KC tennis & padel Reviews

2.416

4,7

Maandag besteld, dinsdag in huis. Gratis bespanning door een actie. Super scherpe prijs en ze verkopen ook de oudere modellen van bekende rackets. Had vooraf wat twijfels na eerdere ervaring met een a... Toon meer

Ik heb alweer het 6e padelracket hier gekocht. Zeer tevreden, goede prijs én mijn hexagrip en overgrip werden overgezet omdat ze nog goed zijn. Ik wild een gelijkwaardig racket, advies was e... Toon meer

1. Tenniswinkel
  2. Sportwinkel
  3. Sportkledingwinkel

KCtennis & Padel is uw online winkel voor al uw tennis en padel materiaal.. KC tennis is gespecialiseerd in tennisrackets, padelrackets, ballen, grips, schoenen, tennissnaren en accessoires. KCtennis is vakkundig, leverbetrouwbaar en super voordelig en heeft een fysieke winkel in oss (N-Brabant) Leverancier van Babolat, Bullpadel, Wilson, Head, Tretorn, Prince, Dunlop, Pro Kennex, Novomatch en Solinco

Uitstekend

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.416)

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle service

Snelle service, veel keuze vanwege de grote voorraad, kortom een erg fijne winkel om de tennis en padel items te kopen!
Alles netjes afgehandeld en alsnog op tijd geleverd.Zeer tevreden met alles,Prima service!

1 mei 2024

Dat is dan jammer voor jou...

Beetje jammer dat dit bedrijf niet mee kan werken en niet flexibel kan zijn. Mocht je hier na je aankoop nog opmerkingen hebben, niet hier aankloppen bij de klantenservice.

Onlangs een bestelling van 1200 euro gedaan en blijkbaar hebben ze een punten systeem waardoor je 357euro (van mijn waarde) op je volgende aankoop kon krijgen. Ik dacht dit is wel een goed moment om nogmaals een paar honderd euro uit te geven aan dit bedrijf, omdat mijn ervaring goed was.

Helaas had ik geen account gemaakt en was ik mijn 37 euro kwijt die ik met de punten via hun klantsysteem zou krijgen. Zo is het blijkbaar ook niet mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen, vanwege het 'automatische' systeem. Dat kan ik overigens begrijpen, maar als onderneming en als ondernemer zelf, weet dat dit altijd mogelijk is en dit een recente aankoop is - wil je klanttevredenheid houden. Aan de telefoon was daar echter helaas geen sprake van, ik mag vanaf nu een account maken, werd er gezegd. Maar daar heb ik niet zoveel aan.

30 april 2024
Logo KC tennis & padel

Antwoord van KC tennis & padel

Hoi Vivian,

Jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent. We hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Je schrijft dat je geld kwijt bent, maar dat is natuurlijk niet zo.
Je hebt tijdens het plaatsen van je bestelling er zelf voor gekozen (we hebben zelfs in het paars nog een regel in ons registratieproces opgenomen dat een account nodig is om matchpoints te ontvangen) om je niet te registreren als klant..
Maar je bent dus geen geld kwijt oid; je hebt de punten voor terugkerende klanten nooit ontvangen.

Hier nogmaals duidelijk de omschrijving hoe het matchpointsysteem werkt en de punten gelden helaas dus alleen voor bestellingen die gedaan zijn onder een geregistreerd klantenaccount.

Zoals telefonisch aan je door gegeven is het helaas voor ons technisch onmogelijk om het anders in te richten. We kunnen alleen de punten bijhouden voor geregistreerde klanten. Voor ons als bedrijf is het niet haalbaar om klanten alsnog punten te geven die hier achteraf op terugkomen. We moeten af toe een beetje streng zijn.

Fantastisch geholpen in de winkel

Fantastisch geholpen in de winkel. Concurrerende prijzen, personeel is service gericht en hoewel ze uiteraard iets willen verkopen dringen ze niet aan en geven ze advies waar nodig. Schone en overzichtelijke winkel.

Bij mijn eerste bezoek advies ingewonnen en zojuist bij mijn tweede bezoek een racket en paar setjes ballen gekocht.

Tot de derde keer!

6 februari 2024

Super sport winkel

Via internet deze zaak gevonden en een trainingsbroek besteld nadat ik eerst de reviews gelezen had op Trustpilot. Hier kwamen zij bijzonder goed uit de bus (4,9 uit bijna 2400 reviews). Toevallig net een super aanbieding. De volgende werkdag al in huis.
Alles goed ingepakt en broek conform bestelling. Super bedrijf!

30 januari 2024

Ik had een padelracket besteld via de…

Ik had een padelracket besteld via de site. Dag later kreeg ik netjes een belletje dat er een foutje op de site stond en het desbetreffende racket momenteel niet op voorraad was.
Ik kreeg de keuze om een paar weken te wachten of kreeg de keuze uit 3 andere rackets. Deze waren minimaal gelijkwaardig.
Uiteindelijk (kosteloos) een ander racket gekregen welke 40% duurder was en een gratis hoes.
Ik werd op maandagmiddag gebeld en dinsdagochtend had ik het racket al in huis.

Prima service 👌🏼 kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.

30 mei 2023

Ik zou het de volgende dag binnen…

Ik zou het de volgende dag binnen krijgen. Maar stond hele tijd in behandeling. Vervolgens stuur ik ene bericht waarbij een medewerker aangeeft dat het pakketje de volgende dag binnen zou komen maar dat is niet gebeurd en zie nog steeds op de site in backorder staan.

27 maart 2023