KloakTek Reviews

1.006
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid veludført service som blev udført til aftalt tid og til en rimelig pris. Hvad der også bør fremhæves, er den grundige dokumentation for det udførte arbejde , man som kunde modtager efterføl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hjælp undervejs og god forklarende website. Installation skete til tiden og vi behøvede ikke være hjemme Synes årlig eftersyn meget dyr især når man også har købt installationen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gir ro i sindet at have Rottespær og service. Fik den installeret efter at have haft rotte inde under køkkenvasken. Det vil gerne undgå sker igen. Tip: Har fået rabat på forsikring efter opsæ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde glemt at vores trailer var parkeret over vores kloak dæksel. Vi var blevet adviseret i forvejen om besøg samt at dæksel skulle være tilgængeligt da vi ellers ville blive opkrævet for forgæve... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Thuisdiensten

Geschreven door het bedrijf

Vi kan hjælpe med stort set alt... Rottespærre - Elektroniske rottefælder - Aut. kloakmester - Entreprenør - Strømpeforing med UV lys - Landsdækkende service - Faste priser - Døgnservice

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig service

21 mei 2026

Hej,

Det er vi selvfølgelig kede af at læse. Da du ikke har beskrevet, hvad du har været utilfreds med, vil vi meget gerne høre nærmere om din oplevelse, så vi kan undersøge sagen og lære af den.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi sammen kan finde en løsning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik Rottespærre, + god kunderservice.

Fik/kunne få, igennem min forsikring (Tryk)
en gratis rottespærre, og har jeg så fået mig.
alt er gået godt, og ham der var ude og sætte den i,
fik jeg lige lidt vejledning omkring og få forhøjet min brønd mm. da den lå i min indkørsel, og under fliser/stabilgrus, men gør den ikke mere nu.
så god kundeservice, men også da jeg skulle ringe og bestille men og få en mand ud.

27 mei 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hele vejen – både i forbindelse med bestillingen og besøget fra vores tekniker. Vi er glade for, at du også fik den nødvendige vejledning om din brønd, så den fremadrettet er lettere at komme til.

Tak fordi du valgte KloakTek. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Hurtig og kompetent udført arbejde21

Hurtig og kompetent udført arbejde

21 mei 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede vores arbejde som både hurtigt og kompetent udført. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Yderst professionelt arbejde

Yderst professionelt arbejde og der bliver lavet billedmateriale af hele processen, som bliver sendt efterfølgende pr mail.
Vi kan klart anbefale KloakTek.

1 mei 2026

Antwoord van KloakTek

Tusind tak for den flotte anmeldelse og den varme anbefaling.

Det glæder os meget, at I er tilfredse med vores arbejde, og at dokumentationen med billeder har givet jer et godt indblik i den udførte opgave. Vi lægger stor vægt på kvalitet, gennemsigtighed og grundig dokumentation, så vores kunder altid ved, hvad der er blevet udført.

Tak fordi I valgte KloakTek – vi ser frem til at hjælpe jer igen, hvis behovet opstår.

Hurtig og tilfredstillende arbejde

Hurtig og tilfredstillende arbejde. Ingen synlige spor efter afslutning af arbejde. Er meget tilfreds med udførelsen. Firmaet kan varmt anbefales.

8 juni 2026

Antwoord van KloakTek

Tusind tak for den flotte anmeldelse og den varme anbefaling.

Det glæder os meget, at du er tilfreds med både udførelsen af arbejdet og det færdige resultat. Vi gør os umage for at efterlade området pænt og rydeligt, så der er så få spor som muligt efter endt arbejde.

professionelt

Det var hurtigt professionelt klaret
Og jeg fik klar besked 🙏

15 mei 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du oplevede et hurtigt og professionelt forløb, og at du fik en klar og tydelig forklaring undervejs. God service og god kommunikation er noget, vi lægger stor vægt på.

Tak fordi du valgte KloakTek – vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Punktlig og til tiden og de…

Punktlig og til tiden og de dokumenterer arbejdet med billeder!!!

6 mei 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores service. Vi lægger stor vægt på at overholde vores aftaler og dokumentere det udførte arbejde med billeder, så vores kunder har fuldt indblik i opgaven.

Tak fordi du valgte KloakTek – og tak for din anbefaling.

Altid god service👍🏼

12 mei 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du altid oplever en god service hos KloakTek. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til fortsat at kunne hjælpe dig.

God service 😀

29 mei 2026

Antwoord van KloakTek

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord. 😀

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er meget godt tilfreds med jeres…

Er meget godt tilfreds med jeres arbejde rart at i giver besked mår den skal renses

19 juni 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er godt tilfreds med vores arbejde. Vi synes, det er vigtigt at holde vores kunder orienteret og give besked, når vi vurderer, at der er behov for rensning eller anden vedligeholdelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid leveret kvalitet til tiden.

14 mei 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever, at vi altid leverer høj kvalitet og overholder vores aftaler. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Tak for din tillid og fordi du valgte KloakTek. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klar aftale med god beskrivelse

Klar aftale med god beskrivelse af betingelser og god dokumentation af det udførte arbejde.

6 mei 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du er tilfreds med både den klare aftale, vores beskrivelse af betingelserne og dokumentationen af det udførte arbejde. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og god kommunikation, så vores kunder altid ved, hvad de kan forvente.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Han kom inden vi var stået op

Han kom inden vi var stået op, så vi så ikke hvad der blev lavet. men efter billede repotagen er det udført meget grundig.
Vh. H-J.Jensen, Arden

8 mei 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I er tilfredse med arbejdet. Selvom vi ikke fik mulighed for at hilse på jer, er vi glade for, at billedrapporten gav jer et godt indblik i den grundige udførelse af opgaven. Vi lægger stor vægt på at dokumentere vores arbejde, så vores kunder altid kan følge med i, hvad der er blevet udført.

Tak fordi I valgte KloakTek.

Er yderst tilfreds

Er yderst tilfreds, alt gik som det skulle, kan kun anbefale👍🏻

19 mei 2026

Antwoord van KloakTek

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. 👍🏻

Det glæder os meget at høre, at du er yderst tilfreds, og at hele forløbet gik, som det skulle. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du vil anbefale KloakTek.

Tak fordi du valgte os – vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan på ingen måde anbefale dette firma.

Kan på ingen måde anbefale dette firma.

Har igennem min forsikring fået installeret et rottespær af KloakTek. 5 måneder efter står det så højt i min samlebrønd at der løber afføring ud på vejen. Jeg har huset fuld af gæster, og ringer til den første jeg kan finde der kan tømme min brønd.
Efterfølgende vil jeg naturligvis have det dækket, og ringer til KloakTek, og får fat i en medarbejder der på ingen måde kan sætte sig i den situation vi har stået i. Der var ingen ting og komme efter, jeg skulle have ringet til dem, for at få det dækket, afføring stod så højt jeg ikke kunne se det skilt der er i brønden, og vedkommende jeg snakkede med ville have jeg skulle til at finde det lille stykke papir jeg havde fået af dem for at ringe til dem.

Gå langt uden om dem. Fair nok man skal have brugt dem, men jeg stod i en situation hvor jeg bare skulle have afføringen bogstaveligtalt væk i weekenden, og læse det bagefter.

Men kundeservice det er ikke noget dette selskab besidder.

17 juni 2026

Antwoord van KloakTek

Vi beklager, at du har oplevet en tilstopning og den ubehagelige situation, det medførte.

Da du kontaktede os den 17.06.2026, oplyste du, at du i weekenden havde rekvireret en ekstern kloakmester og efterfølgende ønskede udgiften dækket af KloakTek.

Vi har forinden din udfordring flere gange skriftligt oplyst, at udgifter til eksterne entreprenører eller kloakmestre, som bestilles uden forudgående aftale med KloakTek, ikke dækkes, hvis der skulle opstå problemer. Dette fremgår også af vores salgs- og servicebetingelser, som er fremsendt flere gange, herunder i mailen af 22.01.2026 med tilhørende vedhæftninger.

Hos KloakTek lægger vi stor vægt på at møde vores kunder på en professionel, venlig og respektfuld måde, og vi arbejder hver dag på at yde den bedst mulige service.

God dag til dig☀️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Øv med ekstra øv!

Jeg havde fået en gratis rottespærre igennem en forsikring og jeg får en besked om at de kommer og installerer den, men hvis der ikke er fri adgang så koster det 400kr. Da installatøren så kommer, så siger han at han ikke kan installerer den pga. overfyldt kloak og at det koster 850kr inkl. moms at rense den. Jeg tror så nu at jeg står imellem 2 muligheder: betal 400kr for at der ikke var adgang eller betal 850kr inkl. moms. Jeg vælger rensningen som så er at stå og med en haveslange i 5min(det kunne jeg sku have gjort selv) og herefter ringer jeg til KloakTek som fortæller mig at jeg kunne bare have sagt nej fordi de har en hemmelighed: de opkræver ikke 400kr den første gang at der ikke er fri adgang. Dette havde jeg ingen mulighed for at vide og der var bestemt ingen hjælp at hente, på trods af at personen jeg snakkede med flere gange indrømmede at de også havde en fejl i situationen. I dag har jeg så fået en opkrævning på 910kr for rensen, som så der så hellere ikke kan gøres noget ved. Helt igennem skuffet over servicen fra hovedkontoret, som ikke selv vil hjælpe og ikke giver dets installatører den nødvendige information for at kunne informere mig, kunden, og dermed give god service. Så nu blev en gratis rottespærre til hovedpine og knap 1000kr mindre på kontoen. Øv med ekstra øv!

1 juni 2026

Hej,

Tak for din feedback. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med installationen af rottespærren.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke forsøger at trække noget ned over hovedet på vores kunder. Når vores montør konstaterer, at en installation ikke kan udføres på grund af forhold i kloakken, vil eventuelle ekstraarbejder altid blive oplyst og tilbudt kunden, før arbejdet udføres. Vi udfører ikke arbejde uden kundens accept.

Det er svært for os efterfølgende at vurdere præcis, hvad der er blevet sagt og aftalt på stedet mellem dig og montøren. Det vi kan se, er, at rensningen blev accepteret og udført, hvorefter installationen kunne gennemføres.

Vi beklager, hvis der har været uklarhed omkring de forskellige muligheder eller om eventuelle gebyrer ved manglende adgang. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores kunder føler sig korrekt informeret, så de kan træffe den beslutning, der passer dem bedst.

Vi tager din oplevelse med videre internt, så vi kan se på, om vores kommunikation kan gøres tydeligere fremadrettet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bare meget fint

20 maart 2026

Antwoord van KloakTek

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du synes, det hele bare gik meget fint. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God tone og ekspedition på såvel…

God tone og ekspedition på såvel kontoret og som tekniske arbejdere.
hurtigt og effektivt.

20 mei 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en god tone og en god service – både fra kontoret og vores teknikere. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god oplevelse hele vejen igennem, og at opgaverne bliver løst hurtigt og effektivt.

Tak fordi du valgte KloakTek – vi sætter stor pris på din anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skriver til mig hvert år

Skriver til mig hvert år, når min kloak skal tjekkes, dejligt med en reminder. Kommer på dagen, til tiden. Super for mig.

7 april 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du sætter pris på vores årlige påmindelse og den faste opfølgning på din kloakservice. Vi ved, at det kan være svært at huske alle de praktiske ting, og derfor sørger vi gerne for at give vores kunder en reminder, når det er tid til et eftersyn.

Tak fordi du valgte KloakTek – vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service og kom til den tid der var…

Fin service og kom til den tid der var skrevet

12 mei 2026

Antwoord van KloakTek

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores service, og at vi kom som aftalt. Vi lægger stor vægt på at overholde vores aftaler og give vores kunder en god og tryg oplevelse.