Een review geplaatst bij een bedrijf en wilde deze later aanpassen. Van allesgeprobeerd…mailen..contactformulier invullen…je wordt gewoon genegeerd door ze. Service om je kont mee af te vegen du... Toon meer

Hier ben ik het volledig mee eens; Positieve reviews worden zonder enige moeite geplaatst maar een negatieve beoordeling is nagenoeg onmogelijk om te plaatsen. Er werd gevraagd om een aankoopbewi... Toon meer

Onbetrouwbaar Kiyoh. Bedrijf Evolar/Jagba BV heeft zeer slechte recensies en Kiyoh beoordeelt ze positief… hoe dan? Oplichtersfirma’s

Nagenoeg alles krijgt blijkbaar 8 à 9 /10 bij Kiyoh. Negatieve reviews post men niet of weerlegt men zonder gegronde reden, scores worden ook aangepast uiteraard. Dat is in principe witte boord crimi... Toon meer

1. Reviewwebsite

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Klantbeoordelingen - Klantreviews - Klantreferenties - reviews voor mond-tot-mond reclame op internet Kiyoh verzameld via deze niet actief haar beoordelingen. Wilt u de actuele score van Kiyoh zien dan kunt u deze terugvinden via de volgende link: https://www.kiyoh.nl/kiyoh_nl_klantbeoordelingen/

1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,4

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Boerenbedrog

Boerenbedrog, deze zogenaamde firma die beoordelingen de wereld instuurt is zelf onbetrouwbaar. Enkel de 8, 9 en 10 scores worden verdeeld. Men zou mijn score pas plaatsen nadat ze contact hadden opgenomen met mij. DEUH, niet dus. Dus mensen niet voortgaan op deze onbetrouwbare beoordelingssite.

20 juni 2021

Bol.com misleidt hun klanten

Kopen bij bol.com is de laatste tijd geen pretje meer, want stel je een vraag aan de webcare en ze komen er niet direct uit, dan roepen ze maar wat en gaat het zelfs zo ver, dat je onbeschoft geholpen wordt. Ook zijn de meningen onderling nooit hetzelfde.
ik kocht er een hanglamp, wat later een tafellamp bleek te zijn..kocht er ooit ook een wifi camera, waar geen wifi op bleek te zitten en heel vaak gebeurde het dat pakjes niet OF veel te laat aankwamen. Wat betreft het laatste geval, met de lamp heb ik de lamp aan de deur geweigerd, maar door een fout bij DPD werd de lamp elders in de straat aangeboden, omdat wij niet thuis waren. Wat roept Bol.com dan doodleuk?.. Wanneer ik de lamp niet van plan ben om naar een afhaalpunt te brengen, dan blijft de factuur open staan en kan ik een incassobureau op mijn dak krijgen en waren ze gewoon bot, onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. Dat ik niet voor de zoveelste keer naar een afhaalpunt wilde, kwam door al dat geblunder bij Bol, plus de DPD had mij al laten weten, dat Bol het pakket ook zou kunnen laten ophalen. Moet ik dan de dupe worden, omdat zij foute foto`s en specificaties plaatsen op hun site? Ook heb ik het pakket aan de deur geweigerd, moet ik dan nog ter verantwoording worden geroepen en 3..moet ik me als loopjongen van Bol laten gebruiken?... Nee dus en volgens het ACM sta ik ook volledig in mijn recht. Het ACM had het zelfs over misleiding! Het hoofdkantoor van Bol ziet hun klanten slechts als een nummer. Ik waarschuw dus een ieder...koop niet bij Bol en maak van alles screenshots en foto`s mocht je dit toch van plan zijn!

Update:

Ja, ik heb de klacht bij Bol.com neergelegd en zij doen er niet veel mee. Ik heb in elk geval geen reactie meer gehad, dan dat ze star volhouden en hun poot stijf houden, ondanks wat ik via het Acm te horen kreeg, maar ook via het juridisch loket. Ik heb jaren bij Bol gekocht maar sinds de invoering van het zgn callcenter waarbij de medewerkers met bepaalde instructies het bos worden ingestuurd is het en sorry voor mijn woorden, 1 grote bende geworden. Ook hebben ze inmiddels een soort van monopolie positie verworven, dus die ene klant meer of minder daar rouwen ze niet om...blijkbaar!

1 april 2021

Antwoord van Kiyoh

Beste meneer Ren GC., dank voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend om bovenstaande te lezen. Goed dat u ook andere autoriteiten hebt ingeschakeld. Heeft u tevens uw klacht bij Bol zelf ook al ingediend? Op dit moment plaatst u namelijk een negatieve review voor Kiyoh klantbeoordelingen. Uiteraard kunnen wij uw beoordeling aan Bol doorzetten. Echter kunnen wij deze review niet verplaatsen, gezien zij geen gebruik maken van ons reviewsysteem. Wij hopen dat u snel door Bol wordt geholpen en wij wensen u alvast een prettig weekend toe,

Heel slecht V&D

Heel slecht V&D
EN BESTELLING GEDAAN ZOU 3 OF 4 DAGEN GELEVERD WORDEN, WE ZIJN 34 DAGEN VERDER EN NOG NIETS ,
MIJN GELD TERUG GEVRAAGD OOK GEEN GEHOOR, EN TENNISARMBAND VAN 689 EURO, IK DENK DAT IK EN ADVOCAAT GA INSCHAKELEN EN EEN RECHT ZAAK BEGINNEN.
NOOIT MEER GA IK IETS BESTELLEN BIJ V&D

31 maart 2021

Antwoord van Kiyoh

Beste meneer, mevrouw Toela, vervelend dat u niet in contact komt met V&D. Is het u in de tussentijd al wel gelukt om met ze in contact te komen? Wij kunnen uw beoordeling aan hen doorzetten, indien u wenst. Echter plaatst u momenteel een review voor Kiyoh Klantbeoordelingen en niet voor V&D.

Onbetrouwbaar

Het lijkt er bijzonder sterk op dat wat meerdere personen hier beweren de reviews van Kiyoh volstrekt niet betrouwbaar zijn. Uberhaupt het maken van een account is al bijzonder lastig.

24 maart 2021

Antwoord van Kiyoh

Beste meneer van Hemert, dank voor de genomen moeite om een beoordeling te plaatsen! Jammer te vernemen dat u de reviews van Kiyoh als onbetrouwbaar bestempeld. Heeft u zelf een ervaring gedeeld via ons platform? Zo ja, dan kijk ik graag met u mee! Verder gaan er alarmbellen bij mij rinkelen als u aangeeft dat zelfs het aanmaken van een account bijzonder lastig is; indien u een beoordeling plaatst hoeft u namelijk geen account aan te maken. Wij willen het namelijk voor consumenten zo drempelverlagend maken om een ervaring kenbaar te maken en om die reden hoeft er juist geen account aangemaakt te worden. Nu ben ik benieuwd voor wie en op welke manier u een review heeft getracht te plaatsen. Hierover kom ik graag met u in contact,

Niet objectief

Zeer slecht, ik heb gemerkt dat als je een minder goede (of slechte) review schrijft dat deze niet geplaatst wordt. Hier heb je dus niet veel aan.

12 maart 2021

Antwoord van Kiyoh

Beste mevrouw Smits, Dank voor uw genomen moeite om een review te plaatsen. Juist uw minder fijne ervaring zou gedeeld moeten worden. Daarvoor zijn wij er juist. Helaas kan ik op uw naam geen review herleiden. Ik kom dan ook graag via een persoonlijk bericht met u in contact, zodat we samen verder kunnen kijken!

Kiyoh plaatst selectief recensies

Enige tijd geleden plaatste ik op Kiyoh een negatieve recensie. Helaas werd deze niet gepubliceerd na de genoemde 7 dagen. Toen ik hierover contact opnam met Kiyoh, gaf men aan dat de winkel mij niet zou kennen via het genoemde mailadres. Nadat ik factuur/bestelinfo doorstuurde in een reply, bleef het volledig stil, ook na herhaalde oproepen. Jammer.. verklaart wellicht ook waarom de genoemde winkel enorm positief op Kiyoh staat, maar op andere plekken veel meer slechte recensies heeft?!

Toevoeging mei 2021: de review is inmiddels inderdaad gepubliceerd op Kiyoh, maar het is wel erg jammer dat ik hier zelf achter aan moest gaan.

4 maart 2021

Beste meneer Xavier,
U heeft in de tussentijd de gegevens toegestuurd. Uw review voor XiamoProducts is reeds gepubliceerd.

Beste Meneer Xavier,

Hartelijk dank voor uw bericht en beoordeling. U geeft in uw review aan dat u een factuur/bestelinfo aan ons heeft doorgestuurd n.a.v. een aanvraag om een klantbewijs voor XiaomiProducts. Indien u deze geleverd heeft, zou uw review inderdaad online geplaatst dienen te worden.
Bent u in de mogelijkheid om deze nogmaals naar mij door te sturen. Dan ga ik intern uitzoeken waar dit mis is gegaan.

Hoor graag van u zodat we dit kunnen rechttrekken.

Fijn weekend toegewenst,

negatieve review Japoto aanpassen

Heb een onlangs negatieve review van JAPOTO geplaats deze wil ik aanpassen omdat dit bedrijf mij toch alsnog prima geholpen heeft. Maar nu zegt de site dat ervan dit emailadres al een uitnodiging is gestuurd en dat ik 30 dagen moet wachten, vreemd ik kan niet vinden hoe ik het aan kan passen.

20 februari 2021

Antwoord van Kiyoh

Beste meneer Peters, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat fijn te vernemen dat u bent geholpen door het bedrijf.
Zojuist heb ik u vanuit het dashboard van Japoto een verzoek tot aanpassing verstuurd. Middels deze link kan u uw huidige beoordeling herzien. Ik verwacht dat u, getracht heeft een nieuwe beoordeling te plaatsen. Dit is helaas niet mogelijk. U kunt slechts 1 beoordeling binnen 30 dagen plaatsen. Om die reden ontving u bovenstaande melding. Zou u kunnen aangeven of u bovenstaande link heeft mogen ontvangen? Wij vernemen graag van u,

Een prettige dag toegewenst,

Kiyoh reviews onbetrouwbaar

Kreeg een uitnodiging van Ziengs om een review te plaatsen. Ik plaatste een slechte review en kreeg te horen dat deze, vanwege de onvoldoende beoordeling, niet geplaatst wordt. Hoe worden potentiele klanten in de maling genomen door bedrijven zoals Ziengs. Daar niets bestellen, Ziengs staat op omvallen!!

18 februari 2021

Ik heb een slechte review geplaatst en…

Ik heb een slechte review geplaatst en krijg via Kiyoh/takkenkamp het verzoek om mijn review aan te passen. Dit ga ik niet doen. Ik ben ontevreden en wat zij aangegeven dat er wel gereageerd is en zij de afspraak half vertraagd wilden doorlaten gaan is niet waar. Het klopt dat ik naar meerdere afzeggingen de laatste afspraak heb afgezegd omdat ik er geen vertrouwen meer in had. Na zo vaak afgezegd te hebben is de geloofwaardigheid van dit bedrijf ver te zoeken. Nogmaals het advies dus om niet met Takkenkamp in zee te gaan. Ik vraag mij af of het überhaupt wel geplaatst wordt aangezien de vorige review ook niet geplaatst is. Ook weinig vertrouwen in Kiyoh dus.

15 februari 2021

Zonder vooraankondiging wordt het…

Zonder vooraankondiging wordt het abonnement automatisch verlengd terwijl het overduidelijk was dat wij het abonnement al minimaal een half jaar niet meer hebben gebruikt. Daarna kom je er onmogelijk vanaf. Slechte service.

11 februari 2021

Antwoord van Kiyoh

Beste Bart, hartelijk dank voor uw bericht. Wij ervaren het jammer dat u dit ervaren hebt. Mag ik u vragen onder welk bedrijfsnaam u bij ons bekend staat? Dan kijken wij graag even met u mee.

Kiyoh, doorgestoken kaart!

Al meermalen een slechte review op kihoy willen plaatsen, maar ze verrekken het gewoon. Alleen wenselijke en positieve reacties plaatsen ze. Ik werd tot 2x gevraagd de slechte recensie over Voordeeldrogisterij.nl te veranderen omdat hij te negatief zou zijn. Laat het nou juist de Kiyoh reviews zijn, die mij overhaalden wat bij die waardeloze firma wat te bestellen! Nee, mensen: kijk liever bij trustpilot! Dat zijn waardvolle reviews, die eerlijk en oprecht zijn!

6 februari 2021

Antwoord van Kiyoh

Beste mevrouw Corry, dank voor uw bericht. In uw review aan ons, geeft u aan dat u een review heeft geplaatst voor Voordeeldrogisterij.nl. Wij hebben intern gezocht op uw naam & andere gegevens en er kan geen review voor Voordeeldrogisterij.nl herleid worden. Heeft u vanuit ons het verzoek ontvangen om uw beoordeling te herzien of is dit contact rechtstreeks vanuit Voordeeldrogisterij.nl verzocht? Wellicht dat zij graag met u hierover in contact wensen te komen.
Zoals u ziet, worden er namelijk zowel positieve maar ook de wat minder positieve ervaringen gedeeld op onze pagina's: https://www.kiyoh.com/reviews/1041826/voordeeldrogisterij_nl. Wij komen graag met u in contact betreffende uw review.

Wat heeft het voor zin om reviews te…

Wat heeft het voor zin om reviews te plaatsen als ze niet worden gepubliceerd als ze negatief zijn! Op deze manier worden slechte bedrijven altijd positief beoordeeld, zeer slechte zaak!

3 februari 2021

Antwoord van Kiyoh

Beste meneer Lambers, hartelijk dank voor uw bericht. Heeft u zelf een negatieve ervaring met een bepaald bedrijf en middels ons platform een review geplaatst? Helaas kan ik op uw reeds ontvangen gegevens geen review herleiden. Ik kom hierover graag met u in contact!
Indien u een review plaatst, ontvangt u vanuit ons een bericht dat we werken met een on-hold periode. Na het plaatsen van een negatieve beoordeling heeft het bedrijf namelijk 7 dagen de tijd om met u uw negatieve feedback op te pakken. Zo kunnen ze u met uw klacht verder helpen en u hopelijk nog een tevreden klant maken met een positief gevoel over je aankoop. Tevens vermelden wij onze quarantaine periode op onze website & de publieke pagina's. Zoals hierboven eerder aangegeven, komen wij graag nog met u in contact.

Commentaar geven mag niet door iedereen

On line zou ik een uitvaart volgen. Dit werkte niet. Van vele anderen hoor ik dat het bij hun ook niet werkte. Dus ik zoek op de naam van de uitvaartondernemer en "recensies". Ik kom bij KIYOH terecht. Geef commentaar en als reactie krijg ik "u bent niet bekent bij de ondernemer". Dus ik mag geen commentaar geven. Ook na een discussie niet. Absurde situatie. De laatste reis, tientallen mensen hebben dit niet kunnen volgen en je mag geen commentaar geven omdat "je niet bekent bent bij de uitvaartondernemer".

7 januari 2021

Beste meneer Markwat,

Allereerst gecondoleerd met uw verlies. We vinden het erg vervelend voor u, en de vele andere, om te lezen dat de uitvaart niet goed online te volgen was. Wij hebben contact gehad met de uitvaartorganisatie in kwestie. Omdat zij hebben aangegeven de schrijver van de review niet te herkennen, moeten wij dit inderdaad nagaan om mogelijke misplaatste reviews te voorkomen.

Vanwege de ervaring die u heeft gehad begrijpen wij dat uw review van waarde is. Wel moeten wij in dit geval uitzoeken of de review bij de juiste organisatie is beland. Heeft u voor ons een bewijs waaraan wij kunnen zien om welke organisatie het gaat?
Deze kunt u replyen op het eerdere mailcontact dat u met ons heeft gehad.

Hopelijk horen we van u en kunnen we uw review snel heractiveren.

Onbetrouwbaar

Review geplaatst over Coolblue. Ging eerst in quarantaine en werd nadien gepubliceerd. Maar nu plots verdwenen. Mogen enkel reviews van 9 of 10 gepubliceerd worden? Coolblue reageert dat ze een oplossing hebben voorgesteld. Ze zeggen er wel niet bij dat dit pas na 10 dagen was en klant kan hierop via Kiyoh niet meer reageren. Gezien niet elke review blijkbaar wordt gepubliceerd vind ik Kiyoh totaal onbetrouwbaar.
----
Reactie op het antwoord van Kiyoh:
Ik heb in mijn mailbox een antwoordmail van Kiyoh ontvangen dat de review 7 dagen offline zou blijven wegens onvoldoende. Na 7 dagen is de review even gepubliceerd maar nu is hij verdwenen (de positieve reviews van die dag zijn wel blijven staan). Dit zijn FEITEN!
Volgens jullie kan enkel diegene die de review heeft geschreven deze verwijderen. Ik heb dat NIET gedaan. De klant (Coolblue) kan dit ook niet dus is de review verwijderd door Kiyoh. Bijgevolg worden de reviews gemanipuleerd en is de totale klantenbeoordeling niet relevant meer en dus onbetrouwbaar. Einde verhaal en meer energie ga ik hieraan niet meer besteden.

5 januari 2021

Beste Ceho,

Bedankt voor uw review. Wij hanteren inderdaad een quarantaine periode van 7 dagen om het bedrijf in kwestie de tijd te geven het probleem op te lossen. Hierna wordt de review geplaatst met of zonder oplossing. Enkel de schrijver van de review heeft de mogelijkheid om deze te verwijderen. Het is dus niet de bedoeling dat deze, zonder dat u de review heeft verwijderd, van de pagina is verdwenen. Onze klanten hebben hier geen mogelijkheid toe. We zouden graag met u in contact komen om samen op te lossen.

---
Reactie op het antwoord van Ceho:
Beste Ceho,

Zoals aangegeven, is dit inderdaad niet de bedoeling. Daarom zouden wij graag met u in contact komen. Samen kunnen we bekijken om welke review het gaat, waarmee wij het probleem verder kunnen oplossen.

Hopelijk spreken we u snel.

So far so good

So far so good. We hadden wat hiccups gaande weg maar prima opgelost. Alleen maar de trustpilotpagina van Kiyoh opzoeken om te zeuren is ook maar zo-zo (waardoor ook ik als oriënterende klant begon te twijfelen). Vandaar dat ik 't een keer opzoek om iets positiefs te vermelden.

Eerlijke mening: Kiyoh is duidelijk minder groot (en daarbij minder mogelijkheden) dan Trustpilot. Maar de prijs is dan ook stukken minder groot. Je krijgt waar je voor betaalt.

Ben je een internationaal bedrijf wat meer dan +/-1000 klanten heeft per maand? Mede voor de internationale autoriteit lekker naar Trustpilot gaan. Nationaal? Kiyoh will do. De quarantaine waar onvoldoende reviews in geplaatst worden vind ik erg fijn, je krijgt als bedrijf de mogelijkheid om de klacht te behandelen, een echte CRM. Daarbij begrijp ik ook dat dit voor klanten -die op het moment van schrijven het bedrijf willen vernietigen- frustrerend kan zijn.

Los van de beperkte 'fool-proof- mogelijkheden zoals de invite e-mail styling en standaard widgets, is het een prima platform.

29 december 2020

’Beste Stijn,

Bedankt voor uw goudeerlijke mening. Dat wordt zeker gewaardeerd!

Fijn om te lezen dat wij er alles aan hebben kunnen doen om de kleine complicaties uit de weg te ruimen en u goed op weg hebben kunnen helpen.
De waarde van de samenwerking is daarom groot en indien wij u kunnen helpen om dit allemaal nog meer te bevorderen, horen wij dat uiteraard graag!

Absolute nep

Absolute nep, zodra een revieuw ook maar iets negatiefs bevat krijg je de onterechte melding dat er al een review is doorgegeven. Waarschuwen voor dee praktijken!

20 december 2020

Antwoord van Kiyoh

Beste meneer van Heiningen, op het moment dat u reeds een review heeft geplaatst dan ontvangt u inderdaad de melding dat er reeds een review is geplaatst. Na 30 dagen kan u opnieuw een review plaatsen. Ik wil graag met u meekijken omdat ik verwacht dat uw review reeds geplaatst is. Hiervoor heb ik echter een e-mailadres van u benodigd. Graag ontvang ik deze van u,

Kiyoh waar is je onafhankelijkheid?

2 dagen geleden ook een review bij Kiyoh willen plaatsen. Vervolgens ontvang ik een mail dat mijn review beoordeeld gaat worden en heb ik een niet werkende link ontvangen om mijn review te activeren.
De link werkt dus gewoon niet en copy paste haalt dus niets uit.
Kiyoh laat me ook nog weten dat mijn review pas na een quarantaine van 7 dagen geplaatst wordt. Serieus???
Kiyoh lijkt zich meer te bekommeren om zijn verdienmodel en de tere zieltjes van louche ondernemers z.a. El-Vidas dan benadeelde consumenten.
Kyoh neem je verantwoordijkheid!
Jullie faciliteren dat dit soort bedrijven mensen blijven duperen.

12 december 2020

Antwoord van Kiyoh

Beste Familie N., dank voor uw bericht. U zou uw beoordeling niet hoeven te valideren. Ik ben dan ook erg benieuwd, voor welk bedrijf u een beoordeling heeft getracht te plaatsen. Wij kunnen desbetreffende bedrijf hierover informeren zodat u en toekomstige beoordelaars gemakkelijk een review kunnen plaatsen. Op onze pagina wordt kenbaar gemaakt dat uw review inderdaad 7 dagen in quarantaine wordt geplaatst. Na deze 7 dagen wordt uw beoordeling alsnog kenbaar gemaakt. Ik kom graag met u in contact,

Mr joy en kiyoh

Mr. Joy vult gewoon zelf een goede review in.
Terwijl mijn bestelling 2 dagen te laat aankomt
Moet nu nog aankomen
Bahbah

27 november 2020

Antwoord van Kiyoh

Beste meneer Frenk, dank voor uw beoordeling. Heeft u uw ervaring kenbaar gemaakt bij Mr Joy? U kunt dit namelijk via een review doen. U geeft aan dat Mr Joy uw review heeft ingevuld. Echter versturen zij enkel de uitnodiging. Ik kom hierover graag met u in contact.