Zeer slechte montage en nazorg en nog meer
De apparatuur wordt zeer netjes afgeleverd, de monteur, zzp-er, door keukencentrum aangeleverd, heeft de boel verknald. Apparatuur is goedkoop, maar gedateerd. Uiteindelijk is bijna alles gerepareerd, maar excuses is niet gebeurd. Monteur had water verkeerd aangesloten, 2 lekkages. In 6 uurtjes heeft de monteur 625 ontvangen, en heeft werkblad door zijn boor beschadigd, is niet meer goedgekomen. Patrick uit Huissen was de ZZP-er. Ook de oven kreeg hij niet in de kast, ook beschadigingen aan de zijkant. Deurtje had monteur met zijn boor beschadigd. Keukencentrum beschouwt het allemaal als normaal, je gespaarde geld en droom wordt in een paar uurtjes te niet gedaan. Keuken plaatsen door hun is geen feestje. Mijn advies: ga naar een ander keukenleveancier met achteraf betalen. Na 2 maanden kon ik de keuken gebruiken. Rondom schandalig. keukencentrum Tiel heeft nooit gebeld om te vragen of reparaties naar wens was, Van de verkoopster heb ik nooit iets gehoord. Sla deze leverancier over, hun zzp beleid is ver onder de maat. Oh ja, ze veranderen ook getekende offerte apparatuur in ander merk, echt het zijn cowboys, let dus op!
18 augustus 2015