Geduld…het komt goed!
Het duurde even en op mijn mail werd niet altijd gereageerd, maar … het bestelde artikel werd keurig afgeleverd!
Kortom: als je geduld hebt dan komt het helemaal goed en krijg je datgene wat je hebt besteld.
www.kleinevriendjes.nl de webshop voor lieve, hippe en stoere baby en kinder (naam)cadeaus
Zeverijnstraat 14, 1216 GK, Hilversum, Nederland
Inmiddels al een maand aan het wachten op een bestelling voor mijn dochters verjaardag (14 april) Al meerdere mails gestuurd en steeds reactie dat het onderweg is. Op 6 mei wordt er in reactie op mijn mail geantwoord dat het bij postnl ligt. Vandaag nog steeds geen pakket binnen laat staan een bevestiging vanuit postnl met een trackingsnummer. Waardeloos!
Na aanleiding van mijn onderstaande review, wil ik toch nog een review plaatsen wat betreft het tegemoet komen van de miscommunicatie.
Ik heb van de week 2 persoonlijke presentjes ontvangen als kleinigheidje na het misgaan van de communicatie van mijn bestelling. Het gaat mij niet om de presentjes maar om het idee dat ik gehoord ben door Kleine Vriendjes. Dit vind ik als klant erg prettig.
Het zijn erg mooie presentjes, waarvoor dank.
Ook de producten van mijn bestelling waren erg mooi.
Product bestelt dat voorradig was, verwachtte levertijd: 2 werkdagen. Volgende dag een orderbevestiging per mail ontvangen. Daarna: niets meer vernomen. Na 5/6 werkdagen maar eens contact gezocht per mail, omdat ik ook nog geen mail had gehad dat het verzonden was. Geen reactie. Daarom na 2 dagen nog maar een mail.. geen reactie. 4 dagen na mijn tweede mail maar eens gebeld. Ik werd onvriendelijk te woord gestaan ook nadat ik benoemde ookal twee mails te hebben gestuurd. Geen inhoudelijke reactie op mijn vragen alleen een soort geïrriteerde verbazing omdat het product voorradig bleek te zijn. Ze zouden het uitzoeken en mij terugbellen. 5 dagen na het telefoontje en anderhalve week na mijn eerste mail, (dus twee weken ná bestelling) krijg ik het bestelde product thuis. Ik ben niet teruggemaild, niet teruggebeld, geen briefje met uitleg óf excuses. Inmiddels nog maar een mail gestuurd, nu twee dagen terug en? Wederom geen reactie! Wat een belabberde communicatie. Er kan altijd even iets verkeerd gaan, geen enkel probleem, maar gewoon nergens op reageren maakt mij eigenlijk gewoon boos. Het product is enig, maar had ik achteraf liever ergens anders besteld!
Super service en hele mooie producten! Erg blij met m’n kraamcadeautjes!!
De sweater met naam is een schot in de roos! Wat een mooi borduurwerk en een goede kwaliteit stof! Ik ga hier zeker vaker cadeautjes bestellen! Super leuk en origineel tegen goede prijzen.
De spullen zijn goed er gaat wel eens mis met leveren, of ophalen..
Als je aangeeft bij de bestelling dat het opgehaald wordt kan je niet de bestelling afhandelen zonder dat je een verzend adres invult, de bestelling een keer verzonden terwijl dat niet de wens was, daarbij doen jullie jezelf tekort want de verzend kosten waren niet betaald...
Ook had ik badjasje besteld van 19,95 bij de afrekening was het 16, 95, kon ik niet herstellen, heb het wel gemeld telefonisch...
Ben verder blij met jullie concept wens jullie succes
Leuke en lieve cadeautjes.
Ik heb al een aantal keren wat gekocht bij kleine vriendjes en het was altijd een feest om zo’n cadeautje van hun te geven! Het werd altijd met ontzettend veel enthousiasme ontvangen !
Leuke producten.
Origineel en persoonlijk door de borduring
Zeer slechte communicatie (eerder GEEEEEN communicatie) en slechte service.
Ik bestel 2 stoeltjes met naam. Na 2 weken bel ik om 16.59uur. Omdat ze bijna gaan sluiten zou ik volgende dag teruggebeld worden. 4 dagen later bel ik terug. De manager is er niet, maar ze belt me terug. Een week na dit gesprek bel ik weer. De manager is er weer niet en de dame aan de telefoon werkt in de productie en kan geen vragen beantwoorden (waarom neemt ze dan telefoon op, vraag ik mij af). Ik zou teruggebeld worden dezelfde dag. 3x raden...nee ik word niet teruggebeld maar ik bel tegen het einde van de dag zelf op. De stof van de stoeltjes is op en komt over 1,5 week weer binnen en dan sturen ze de stoeltjes op. Nu zijn we inmiddels 4 dagen over die 1,5week en nog steeds niets van ze gehoord. Ik bel weer en ze beloven dat ik teruggebeld word.....