KloakTek Reviews

1.007
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid veludført service som blev udført til aftalt tid og til en rimelig pris. Hvad der også bør fremhæves, er den grundige dokumentation for det udførte arbejde , man som kunde modtager efterføl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hjælp undervejs og god forklarende website. Installation skete til tiden og vi behøvede ikke være hjemme Synes årlig eftersyn meget dyr især når man også har købt installationen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er meget glade for rottespæren, det er betryggende. Vi er meget tilfredse for jeres service og at i selve holder øje når der er tid til årstjek. Vi vil anbefalde jer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gir ro i sindet at have Rottespær og service. Fik den installeret efter at have haft rotte inde under køkkenvasken. Det vil gerne undgå sker igen. Tip: Har fået rabat på forsikring efter opsæ... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Thuisdiensten

Geschreven door het bedrijf

Vi kan hjælpe med stort set alt... Rottespærre - Elektroniske rottefælder - Aut. kloakmester - Entreprenør - Strømpeforing med UV lys - Landsdækkende service - Faste priser - Døgnservice

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.007)

237 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig ringe service

Virkelig ringe service. Fra bestilt rottespærre til montering er der gået over 6 mdr.

18 april 2026

Hej Thomas

Jeg er virkelig ked af at høre, hvis der er gået 6 måneder fra vores første kontakt med dig, til rottespærren blev monteret. Det er bestemt ikke den service, vi plejer at levere, da vi normalt ikke har så lang ventetid.

Dog vil jeg gerne nævne, at vi desværre er kommet bagud som følge af den hårde vinterperiode.

Jeg vil bede dig sende os en mail med dit navn og adresse, så jeg naturligvis kan følge op på sagen hurtigst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Du vælger selv

Service første indtryk okay og hurtig til at svare. Men så..
Men da de skulle sætte rottespærren i første gang kunne de ikke på grund af der var et toiletpapir, som var i kloakken, det kostede 1500 kr. at få sendt en kloakmand ud, som der sagde at det bare kunne skylles væk med noget vand, men kloaktek fik det til at lyde som om det var en katastrofe i telefonen og en over fyldt kloak, Heldigvis var det forsikringen der betalte for spærrende men ikke tømning af et enkelt toiletstykke af papir.
Da jeg fortæller dem dette i deres kundeservice var det bare “okay” “ jeg er faktisk pi^^e ligegladagtig attitude tilbage i e-mail” og han kom igen for at sætte rotte spærren i.

21 april 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft denne oplevelse med forløbet omkring montering af rottespærren. Det er bestemt ikke den service eller kommunikation, vi plejer at levere hos KloakTek.

Jeg kan godt forstå din frustration over situationen omkring toiletpapiret i kloakken og den ekstra udgift, du har haft i forbindelse med det. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at vores kunder føler sig korrekt informeret og mødt med forståelse gennem hele forløbet.

Det gør mig også oprigtigt ked af at høre, hvis du har oplevet en ligeglad eller uprofessionel tone i kontakten med vores kundeservice. Det tager vi meget alvorligt.

Jeg vil derfor meget gerne følge op på sagen. Du er velkommen til at sende os en mail med dit navn og adresse, så jeg kan undersøge forløbet nærmere.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sikkert rigtig fin installation.

Sikkert rigtig fin installation.
Lidt besværligt med kontakten gennem IDA.
Og jeg fik aldrig af vide, før nu hvor der bedes om en anmeldelse, at den var installeret.

8 april 2026

Hej

Tak for din anmeldelse og feedback.

Sagen håndteres via din forsikring/IDA og vores firma. Vi sender mail og SMS ca. 2 dage før besøg til dig som kunde. Efter besøget kontakter vi kun kunden, hvis der er problemer, eller hvis det ikke er muligt at installere rottespærren. Ellers lægger montøren et kort i postkassen som bekræftelse.

Sender du os en mail med dine oplysninger, sender vi gerne en rapport på det udførte arbejde.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Ingenting at klage over

Ingenting at klage over. Har en rottespærre der hvert år serviceres uden vi skal gøre noget. Kloaken ligger dog også uden adgang til selve huset, det er derfor nemt for os som kunde, da det ingen planlægning kræver. Prisen er steget, men det gør alt jo i disse år.

31 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik installeret en rottespærre for…

Fik installeret en rottespærre for flere år siden og får regelmæssigt udført service af den af KloakTek. Får oftest besked en uges tid inden servicen udføres (de behøver ikke have adgang til mit hus, men blot til et kloakdæksel foran huset). Efter servicet får jeg en rapport. Prisen er rimelig - og vigtigst af alt; har ingen problemer med rotter i rørene ind til mit hus.

10 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Planlægning af besøg fungerer dårligt

Planlægning af besøg fungerer dårligt. Det oplyses 2 dage før, hvornår teknikeren kommer. Jeg forsøgte 4 gange at aftale i lidt bedre tid - det kan ikke lade sig gøre. Når dagen er fastlagt, kan tidspunktet heller ikke lægges fast. Derudover er prisen procentuelt steget voldsomt fra ultimo 2024 til primo 2026!

23 maart 2026

Meget tilfreds kunde

Nemt at komme i kontakt med firmaet
Kommer som planlagt
Imødekommende og behagelige håndværkere