Een review geplaatst bij een bedrijf en wilde deze later aanpassen. Van allesgeprobeerd…mailen..contactformulier invullen…je wordt gewoon genegeerd door ze. Service om je kont mee af te vegen du... Toon meer
Hier ben ik het volledig mee eens; Positieve reviews worden zonder enige moeite geplaatst maar een negatieve beoordeling is nagenoeg onmogelijk om te plaatsen. Er werd gevraagd om een aankoopbewi... Toon meer
Onbetrouwbaar Kiyoh. Bedrijf Evolar/Jagba BV heeft zeer slechte recensies en Kiyoh beoordeelt ze positief… hoe dan? Oplichtersfirma’s
Nagenoeg alles krijgt blijkbaar 8 à 9 /10 bij Kiyoh. Negatieve reviews post men niet of weerlegt men zonder gegronde reden, scores worden ook aangepast uiteraard. Dat is in principe witte boord crimi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Klantbeoordelingen - Klantreviews - Klantreferenties - reviews voor mond-tot-mond reclame op internet Kiyoh verzameld via deze niet actief haar beoordelingen. Wilt u de actuele score van Kiyoh zien dan kunt u deze terugvinden via de volgende link: https://www.kiyoh.nl/kiyoh_nl_klantbeoordelingen/
Dr. Hub van Doorneweg 169, 5026 RC, Tilburg, Nederland
- info@kiyoh.nl
- www.kiyoh.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Funcaps betaald me rekening niet zo als…
Funcaps betaald me rekening niet zo als het hoort ben er ziek van grwoon
Negatieve reviews worden verwijderd
Negatieve recensie geschreven over Nikki.Amsterdam op Kiyoh en deze is verwijderd. Webshops betalen €14,90 per maand aan Kiyoh. Kiyoh staat achter de webshop en als een webshop klaagt over een negatieve recensie verwijderen ze hem. Niet raar dat de reviews op Kiyoh allemaal goed zijn en de webshops een hoge score hebben.
Mijn ervaring met Kiyoh is erg…
Mijn ervaring met Kiyoh is erg teleurstellend.
Dit is geen onafhankelijk reviewplatform, maar vooral een plek die volledig gericht is op de belangen van betalende bedrijven. Als gewone consument werd ik geconfronteerd met een extreem omslachtig en bureaucratisch proces om zelfs maar een klein beetje kritiek te kunnen plaatsen. Om een negatieve review te schrijven, moest ik allerlei bewijzen uploaden — bonnetjes, e-mails, als in een rechtbank, terwijl het "gerecht" hier duidelijk de kant van de bedrijven kiest.
Toen ik mijn negatieve ervaring wilde delen, werd mijn review afgewezen en werd ik doorverwezen naar de klantenservice van EnergiDirect — juist het bedrijf waar ik een klacht over had! Compleet absurd, alsof de politie een aangifte weigert en je vraagt het "zelf met de dader op te lossen".
Kiyoh vraagt vaak om specifieke bewijslast — documenten die je alleen van het bedrijf zelf kunt krijgen, terwijl dat bedrijf juist al niet eerlijk gehandeld heeft. Daardoor loopt het proces vast en kan het bedrijf die bewijsstukken gewoon weigeren te geven of ze foutief verstrekken. Zelfs als je een screenshot stuurt van je communicatie, zegt Kiyoh dat dit "niet voldoende bewijs" is.
Het resultaat: het lijkt alsof er steeds minder negatieve reviews op Kiyoh verschijnen — niet omdat de dienstverleners zoveel beter zijn geworden, maar omdat het bijna onmogelijk wordt gemaakt om je negatieve ervaring te delen.
Oordeel zelf. Na meerdere pogingen vertrouw ik niet langer op Kiyoh en kan ik anderen aanraden om voor écht onafhankelijke reviewplatforms te kiezen.
Koop niks bij J.semler auto bedrijf
KOOP NIKS BIJ J.SEMLER AUTO BEDRIJF
Wat een afknapper. Ik heb bij J. Semler Auto’s een auto gekocht die zogenaamd “netjes” en “klaar voor gebruik” zou zijn. Nog geen dag na de aankoop moest de auto al gemaakt worden. En alsof dat nog niet erg genoeg was, ging de radio een week later ook nog kapot. Dit zegt alles over de kwaliteit die ze hier leveren.
Toen ik contact opnam voor hulp of compensatie, kreeg ik nul medewerking. Geen excuses, geen oplossing – alleen onverschilligheid. Ze verkopen auto’s met gebreken en laten je daarna volledig in de kou staan.
Slechte service, slechte houding en slechte auto’s. Trap er niet in. Dit bedrijf is allesbehalve professioneel of betrouwbaar. Zoek een andere garage en bespaar jezelf een hoop ellende.
Geen toegevoegde waarde
Je kan enkel een review geven van een product binnen 6 maanden. Reviews hier zeggen dus enkel wat over die periode. Kortom wat mij betreft waardeloos.
1ster is nog teveel
Stiekeme partij
Wij hebben helaas een zeer teleurstellende ervaring met Klantenvertellen. Wat begon als een redelijk geprijsd platform, is in de loop van enkele jaren ongemerkt uitgegroeid tot een veel duurdere dienst dan concurrerende platformen. Zonder duidelijke communicatie worden de tarieven stilzwijgend jaarlijks verhoogd. Als je hier niet actief bovenop zit, betaal je ongemerkt flink meer dan nodig is.
Opzeggen blijkt bovendien onnodig ingewikkeld: er is geen duidelijke knop of mogelijkheid in de interface om je abonnement stop te zetten. Je moet ruim van tevoren schriftelijk opzeggen, terwijl dit proces bewust vaag en omslachtig wordt gehouden. Daardoor word je als klant in een verlenging gedrukt, zelfs als je direct na ontvangst van de factuur nog contact opneemt.
Voor een bedrijf dat zegt gespecialiseerd te zijn in klantbeleving en reviews, is hun eigen service ronduit teleurstellend. Wij raden ondernemers aan om goed te vergelijken en te kiezen voor een transparanter en klantvriendelijker platform.
Absoluut te vermijden
Absoluut te vermijden ! Ze binden je vast met een jaarabonnement dat stilzwijgend verlengd wordt - je moet een maand op voorhand opzeggen. Uiteraard krijg je van hen geen melding. Kiyoh systeem was reeds lang van mijn webshop gehaald, maar enige commerciële coulance was absoluut niet mogelijk. Droogweg verwijzen naar algemene voorwaarden en geld incasseren. En als ik de andere reviews hier lees, zijn ze heel hardleers. Ik ben alvast 404,45 EUR kwijt voor niets. Met dit bedrijf (Klantenvertellen B.V. ) wens ik helemaal niets meer te maken te hebben. Een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard.
Wil een door mij ingstuurde…
Wil een door mij ingstuurde beoordeling, over Onderdeeltotaal(info @onderdeeltotaal.nl) laten verwijderen! Ik heb een fout gemaakt. Dacht nml. dat dit een ervaringsbericht voor Odido was, waar ik net op een fijne manier zaken had gedaan! Blijkt nu voor Onderdeeltotaal te zijn. Eigenaar heeft mij hierover gebeld! Had geen betrekking op zijn zaak! Gaarne korrigeren en van de lijst verwijderen! Afz. Rob van Ginneken, Bij voorbaat dank! ( P.S.: Bereikbaarheid van jullie is moeilijk, genoemd telefoonnummer werd niet opgenomen!
Opzeggen onnodig lastig en vijandig
Kiyoh maakt het opzeggen van een zakelijk abonnement onnodig lastig. Op de website van de consumentenbond staat duidelijk geschreven:
"Je mag een abonnement op dezelfde manier opzeggen als je het bent aangegaan. Heb je bijvoorbeeld telefonisch een abonnement genomen? Dan mag je dit ook telefonisch beëindigen." Kiyoh biedt deze mogelijkheid echter niet en word je als klant gedwongen een email te schrijven.
Daarnaast valt het op dat Kiyoh zichzelf beoordeelt op klantenvertellen.nl middels hun eigen Kiyoh keurmerk, met een gemiddelde van een 9.2/10. Zelf gaven zij telefonisch aan twee verschillende entiteiten te hebben, wat natuurlijk onzin is want als je via de Kiyoh website als ondernemer wilt inloggen word je vanzelf doorgestuurd naar klantenvertellen.nl
Als je deze beoordeling vergelijkt met die van Trust Pilot, dan valt het grote verschil w.b.t. beoordeling op: 1.9/5 (3.8/10). Wanneer ik de "klantenservice" van Kiyoh hierop wijs dan geven ze aan dat Trust Pilot positieve reviews over hun verwijdert en de meeste reviews niet over Kiyoh gaan...
Wanneer de medewerkster mij vraagt naar de reden van opzegging en ik haar dit vertel, dan interrumpeert de dame mij en geeft aan dat ik vijandig ben.
Netjes en goed behandeld een dikke 10
Schoenen gekocht bij van Arendonk in Den Bosch als kleine ondernemer prachtige schoenen zitten lekker passen goed en echte kwaliteit .deze winkel word je als klant en mens goed geholpen.in het gezellig Den Bosch advies goede schoenen nodig en lekker bosse bollen dan op naar Den Bosch naar Arendonk gr Team janice mode
Helemaal tevreden !!!
Ik heb mijn bestelling netjes op tijd ontvangen, en het was precies zoals beschreven en op de foto. Goede kwaliteit.
Heel klantvriendelijk, en duidelijk over hoe je eventueel contact kan opnemen. Mocht er iets niet in orde zijn.
Niet vertouwen is misleiding
Niet vertrouwen is oplichting en misleiding. Geloof er niet niet in
Ik heb een legitieme 1 ster review bij…
Ik heb een legitieme 1 ster review bij een bedrijf achtergelaten na een zeer slechte ervaring en deze is plotseling blijkbaar verwijderd terwijl ik bewijs heb van het bestellen bij deze webshop en er is bewijs dat ze mij hebben verbannen en behandeld hebben als een stuk stront. Vertrouw dus geen enkele review van Kiyoh want die verwijderen dus voor betaalde klanten hun slechte reviews als ze even hun dagje niet hebben ofzo. Sorry maar dit gaat te ver je kunt geen legitieme slechte review onder het tapijt moffelen, dat heet cheaten ! Let er maar eens op en bekijk zelf de reviews bij Kiyoh en dan bij Trustpilot. Zie het verschil. Het verschil is trustpilot verwijderd geen ligitieme slechte reviews en dat doet Kiyoh wel tegen betaling ook nog ! Vieze valsspelers.
Snelle aanpak voor een klacht
Een paar weken geleden schreef ik een review omdat er moeite was met contact opnemen. Na ze snel de review hebbeb gelezen en contact hebben opgenomen hielpen ze snel mijn probleem op te lossen.
Het probleem was over een levering maar dit probleem kan natuurlijk ook liggen aan de postbezorger. Gelukkig kwamen we er samen goed en snel uit.
Vriendelijke behandeling en…
Vriendelijke behandeling en duidelijkheid en hulpvaardig bij aankoop en gebruik van het fototoestel.
Een kleine handige digitale camera, pocketformaat.
Aangekocht in de winkel van Kamera Express Utrecht BV, Paijsboulevard 4 Utrecht op 08-11-2024
Betreft digitale camera: Digital Compact Camera Realishot DC8200
Wat er mis gaat
Wat er mis gaat, veel word al gemeld hier maar het is een ongeloofwaardig review instantie dat is wel duidelijk.
Een zeer bijzondere manier van werken - Geen aanrader
Een zeer bijzondere manier van werken. Wil je een mooie review achterlaten voor een fijn bedrijf. Kan dat niet omdat het te lang geleden zou zijn dat je er een aankoop hebt gedaan.
Ik zou dit bedrijf niet inschakelen voor mijn eigen bedrijf.
Review kan niet ingestuurd worden
Zoveelste keer dat een review (een goede overigens) niet geplaatst kan worden want wordt niet verstuurd. Hoe ik het ook invul, via de mail of via website het lukt niet. En Kiyoh zelf is niet echt behulpzaam zoals hun chat. Winkel (topshoes) zelf dus maar geïnformeerd die graag een review wilde.
Wat nou 'oprechte beoordeling'.....
Ik schrijf een review, maar zou pas geplaatst worden, als ik via een link mijn factuur van de aankoop kan tonen. Mijn review was niet positief. Dus van Kiyoh geen link, via mijn email, ontvangen. Dus absoluut niet oprecht!!