekocht, in 2018 gingen de lussen kapot waarmee je het matras kunt keren. Viel niet onder de garantie werd mij medegedeeld. Destijds hier ook mijn review geplaatst en toen ineens kon ik een nieuwe tijk krijgen, als ik mijn review zou aanpassen. Netjes opgelost dacht ik. Nu begint ineens één kant van het matras erg zacht te worden, ik wederom contact gezocht met Kaufmann, was m'n eigen schuld. Matras moet op minimaal 28 latten liggen, anders zakt het erdoor en gaan de veren kapot. Ja duh, in de breedte kan ik me voorstellen maar niet in de lengte van het matras. En het gekke is, de kant die erg zacht wordt niet eens op gelegen, plus dat er nog een topmatras onder ligt van ongeveer 5 cm.

Ze weten er elke keer wel een draai aan te geven om onder hun garantie uit te komen. Denk dus goed na voordat je hier iets aanschaft !!! En firma Kaufmann, dit keer ga ik mijn review niet aanpassen...

19 juni 2019

Uitstekend

Ik heb een week geleden een 2-persoons Nasa traagschuim met pocketvering besteld. Ik ben erg tevreden over de prijs-kwaliteit en ook de levering verliep erg vlot. Mijn matras werd netjes de volgende dag kostenloos bezorgd.

30 mei 2019

Aankoop matrassen

Een week terug heb ik 2 matrassen, topdek en kussens gekocht. Goede service en klantvriendelijk ben ik ook goed geholpen met een glimlach. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

27 mei 2019

Beste mensen , omruilen werkt niet !!

Beste mensen ,
Ik ben teleurgesteld wat de onruilgarantie aangaat van 90 dagen. ..... Ik had 2 hoeslaken besteld van 180 x 200 m voor mijn dochter . Niet echt goedkoop, 23.95 € per stuk. Eens uitgepakt blijkt dat deze lakens niet passen op de matras van haar , die idd 180 x 200 m is. Ik heb direkt gebeld en dit uitgelegd, om op mij eigen bed 140 x 200 m paste die precies op. Dat houd toch in , dat deze lakens in een verkeerde verpakking zitten. Mij werd verteld dat ik de lakens niet mocht ruilen ( lakens worden niet geruild ). Ik dacht, oké, hou ik deze zelf. Weer terug gebeld alles weer uitgelegd en wij kwamen samen eruit om dan maar een maat groter te nemen ... gezegd , gedaan. Laken thuis opgedaan , blijkt dat deze veel te groot was ( best wel logisch ivm maat). Wat wederom wel bevestig dat mijn twee eerste laken een ander maat hadden als wat erop stond. Direkt terug gebeld en uitgelegd wat het geval was , en krijg wederom te horen dat deze lakens niet geruild mogen worden . Ik zeg maar dit is niet de afspraak om op haar aanraden zal ik een maat groter proberen , dat moest dan wel passen. NIET DUS !! Hier ging ik niet mee akkord, en ik zal dezelfde dag terug gebeld worden. Twee dagen gewacht, wederom gebeld , zal dezelfde dag gebeld worden ... niet dus... volg dag gebeld ... toen werd ik terug gebeld met de aantwoord LAKENS WORDEN NIET GERUILD. Ik heb foto's gemaakt van de te kleine lakens en van de te grote laken ....maar ik werd verder niet geholpen en sta hier nu met € 80,- minder in mij portemonnee en nog geen laken. Dit noem ik een zeer slecht service aangezien ik ook nog meegewerkt heb en twee lakens zelf heb gehouden.
IS HET VOOR EEN BEDRIJF ALS KAUFMANN TE VEEL GEVRAAGD OM EEN LAKEN TE RUILEN ??
Niet te vergeten dat ik twee jaar terug ook mijn boxspring en wederom twee lakens daar heb gekocht...... Dit noem ik een slechte service.... conclusie NOOIT MEER KAUFMANN ! !

25 mei 2019

Maten kloppen niet van de hoeslakens!

Mijn moeder heeft voor mijn verjaardag een hoeslaken besteld 180x200m echter paste deze NIET om het matras omdat deze veel te klein was. Mijn moeder zelf heeft een 140x200m bed en daar paste hij wel om. Dit gemeld bij de winkel waarop ons werd aangegeven dat dit ook om een bed van 180x 200m zou moeten passen.. Van alles geprobeerd maar dit lukte niet. Uiteindelijk op advies een 190x 230m hoeslaken gekocht maar deze was veel te groot.
3 hoeslakens verder en 80 euro lichter.. We mochten ze niet omruilen/terug sturen en verdere hulp word er niet geboden. Zelfs aangeboden om foto's te sturen maar hier werd geen gehoord aangegeven omdat hun conclusie vast stond: er mag niks teruggestuurd worden. Slechte service!! Maten op de verpakking kloppen niet!!

25 mei 2019

Is dit jouw bedrijf?