Kinky-shoes | the high heel webshop Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Goede service en mag net iets persoonlijker met bijvoorbeeld met pen geschreven heel korte boidschap 'groetjes/liefs....' om het nog mooier te maken.

Hele goede communicatie en geweldige service!! Ik had wat vragen en ik kreeg echt super snel antwoord en er werd echt erg goed en lief met me meegedacht. Er zaten ook leuke verassingen in de schoenend... Toon meer

Veel keuze en maten beschikbaar op de site. Duidelijke extra uitleg m.b.t maatvoering (o.a binnenmaat) en het bestelproces. De update over de bestelling tussendoor was ook super attent en vriendelijk.... Toon meer

Bij Kinky-Shoes de Pleaser Funtasma Gogo 300 besteld, deze waren heel snel geleverd en bij aankomst bleken ze helaas toch te klein te zijn, contact gehad met Chiara en ik kon zonder gedoe deze ruile... Toon meer

1. #6 van de 78 beste bedrijven in Schoenenwinkel
  2. #4 van de 25 beste bedrijven in E-commerceplatform

Kinky-shoes.nl is dé online schoenenwinkel voor high heels in alle maten, voor iedereen ongeacht gender: mannen, vrouwen en iedereen daartussenin of daarbuiten. Bij Kinky-Shoes vind je betaalbare high heels van maat 35 (US-5) t/m 49 (US-17). Rechtstreeks geïmporteerd bij Pleaser USA® uit Amerika bied ik een breed assortiment van sexy stiletto's en mega hoge plateauzolen tot goth-boots, kinky boots voor smalle én brede voeten, met opties voor een ruimere schacht, bredere leest of groter voetbed, en grote maten heels voor Drag en Crossdressing. Met hakhoogtes tot bijna 28 cm, plateauzolen tot 18 cm en 2500+ stijlen is er voor elke gelegenheid een perfect paar te vinden. Liever zonder hak? Ook geen probleem! Topmerken van Pleaser USA® zoals Pleaser®, Demonia®, DemoniaCult®, Fabulicious®, Funtasma®, Pin Up Couture®, Pleaser Pink Label®, Devious® en Bordello® vormen de kern van het assortiment. Naast paaldansschoenen, vind je ook paaldanspalen en aerial sport equipment van Lupit Pole (Slovenië), polewear van Sway (Polen), en Pole Mom Protectors en SKINS van Pole Mom Design (USA). Twijfel je over je maat? Dankzij omgerekende maattabellen, maat-specifieke productspecificaties en uitgebreide kooptips bestel je altijd de perfecte pasvorm. Kom je er toch niet uit? Dan help ik je graag persoonlijk via de mail bij het bepalen van de juiste maat, stijl of het juiste model. Stuur me gerust een mailtje: info@kinky-shoes.nl

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

77 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super goede ervaring

Ik mocht de schoenen eerst komen passen, voordat ik een aankoop deed. Verder echt een super leuke verkoopster met liefde voor het vak!

8 oktober 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Super bedankt voor je fijne review Jasmijn! Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen met het vinden van de juiste heels en dat je langs wilde komen om ze rustig te proberen :)

Heel veel plezier met de shoes👠

I just love this shop!!

Snelle levering, heel goede kwaliteit van goederen en goede service; heel klantvriendelijk. Klantenservice informeert tot in de details. De verpakking was heel verzorgd en professioneel. Ben heel blij met de bestelling van deze pleaser adore-3000 high boots. Vriendin was heel blij met dit model. Zal er nog bestellen in de toekomst!

13 oktober 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Wauw, wat een fantastische review! 😍 Fijn om te horen dat jij en je vriendin er zo blij mee zijn. Geniet van je schitterende Pleaser Adore 3000 boots, en ik sta altijd klaar voor je volgende bestelling 🥰

– Chiara van Kinky-shoes.nl

Altijd goed

Ik had hier een tijd al niks meer besteld ivm dat ik gestopt was met paaldansen ,
Nu heb ik het weer opgepakt en had schoenen nodig .
Dus uiteindelijk weer bij kinky shoes besteld omdat ik het een heel vertrouwd bedrijf vind , en altijd komen ze hun afspraken na , of ze melden als er vertraging is , wat gewoon ken gebeuren!
Deze schoenen waren ook gelijk goed dat komt omdat ik al meerdere pleasers besteld heb bij hun en als je eenmaal de maat hebt , dit bij elke pleaser hetzelfde is zal altijd mensen aanraden om 1 a 2 maten kleiner te bestellen , en kinky shoes ga vooral zo door , eventuele volgende bestel ik weer bij jullie ❤️

8 oktober 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Wat leuk om te horen 💖 Ook leuk dat je weer bent begonnen met paaldansen. Ideaal ook dat je voor jou precies weet welke maat goed past/welke maat je nodig hebt!
Ik zou alleen niet iedereen willen aanraden om standaard 1 a 2 maten kleiner te bestellen; maar bij twijfel vooral mij te mailen voor hulp bij het kiezen van de juiste maat :)

Veel plezier met je prachtige heels ❤️

Super

Super communicatie, snelle verzending en luistert ook naar feedback!!! 10/10, ik ga zeker opnieuw bestellen

26 september 2025

Dankjewel 🙏
En ik ben altijd heel blij met feedback! Dus jij ook bedankt voor het verbeteren van de webshop 🥰

- Chiara van Kinky-shoes.nl

Heel fijn dat je op de hoogte word…

Heel fijn dat je op de hoogte word gehouden over de status van je bestelling, netjes ingepakt met een leuk presentje ontvangen.

26 september 2025

Dankjewel! 🤩🥰 Ik doe mijn best, dus het is fijn als dat waardering krijgt 😊

- Chiara van Kinky-shoes.nl

Heldere communicatie rond de status van…

Heldere communicatie rond de status van de order en punctuele afronding

18 augustus 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Bedankt! Ik ben blij om te horen dat alles naar wens is verlopen :)

Superservice. Zeer klantvriendelijk!

Fantastisch hoe snel, vriendelijk en meedenkend Chiara reageert op vragen. Echt n topshop!

22 augustus 2025

Heel erg bedankt Kim! Het was me een genoegen jullie te mogen helpen 🥰

Gewoon super

Snelle levering, super communicatie, leuk cadeautje

4 augustus 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Dankjewel! 💖🤩 Altijd heel fijn om te horen :)

- Chiara van Kinky-shoes.nl

Snelle levering van een product die…

Snelle levering van een product die niet standaard d inde collectie zit..
Goede communicatie.
En het openen. Van het pakketje is altijd een feestje 🥳

4 augustus 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Dankjewel!! Het is ook altijd een feestje om je van dienst te mogen zijn🥳

Helder & snel

Helder & snel. Helemaal blij!

18 juli 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Heel fijn om te horen! Dankjewel :)
Veel plezier met je flying pole🥳

Super tevreden!

Goede communicatie en best snel geleverd ook! Leuk ingepakt en zelfs versiering en snoepjes erbij! Heel blij met mijn aankoop! Dankjewel!

20 juni 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Heel erg bedankt, ik doe mijn best dus het is fijn als dat gewaardeerd wordt! 🤩🙏

Persoonlijk en vriendelijk

Persoonlijke en vriendelijke communicatie en hulp/ advies door de eigenares van de shop, hele mooie schoenen :) en fijne service!

8 mei 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Dankjewel Marjolein! 🥰 Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen. Het was even zoeken, maar hopelijk ga je heel veel plezier hebben met de shoes!🤩

Goede communicatie

Wordt netjes geïnformeerd over de levertijd, ook met welke reden het bv iets langer duurt dan eerst vermeld. Maken beloften ook waar wat in de informatieve mail wordt gemeld.

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Superleuk om te lezen dat je mijn updates en beloftes waardeert! Ik doe mijn best om iedereen goed op de hoogte te houden – dus het is fijn dat dat ook zo overkomt. Dankjewel voor je fijne review! :)

- Chiara van Kinky-shoes.nl

Vlotte consistente communicatie en…

Vlotte consistente communicatie en prachtige hakken.
Dankjewel!

16 mei 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Dankjewel! Ook heel erg bedankt voor je engelen geduld. Het duurde even, maar dan heb je ook wel wat 😍 Want wat een mooie schoenen zijn het 🥰

Veel plezier ermee!

Top service

Dankjewel! 🥰🤩

Goeie communicatie

Goeie communicatie, goeie service. Aan te raden!

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Super dankjewel voor je fijne review! 🙏 Heel veel plezier met je prachtige schoenen🥰

- Chiara van Kinky-shoes.nl

Er was wat vertraging ivm een…

Er was wat vertraging ivm een verhuizing, maar ondanks dat heel goede communicatie. Product is erg goed. Zeer tevreden

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Heel fijn om te horen! En bedankt voor je geduld 🥰

Goede service!

Leveringsproblemen in amerika buiten schuld van KS om, KS heeft ons goed op de hoogte gehouden en meegedacht! Uiteindelijk
alsnog ruim op tijd voor evenement ontvangen!

16 mei 2025

Antwoord van Kinky-shoes | the high heel webshop

Heel fijn om te horen! 🥰 Heel veel plezier met de shoes en het evenement!

Fijne, persoonlijke service.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en op een fijne persoonlijke manier. Dat geeft vertrouwen. De producten zijn mooi!

22 april 2025

Bedankt! 🥰😍
Ik laat graag zien dat ik ook een echt mens ben en geen robot ;) Veel plezier met je shoes!