Sinds 23/02 besteld en betaald
Sinds 23/02 besteld en betaald. Bevestiging bestelling gekregen maar de levering blijft maar uit. Hoelang nog wachten op de levering?????
Fotos zijn nep. Kleding is kwalitatief waardeloos en valt uit elkaar. Uit China.
Kleefstra zijn oplichters. Ze hebben veel klanten opgelicht. KvK inschrijving wordt nagetrokken.
Misleiding ten top! De kleding komt niet overeen met de afbeeldingen op de website. De term outlet doet vermoeden dat je goede kleding koopt, maar het is dunne, slappe wol, niet doorgestikt en vormloos. Als je probeert te mailen naar de klantenservice dan is het mailadres niet in gebruik, Het telefoonnummer is evenmin in gebruik.
Wat een slechte kwaliteit!! Op de foto's lijkt het heel wat en dan ontvang je het en krijg je een made in China slecht kwaliteit pakje toegestuurd die 2 maten te klein en te kort uitvalt. Heb 2 setjes gekocht voor €120 euro. Das mooi weg gegooid geld, want voor de retourzending naar China betaal je gewoon zelf.
60 euro per setje betaald, terwijl ik er geen 10 euro voor zou uitgeven. Ik zou hier absoluut niets bestellen!
Nooit wat kopen bij deze firma. Ze doen net als of het een outlet store is. Maar de kleding komt gewoon uit China , als ik dit geweten had dan weet je dat je een grotere maat moet bestellen. 1maand moeten wachten op levering en nu als je het retour wil sturen ben je een kapitaal kwijt een grote oplichting bende dus niets bestellen
Ik bestelde een vest dat volgens de productinfo gemaakt zou zijn van 'hoogwaardige wol'. Ik koos voor maat S. Kreeg maat M toegestuurd. Toen ik dat meldde en liet weten dat ik het artikel wilde retourneren en om een retouradres vroeg (dat niet op de site vermeld wordt(, gaf een medewerker van de klantenservice aan dat ze graag een foto zou willen ontvangen waarop te zien is dat het inderdaad om maat M gaat. Toen ik de foto maakte, viel mijn oog op het etiket. Daarop stond: "100% polyester".
Ik heb dit (voorzien van een screenshot van de site) doorgegeven aan de klantenservice. Daarna kreeg ik een mail met dank voor het melden en het bericht dat ik binnen 5 tot 15 dagen een vervangend artikel zou ontvangen. Toen ik telefonisch contact wilde opnemen werd gemeld dat het nummer niet in gebruik is. Ik heb vervolgens een mail gestuurd waarin ik aangeef dat ik GEEN vervangend artikel wil ontvangen en dat ik het redelijk vindt dat Kleefstra de retourzendkosten voor zijn rekening neemt Ook vroeg ik wéér om een retouradres, maar dat heb ik nog altijd niet gekregen.
Op de site staat dat er een klantenbeoordeling van 9,3/10 zou zijn met 15.000+ reviews, maar daar kan ik helemaal nergens iets van terugvinden.
Update: inmiddels twee weken verder heb ik nog altijd geen retouradres gekregen. Het vervangende vest dat tegen mijn toestemming naar me verzonden is, heb ik bij de DHL-koerier geweigerd. Gelukkig had ik gekozen voor achterafbetaling via Klarna. Daar heb ik nu een zaak geopend om aanspraak te kunnen maken op kopersbescherming.