sito completo e chiaro in ogni sua parte ma un po troppo filo cinese per quanto riguarda i punteggi assegnati ai telefoni. Non è possibile che certi iphone o google pixel abbiano valutazioni cosi bass... Toon meer

I had to literally install 5 different browsers, including google chrome, chromium, firefox, vivaldi, brave...... the webpage gets stuck in a loop in the absolutely useless and known to be defective "... Toon meer

Ottimo sito per confrontare i telefoni (ma anche televisori e tablet) e trovare anche i prezzi migliori. Trovo sia il sito migliore per questo scopo. Bisogna solo ovviamente verificare i prezzi per... Toon meer

Quase diariamente consulto o Kimovil para me inteirar das novidades e das eventuais promoções de telemóveis. Vale a pena. Há uns dias, porém o Kimovil diminuiu as pontuações a quase todos os telemóve... Toon meer

1. Prijsvergelijkingswebsite

Kimovil is an independent web with useful, accurate and unbiased information. Created with the mission to help you find the perfect mobile at a price that you consider reasonable from thousands of web pages.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

3,8

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Great comparison tools and details …

Great comparison tools and details specification layout. Decided phone once using Kimovil for phones comparison with good search engine to look for best price. Great!

5 juni 2017

Antwoord van Kimovil

Thanks Ariff!, working everyday for doing it better.

Un riferimento di valutazione obbiettive

Sicuro chiaro semplice e veloce da usare. Grafica ben fatta e di immediata comprensione. BRAVI!!

5 februari 2017

Antwoord van Kimovil

Thanks Ezio, we continue working on a faster and more useful site. Thanks from Kimovil staff!!

Totally reliable

This site compiles up-to-date cellphone specs and prices from Chinese and European websites. Excellent source of information for both geeks and begginers.
Little and non-intrusive adds only.

24 december 2016

Gracias Ernesto!

Excellent site si vous êtes à la recherche de nouveau smartphone ou tablettes !

Le site couvre quasiment la totalité des smartphones qui existent dans le monde c'est un excellent moyen pour trouver son smartphone et on y trouve le plus d'indications avec le plus de critères de recherche possible, vraiment un excellent site qui ne cessent d'évoluer dans le bon sens, je recommande absolument ce site à tous ceux qui ont faim de bonne comparaison à la recherche de smartphones ou tablettes !

3 oktober 2016

Thanks Ramarojohn!