Krydstogt Eksperten Reviews

1.256
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop booket et krydstogt gennem Krydstogt Eksperten, og indtil videre har oplevelsen været helt i top. Marie-Louise har været utrolig hjælpsom, hurtig til at svare og meget engageret i a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er en familie på 11 personer, 3 generationer, som netop er vendt hjem fra en fantastisk tur, Middelhavet rundt. Vi har oplevet stor service under bookingen af rejsen og den er forsat på hele t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte selv vores krydstogt online – super nem og overskuelig proces! Jeg havde efterfølgende et par spørgsmål til rejsen, som personalet hurtigt og venligt hjalp med at besvare. Desuden et stor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er netop vendt hjem fra et fantastisk krydstogt i Caribien med Princess Cruises, og oplevelsen har været fuldstændig fejlfri og bekymringsløs. Medarbejderne hos Krydstogt Eksperten hjalp os med... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cruiseorganisator
  2. Excursiebedrijf
  3. Touroperator
  4. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Krydstogt Eksperten er et dansk, familieejet rejsebureau med speciale i krydstogter. Som agent for verdens førende krydstogtrederier tilbyder vi over 18.000 krydstogter til destinationer verden over. Vores prisgaranti sikrer dig krydstogter til de bedste priser på markedet. Vi matcher prisen hos danske konkurrenter og krydstogtrederierne. Du er i professionelle hænder fra start til slut. Med vores dybdegående viden skræddersyer vi krydstogtoplevelser, der gør din drømmerejse til virkelighed. Gør det nemt og bestil hele din rejse hos os – vi hjælper også med fly, hotel, transfer og forsikringer til dit krydstogt, så du får en samlet og tryg pakkeløsning.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.256)

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kære Eva,
Mange tak. Håber vi kan blive ved med at skabe det gode indtryg. God sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

God service

God service, søde medhjælpere.

31 mei 2022

Hej Sacha
Mange tak for din anmeldelse.
Jeg ønsker jeg en dejlig ferie :)
Mvh. Iben, Rejsekonsulent

Super service

Super service, tager altid telefonen, er hurtige til at sende tilbud - Alt fungerer bare.

Vi har dog ikke været på ferien endnu, men vi glæder os til en mindst lige så god oplevelse.

25 mei 2022

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Vi håber I får den bedste tur, og vil se frem til at hjælpe jer igen en anden gang.

Rigtig god service

Rigtig god service.
Besvarer mails i weekenden selv om de holder lukket.

Er imponeret over hvor hurtig de er til at lave et tilbud.

Michael

Antwoord van Krydstogt Eksperten

Mange tak Michael :) Vi gør alt hvad vi kan, så tak fordi du bemærker det. Ønsker dig en god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Hurtig betjening.

Jeg bad om oplysninger vedrørende et krydstogt. Jeg fik hurtigt et tilbud, som jeg godkendte. Dagen efter bad jeg om tilbud på flyrejsen. Dette tilbud fik jeg oså hurtigt.

Antwoord van Krydstogt Eksperten

Kære Hans, mange tak for din anmeldelse. Håber I har haft en god tur, og vi kan hjælpe igen en anden gang. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oplevede høj service og hurtig…

Oplevede høj service og hurtig ekspedition samt god og saglig rådgivning. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger Krydstogteksperten, når vi skal planlægge vores krydstogt.

Antwoord van Krydstogt Eksperten

Kære Jane, I skal være mere end velkommen til at kontakte os igen en anden gang. Rigtig god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

god oplevelse at bestille x-togt her

god oplevelse at bestille x-togt her, hjælpsomme v flere henvendelser, glæder os til rejsen :-)

Antwoord van Krydstogt Eksperten

Mange tak Bente :) Dejligt vi kunne hjælpe. Ønsker jer en god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent.

Fantastisk service

Altid den bedste service, vil ikke bruge andre til krydstogt ferie.

22 mei 2022

Kære Mariann,
Tak fordi du altid kontakter os - det er en fornøjelse hver gang :)

Kære Erling,
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på :)
Ønsker dig en dejlig dag.

Kære Hans,
Mange tak :) Det var en fornøjelse, og håber også vi kan hjælpe igen en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nu er det jo nem at få 4 stjerner i…

Nu er det jo nem at få 4 stjerner i vore dage, for kunderne laver jo det hele selv!!!

19 mei 2022

Kære Gitte,
Dejligt at du fik onlinebooking til at virke :) Håber hjælpen du har fået efterfølgende også levede op til dine forventninger. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Krydstogteksperten altid god service

Som altid, fantastisk service ifm tilbud og bestilling.

18 mei 2022

Hej,
Mange tak for din anmeldelse :) Det sætter vi stor pris på.
Ønsker jer en god rejse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nu igen bestilt cruise hos…

Vi har nu igen bestilt cruise hos Krydstogteksperten. Var fuldtud tilfredse med servicen sidste gang.

12 mei 2022

Kære Erik,
Dejligt vi kunne være jer behjælpelig igen :) Ønsker en rigtig god tur.
Mvh Marie Louise ,Rejsekonsulent

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har bestilt hos Iben super service…

Vi har bestilt hos Iben super service så vi er meget glade og glæder os

11 mei 2022

Antwoord van Krydstogt Eksperten

Hej Karin. Tusind tak for din anmeldelse. Jeg ønsker jer en rigtig god rejse :)
Mvh. Iben, Rejsekonsulent

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort tak til Marie Louise Raaholdt og…

Stort tak til Marie Louise Raaholdt og Hanne Raaholdt for god kommunikation i forbindelse med bestilling af rejsen :-)

11 mei 2022

Hej Kasim,
Mange tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på :) Ønsker jer en rigtig god tur.

Dit is Trustpilot