Rommelige uitvoering
Over het advies- en ontwerptraject voorafgaand aan de koop van de keuken zijn we zeer tevreden. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen.
Over het inmeten tot en met het plaatsen van de keuken, zijn we niet tevreden:
- Inmeten was op het laatste moment w.b. de order doorloop. We verbaasden ons daarover, maar ons vertrouwen in een goed eindproduct was gezien het voortraject groot. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat e.e.a. niet nauwkeurig was ingemeten. De gevolgen hiervan, die bij de montage naar boven kwamen, zijn deels door ons, deels door de monteur, deels door onze installateur opgelost.
- Toen wij twee weken voor geplande plaatsing de oude keuken wilden slopen, hebben we gevraagd of alles er was en of de plaatsing door zou gaan. Dat was zo. Kort voor aanvang montage bleek dat het werkblad ca. 4 weken vertraging had (en daarna nog eens ca. 4 weken) en er een tijdelijk werkblad met tijdelijke spoelbak geplaatst zou worden. De koelkast was bijna 2 weken vertraagd. Waarom dan wel zeggen dat alles er is? Wij hadden graag de plaatsing van de keuken uitgesteld. Het had ons veel stress, ergernis, tijd, moeite en kamperen bespaard. Ook verdween gaandeweg ons vertrouwen in de betrouwbaarheid van Huizenga Keukenstyle.
- Wij kregen een andere monteur dan die in reviews iedere keer worden aangeprezen. Deze was met name in het begin niet zo nauwkeurig en liet steken vallen. Huizenga Keukenstyle liet de gemaakte fouten herstellen door dezelfde die de fouten maakte. Dat is uiteindelijk goed gegaan en wettelijk correct maar niet prettig voor ons als klant. Het vertrouwen in de monteur was weg. Hierdoor hebben we zelf nog veel geklust aan de keuken om zaken recht te zetten en nieuwe fouten te voorkomen. Van ontzorgen door de keuken inclusief montage te bestellen is weinig terecht gekomen.
Conclusie: Ondanks een goed voortraject en wettelijk correcte afhandeling van klachten zonder veel discussie, hebben we ook achteraf geen fijn gevoel aan dit keukenproject overgehouden.