KMC Musik Aps Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet hos Harry nogle gange nu og altid været meget tilfreds. God service og fine guitarer. Fik også en førstegangsjustering free of charge, super :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Denne anmeldelse kan klares med et enkelt ord: Thomann Hvis du nogensinde skulle finde en grund til at handle online og ikke i en fysisk shop - så er KMC svaret. *Prissætter forkert (var... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde arvet 12-13 guitarer efter min far. Kom efter aftale ind i butikken, hvor jeg varmt blev mødt velkommen af Harry og Frank. Vi blev enige om, at KMC skulle stå for salget. KMC overførte løbende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

10/10 hos KMC. Allerede da jeg kom ind i butikken var der en sjælden set imødekommenhed og varm service. Jeg skulle købe en speciel pickup til min guitar. Og da de ikke havde den liggende blev der... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Muziekwinkel

Geschreven door het bedrijf

Musikinstrument forretning med + 50 års erfaring. Speciale i Vintage Guitarer og Forstærkere samt udvalgte nye produktlinjer.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

EDEN

der er ikke fjernet noget

20 augustus 2016
Review zonder uitnodiging
Logo KMC Musik Aps

Antwoord van KMC Musik Aps

Hej Jonas,

Jeg synes det er utrolig meget galde du har på hjerte i denne sag. Sagen er den, at vi modtager en opringning om reparation af en gammel basforstærker, om hvor vidt det kan betale sig at reparere den.

Vi sender den til ekstern værksted, får en pris og ringer til dig adskillige gange uden kontakt. Værkstedet reparerer den imidlertid, hvilket inkluderer 2 stk. replacement højttalere, da forstærker og højttalere er brændt af, da vi modtager den. Efter endt reparation kontrollerer vi forstærkeren i forretningen og den fungerer som den skal.

Dagen efter bliver vi af dig informeret om, at de 2 højttalere er brændt af igen. Som helt ekstraordinær service overfor dig, bekoster vi afhentning og levering til værksted igen. Herefter udskifter værkstedet højttalerne endnu en gang. Faktum er, at du på nuværende tidspunkt har brændt 3 sæt højttalere af med din forstærker. (Meget interessant)

Lørdag morgen ringer du og meddeler, at den nu kun spiller med halv styrke og at der er et hul hvor der mangler en højttaler. Du informerer os, om at du nu forventer, at vi afhenter og leverer forstærkeren igen efter endt reparation og på din anvisning. Dette sker i et underlødigt og dominerende sprog, som jeg har svært ved at tage seriøst, hvilket egentlig også gælder din samlede anmeldelse af KMC Musik.

Jeg er forbavset over, at det er nødvendigt for dig, at bruger så mange underlødige anklager/trusler og usandheder, for at kunne forklare så enkel en sag. I min optik virker det til at det er dig, der brænder forstærker og højttalere af.

I vores samtale lørdag anmoder jeg dig om flere gange, at indlevere forstærkeren her mandag, så vil jeg sørge for at du kommer i kontakt med reparatøren.

KMC Musik

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig og uforskammet kundeservice

Kom ind i butikken og fortalte jeg var på udkig efter en cutaway western og at jeg havde kigget på en Yamaha A3R (massiv mahogni/rosentræ) Prisleje op til 7.000kr

Den kvindelige ekspedient fortalte, at de ikke havde noget med samme specifikationer i den prisklasse, men "demonstrerede" et par andre guitarer ved at tage dem ned fra stativet og køre fingrene over strengene, hvorefter de blev hængt op igen.
Jeg blev på intet tidspunkt spurgt om jeg ville prøve dem.

Dernæst spurgte jeg ind til deres vintageguitarer, da jeg var nysgerrig, og selv ejer en del vintageguitarer. Var det mon guitarer i kommision eller deres egne?

Jeg fik et nært hånligt svar om, at det var da deres egne og da jeg spurgte om hvor de købte alle de dejlige guitarer, spurgte hun igen hånligt om, hvad jeg selv troede? De havde da 50 års erfaring, så selvfølgelig købte de dem fra hele verden. Tillykke med det. Bare i også havde 50 års erfaring med kundeservice. Jeg ligger mine penge i 4sound i stedet. Der er servicen nemlig hamrende god!

30 januari 2013
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.