Kompernaß Handelsgesellschaft mbH Reviews 286

1,6

1,6

Zeer slecht

nul echte communicatie

Inmiddels twee maal defecte performace accuboor/schroefmachine, 140nm. Moet wat kunnen hebben, lijkt mij. Een maal kapot speedboor 12, een maal gatenzaag gips. Verder alleen gebruikt voor wat gaatjes in hout van 2,5mm haha. Lag verder gewoon in huis. Een keer kapot snap ik, je krijgt gewoon een nieuwe. Een tweede keer niet, dan wil ik weten waarom dit gebeurd.

Nul reactie. Al 1,5 week niet na de standaard servicemail met alles wat IK moet doen.

Bedankt lidl maar ik hoef niet iets nieuws van wat toch kapot gaat. Hikoki gekocht, kost alleen voor de body al ruim 2 keer zo veel maar dat heb ik er best voor over zo. Doei parkside.

19 januari 2026

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice! Totaal niet meewerkend!
Defecte stofzuiger teruggestuurd en krijg een nieuwe stofzuiger terug..zonder accu!! wat heb ik er dan in hemelsnaam nog aan!
Enige mogelijkheid is om een nieuwe accu te kopen twv €25.
Ammehoela!!

Het is dat ik een ster moet geven, want zelfs 1 ster is al teveel!

25 september 2025

Een toestel die ik kocht bij lidl bleek…

Een toestel die ik kocht bij lidl bleek defect. Contact opgenomen met de klantendienst van lidl. Ze stuurden mij een mail dat ik verbonden zou worden met dienst na verkoop en dit niet langer dan 2 weken zou duren. Deze mail verstuurde ik op 22/11/2024. Na meerdere keren opnieuw te mailen omdat ik geen antwoord kreeg. Werd ik uiteindelijk vandaag 7/01/2025 opgebeld door de meest onbeschofte meneer ooit! Een excuses voor het lange wachten kon er niet vanaf. Het was allemaal mij schuld dat ik maar beter mijn mails in de gaten moet houden en ze beweren dat ze al een mail verzonden hadden op 22/11/2024. Ik zeg dat dit niet zo is en ik elke dag mijn mails bekeek alsook de spam folder! Een woord heb er voor onbeschoft! Denk er sterk over na om bij de lidl geen producten meer te kopen. Want als ze met zo een mensen samen werken van dienst na verkoop amai.

7 januari 2025

Sabelzaag/reciprozaag PFS 710 D3.

Voor de 3e keer is de reciprozaag stuk. De motor doet het wel, maar de overbrenging naar de zaag(jes) is weer stuk. Contact opgenomen met Lidl en die hebben mij doorverwezen naar Kompernaß. Zij reageren met de opmerking "Zonder aankoopbewijs waaruit blijkt dat de sabelzaag in de afgelopen 3 jaar is gekocht, kunnen wij deze niet vervangen". De vorige 2 vervangingen gingen zonder problemen en werd een nieuwe zaag naar mij opgestuurd. Op mijn vermelding dat dit reeds de derde keer was, kwam geen enkele reactie. Kwaliteit telt niet bij dit bedrijf en vertrouwen in hun eigen materiaal is er ook niet. Kompernaß is Duits, maar de Duitse grundlichkeit ontbreekt. Het lijkt meer op Chinese kwaliteit.

25 oktober 2024

Garantie: krijg een vuil/gebruikt product retour

Garantie claim op een parkside performance slagschroevendraaier: de oude gaf rooksignalen na relatief kort gebruik, was zwaar belast, maar de gedachte is dat dit soort powertools zichzelf beschermen tegen overbelasting/verhitting.

Via lidl door verwezen naar Kompernass, retour ging voorspoedig. Daarna geen reactie op e-mails t.a.v. de status. Om spontaan een verzend melding te krijgen. Open zojuist het pakket, zit gewoon een goor/gebruikt ding in (zwarting, zal gebruikt zijn bij auto onderhoud vermoed ik). Degene die ik ingestuurd heb was brandschoon en nauwelijks gebruikt. Hij werkt wel, als ik er een accu in steek.

Ik zal er nog wel eens een mail aan wagen, maar ik betwijfel of het iets gaat doen.

Service ticket nummer: 99258766

13 april 2024

Garantie waardeloos geregeld.

Garantie waardeloos geregeld.
Natuurlijk moet je geen verwachtingen hebben als je parkside gereedschap koopt bij een kruidenier.
Dit is echter wel wettelijk geregeld waar die kruidenier zich natuurlijk ook niet aan houd.
Ze schuiven alles af naar een of meerdere servicebedrijven van parkside die op hun beurt weer gebruik maken van een slechte transporteur als UPS met vage servicepunten en een afhaalservice die meld dat pakketje is afgehaald terwijl het pakketje nog in de gang staat.. Antwoord van servicebedrijf "sorry daar hebben wij geen invloed op" duhhh zij werken met die onbetrouwbare partner....Lidl service gaat contact opnemen maar kan het resultaat al voorspellen. Denk dat ik beter dat parksidespul gewoon kan opmaken en weggooien dit leverd veel stress op om die troep gerepareerd te krijgen...En lidl zou zelf die defecte troep in ontvangst moeten en dan lekker zelf doorsturen, dat zou pas service zijn..

20 februari 2024

Slechte service

Ik probeer al twee maanden contact te krijgen met hen vanwege een niet werkende schroefboormachine en accu. Geen reactie. Lidl stuurt me elke keer naar Owim en daarna naar Kompernass maar er wordt niets opgelost. Onbegrijpelijk dat niemand verantwoordelijkheid hiervoor neemt.

14 juni 2023

Verschrikkelijke “serviceleverancier”…

Verschrikkelijke “serviceleverancier” van de Lidl. Reageert zeer traag op mails. Mijn kan van de blender was kapot. Voor 15 euro zouden ze me een nieuwe opsturen. Sturen ze een andere kleur, geen bijpassend deksel en zonder bodem. Ik meteen gereageerd, zeer trage reactie, bieden geen oplossing. Lidl verwees me steeds naar hen. Ik zou nu nog zitten te wachten als ik niet tig keer hierover contact met de Lidl zou hebben gehad (via persoonlijk bericht in Twitter). Uiteindelijk heb ik via de Lidl zelf het geld van de blender terug en een tegoedbon van 20 euro voor het lange wachten. Beschamend dat de Lidl met deze “serviceleverancier” samenwerkt.

1 mei 2023

Heb half januari een defecte…

Heb half januari een defecte haakseslijper met garantie terug gestuurd in overleg met firma Kompernass deze zouden gelijk een nieuwe terug sturen moest rekening houden dat het twee weken ging duren. Na 3 weken eens gebeld met Kompernass omdat ik na eerste kontakt niets meer gehoord had, kreeg als antwoord hij is net binnen we sturen de nieuwe gelijk op, helaas na twee weken nog steeds niets gezien of gehoord Lidl zelf gebeld en die zouden er gelijk achter heen gaan helaas na nog eens twee weken nog steeds niets gehoord van Kompernass, wel van de Lidl een excuus mail voor het lange wachten en een tegoed bon van 15 euro, heel mooi en attent van lidl, maar Kompernass nog steeds niets dus maar weer bellen ik had hem nodig en kreeg als antwoord (alweer het zelfde antwoord) hij is net binnen en ze gaan vanuit het magazijn een nieuwe toesturen en inderdaad ik kreeg een dag later een mail dat hij opgestuurd ging worden en eindelijk na nog eens een ruime week later werd hij eindelijk bezorgt alles bijelkaar ruim twee maanden geduurd, wel erg lang om een nieuwe terug te sturen, en dan de klant vriendelijkheid die is erg ver te zoeken bij het tweede telefoongesprek werden ze al kwaad en dat werdt nog erger bij de opvolgende keren, zeer onvriendelijk en totaal niet klantvriendelijk en een zeer slechte service.

16 maart 2023

Via Lidl doorverbonden naar kompernass…

Via Lidl doorverbonden naar kompernass voor een vervangend onderdeel binnen garantie termijn. Ik belde namens de weduwe van een net overleden familielid. Ik wist de postcode letters niet uit mijn hoofd en wilde dat snel opzoeken. “Ik ga hier niet een kwartier wachten op gegevens” werd er gezegd op een heel nare toon. Ik gaf aan dat het niet zo vriendelijk klonk. Legde uit dat ik voor mijn net overleden familielid belde en de gegevens dus niet uit mijn hoofd wist. Doodse stilte, geen enkele reactie. Ik zocht intussen de postcode, gaf deze en zei: “goh als een klant aangeeft dat er net iemand dood is, is het op zich netjes even te reageren.” Hij zei “ als u een probleem met mij heeft kunt u ophangen” Ik gaf vriendelijk maar enigszins geïrriteerd aan dat het mij erop leek dat vooral hij een probleem had, waarna de verbinding zonder reactie werd verbroken.

Deze man zit duidelijk op de verkeerde plaats op de klantenservice afdeling. Ongehoord zoals dit ging.

12 januari 2023

Slechte en onbeschofte service

Onder garantie van LIDL een vervangende handstofzuiger van Kompernass mogen ontvangen. Deze houd er na 6 weken compleet mee op. Na contact met de LIDL word ik gebeld door een medewerker van Kompernass met de mededeling: u krijgt niks meer van ons, want de garantie is (ondertussen) verlopen van het oude artikel. Dus een nieuw vervangend artikel hoeft maar 6 weken te werken?? Wat een waardeloze oplossing van Kompernass. Medewerker was daarbij zeer bot en onbeschoft. Stelt zich niet voor, roept meteen: u krijgt niks, garantie ist vorbei !!
LIDL ZOEK AUB ANDERE LEVERANCIER EN/OF SERVICE PARTNER!!

1 juli 2022

KomperNOT

Ook hier helaas geen goede ervaring.
Via Lidl doorverwezen naar hun leverancier voor de nabestelling van een kapot onderdeel. Omdat de doorverwijzing me betrouwbaar leek, heb ik Kompernass helaas niet gecontroleerd op Trustpilot.
Vragen om betaling gaat wel lekker snel, maar voorts zit je lang op je bestelling te wachten en blijft de klanten"service" doodleuk zeggen dat je hem na 2-3 werkdagen krijgt, ook als jij aangeeft dat we al anderhalve week verder zijn en je nog niet eens de verzendbevestiging hebt ontvangen, die eerst komt.

Dan is het pakketje er, en is het een heel andere kleur dan ik heb besteld, ook al staat het wel goed op de pakbon.. Waarop Kompernass doodleuk zegt dat ze alleen nog twee andere kleuren hadden en ze daarom op eigen initiatief een andere kleur hebben gestuurd. Dat had je toch weken geleden kunnen aangeven tijdens de vele mailwisselingen die plaats heb gevonden en dat communiceer je toch VOOR verzending? Nee hoor, Kompernass niet. En nu ik aangeef dat ik het daar niet mee eens ben, reageren ze gewoon niet meer. Geen mogelijkheid om terug te sturen, geen excuses, geen compensatie of andere service. En nu zit ik vast met een mismatched apparaat.

16 maart 2022

Nog nooit meegemaakt

Nog nooit meegemaakt, vreselijk bedrijf, nooit online kopen daar!
Ik wilde iets terugsturen( zonder reden v retour binnen 14dagen staat op de site.
Wordt gebeld door een privé nr.
Werd geweigerd om retour formulier te sturen.

14 december 2020

Geen aftersales

Levering was keurig, maar 1 onderdeeltje ontbrak. Van aftersales hebben ze nog nooit gehoord en je wordt gewoon doodgezwegen. Vandaar 2 sterren.

26 augustus 2020

Schandalige naservice, zowel door Lidl als hun leverancier Kompernass!

Kan het nog slechter 😞 ik tracht reeds 2 maanden een sabelzaag aangekocht via Lidl aan te geven voor omruiling na breken van de as. Lidl stuurt je gewoon buiten, Kompernass laat niks horen, ondertussen mag je wel betalen telkens je heb probeert te bereiken... ik zou zeggen, koop in je doe het zelf zaak, waar je op zijn minst geholpen word!

23 juni 2020

Een feest!

Nadat ik ongeveer een half jaar mijn accu boormachine heb gebruikt, was er ineens een defect.
Na telefonisch contact kon ik hem opsturen.
Al na twee weken kreeg ik en nieuwe terug, compleet met accu , oplader, en reserve spullen!
Wat een fantastische service, geweldig!
Alles bij elkaar, telefonisch contact, verzenden en ontvangen, het was een FEEST!

20 januari 2020
Toon reviews in alle talen. (286 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken