Min datter på 10 år og jeg har haft et fuldstændig vidunderligt ophold. Vi startede med at besøge klatreparken hvor vi fik de lækreste pizza med gode råvarer til frokost. Derefter blev vi mødt af Seba... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det var en dejlig oplevelse. Yderst venlig og informativ modtagelse i receptionen. Værelset var smagfuldt indrettet og der var super rent. Vi spiste i restaurant Blixen, hvor vi startede med en drink... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi kunne holde Bestyrelsesseminar uden bekymringer. Dejlig overnatning, stort og flot lokale vi kunne holde seminaret i. Vi fik lækker mad morgen, middag og aften! Samt masser af gode parkeri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ånden på Kragerup oser af søde, imødekommende og flinke/hjælpsomme medarbejdere, skabt af ejeren. Vi har haft flere ophold på Kragerup og er altid blevet mødt af venlighed fra alle (havemanden, r... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kragerup Gods ligger på sjælland og er ideelt til konference, møde, fest, bryllup, konfirmation, reception og ferie. Moderne konferencefaciliteter og historiske omgivelser skaber et fredsfyldt arbejdsmiljø. Kragerup kan danne nogle helt fantastiske rammer for jeres bryllup eller fest.
Kragerupgaardsvej 33, 4291, Ruds-Vedby, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi havde den skønneste yoga weekend på Kragerup Gods, hvor alt spillede. Vi fik en fin velkomst og tjekkede ind på det dejligste værelse. Yoga timerne var enestående i et skønt lokale og med den bedste yoga instruktør - Trine Winter.
Lækker middag og morgenmad begge dage, men det bedste var frokosten. Det er ekstra dejligt at vide at Kragerup Gods går meget højt op i bæredygtighed.
Aftenerne nød vi i de hyggelige stuer ovenpå. Alle steder vi kom, var der en fin service fra et meget venligt personale. Vi kommer igen.

Antwoord van Kragerup
Kæreste pleje på Kragerup gods kan anbefales. Der er meget romatisk og flot. Maden i Restauran Blixen var rigtig smagsfuldt, flot anrettet og serveringen var i top.

Antwoord van Kragerup
Vi fejrede vores diamantbryllup med familien,18 personer. Alt fungerede perfekt og som vi havde aftalt.
Rammerne på Kragerup Gods var de bedst tænkelige, og vi var nok lidt heldige med at have hele godset for os selv.
Det er et meget smukt og velholdt sted, spændende og komfortable værelser, skønne lokaler og perfekt og venlig betjening.
Mad og drikkevarer var alt sammen i top.
Alle deltagerne var begejstrede for stedet og arrangementet, og vi fik en dejlig dag/aften ud af det. Kunne ikke gøres meget bedre.
Tak for godt og succesfuldt samarbejde.
Andreas Toft Fensvig, PhD
Direktør, civilingeniør.

Antwoord van Kragerup
Skøn kombination af slotsstemning og kreativitet. Virkelig dejlig mad og gode vine i restauranten, behageligt værelse i “stalden” og venligt personale. Glæder os til at komme tilbage og prøve nogle af alle de mange fantastiske udendørs aktiviteter.

Antwoord van Kragerup
Rigtig dejligt sted med masser af sharme, personalet er søde samt imødekommende og maden er bare fantastisk. Jeg har været med på en jagt som barn på godset og har altid ønsket at få fornøjelsen af at se stedet indefra , vi havde dog håbet på kunne udforske stedet yderlig efter en god nats søvn, desværre var der meget larm i gården foran vores vinduer, og i værelset op mod vores, derfor blev vores søvn begrænset og vi var simpelthen for trætte til at gå på opdagelse som planlagt. 😔

Antwoord van Kragerup
Har arrangeret og deltaget i en Teamdag, alt fungerede godt fra start til slut, dette gælder for faciliteter, forplejning og aktiviteter - kan klart anbefales.

Antwoord van Kragerup
Arrangerede firmajulefrokosten på Kragerup med overnatning. Alt klappede, dejlige værelser, god mad til julefrokosten, god betjening og dejlig morgenmad. Der var intet at klage på.

Antwoord van Kragerup
super god service, så imødekommende personale, smukke omgivelser, lækker mad & skøn stemning :o)

Antwoord van Kragerup
Vi havde fået opholdet i bryllupsgave på gavekort. Bare det at finde en dato var ekstremt svært. Vi ville have booket i foråret, men man kan kun booke 3 mdr. frem.
Ved ankomst 14.45 var der kø til indtjekning. Receptionisten forklarede, at hun først kunne starte indtjekning kl. 15.00…
Eftermiddagskaffen var en stressende oplevelse. Der var en person til at betjene gæsterne en efter en. Kaffen kom fra en maskine, hvor der kunne vælges mange typer. Det tog lang tid pr. kop. Der var ikke pladser nok til alle gæster, så man sad nærmest i køen til kaffen..
Vi havde booket tid til wellness afdelingen. Vi opdagede (heldigvis) på værelset, at man skulle betale for ekstra håndklædeleje. Da vi havde svømmet ig ville i sauna, var den ikke varm. Sammen med andre undrede det os, at der var et skilt på indersiden af saunaen med ordlyden: “Henvend dig til receptionen, hvis du vil benytte saunaen”. Det kunne have klædt receptionisten at spørge ved booking, om vi gerne ville have saunaen tændt.
Den treretters middag smagte fantastisk, men portionerne var så små, at vi ikke blev mætte. Vi bestilte vinmenu. Der blev ikke spurgt til om vi ønskede et ekstra glas til middagen.. en nærig omgang.
Deltog i workshop med 2 overnatninger. Værelset var rummeligt, opdateret og med en komfortabel seng. Skønne naturomgivelser. Et fantastisk velholdt sted med historisk atmosfære. Rigtig lækker mad både morgen, frokost og aften. Konferencelokalet var velindrettet, netværksforbindelsen optimal, og der var rum og plads til at tænke kreativt. Personalet var serviceminded og diskrete, så alt flød sammen i en optimal oplevelse.

Antwoord van Kragerup
Igen et yderst behageligt ophold båret af de flotte omgivelser, de fuldkommen unike lokaler og det altid hjælpsomme og imødekommende personale.

Antwoord van Kragerup
Har været på teamdag / teambuilding med mine kollegaer.
Fantastisk omgivelser med flot natur…og god restaurant.

Antwoord van Kragerup
Skønt ophold med fejring af min kones 60 års fødselsdag sammen med familien. Alt fungerede perfekt også med en udsøgt festmenu og blandt et sødt og meget servicevenligt personale. Jeg kan bestemt anbefale Kragerup Gods.

Antwoord van Kragerup
Altid en skøn oplevelse - så mange muligheder for alle aldre - oplagt både til familie tur med børn eller kæreste tur. Eller en gruppe venner - stemning og omgivelser er så fine og både mad og personale er helt i top :)

Antwoord van Kragerup
Fantastisk godsophold, så søde og serviceminded personale. Lækker mad og vine. Værelset helt i top.
Helt sikker på vi vender tilbage.

Antwoord van Kragerup
Absolut et gods i særklasse!
Mega venligt personale og servicen var i topklasse.
Snart på hensyn

Antwoord van Kragerup
Vi valgt en familie ophold med aktiviteter og vi var alle begejstrede over omgivelser og GoHigh + GoBounce. Det var aktiviteter for alle ælder, både vosken og børne nydt den skønt omgivelser og de fine opholdsrum hvor vi kunne hygge sammen. Maden var god og vi fik fantastisk service af personale. Stærk anbefales.

Antwoord van Kragerup
Skønt sted, lækker mad...virkelig dejlig oplevelse

Antwoord van Kragerup
Var på Kragerup i forbindelse med et firma arrangement.
Det var en yderst behagelig oplevelse, super professionelt personale, fede aktiviteter, gode værelser og ikke mindst fantastisk mad og eminent vin.
Stor viden omkring de enkelte vine.
Kun gode anbefalinger herfra
Søren

Antwoord van Kragerup
Dårlig mad, personale ikke serviceminded, generelt en stor skuffelse. Vi var der på konference - det kan ikke anbefales.

Antwoord van Kragerup
Lees meer over geverifieerde reviews.