Eigenlijk geen enkele ster
Eigenlijk geen enkele ster , bedrieger , boef , leugenaar, slapeloze nachten . Slechte mens
Idem als alle verhalen hieronder.
Pech met zijn bestelbus, hij lag in het ziekenhuis. Als hij iets zou voorkrijgen was het onze schuld. Heel hoge voorschotten en nooit geen seconde werk uitgevoerd.
Oplichter. Wegblijven. Ik tekende 2018-2019 contract toen zijn zaak nog kpa technics noemde. Datum hieronder klopt dus niet maar die ging niet vroeger. Hij vroeg voorschot en is nooit komen opdagen. Elke keer een berg excuses om niet te komen opdagen en herhaaldelijk zonder afbellen niet komen opdagen. Verhalen die hier al staan zijn identiek aan mijn verhaal. Gaande van "mijn vrouw zegt dat ik jicht heb" over "uitgelopen planning" of "dubbelgeboekt sorry" tot zelfs "het kmi zegt dat het te gevaarlijk is" en dat met een mooi lentezonnetje en bbq'ende buren overigens en met voor grootste deel taken als grotendeels binnen schema tekenen en aanpassingen. Na maanden voorbij zri ik de boel af waarna hij beweerde dat ik contractbreuk pleegde en weigerde voorschot terug te betalen. En na schrijven slechte review dreigen naar politie te gaan wegens laster. Nadat ik advocaat inschakelde haalde hij vervolgens zijn zaak van internet om gewoon te herstarten onder nieuwe naam ks electrics om dan het hele verhaal met nieuwe slachtoffers alles te herhalen. Eigenlijk zouden we samen een zaak moeten opstarten met alle gedupeerden.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Opgelet!
ONZE ERVARING MET KS ELECTRIC:
- Contract opgesteld in september 2019 (!!)
Wij hadden een contract afgesloten met meneer Pape voor 40 uren - verdeeld over 5 aaneensluitende werkdagen.
- Voor de werken gepland in mei 2020 hebben wij meneer Pape gevraagd of de werken zouden doorgaan aangezien wij niet op de hoogte waren van de voorschriften voor de bouwsector omtrent COVID19. Hij had ons uit eigen beweging op de hoogte moeten houden omtrent de geldende regels. Toch heeft hij ons de werken laten uitstellen naar augustus 2020. Indien wij op de hoogte waren geweest dat de werken hadden kunnen worden uitgevoerd in mei 2020, was deze datum nooit verzet geweest.
- In augustus 2020 werden de werken, na betaling van het 2de voorschot (het eerste voorschot werd voldaan in januari 2020), uitgesteld omwille van een quarantaine voor hemzelf. Zodoende werden de werken uitgesteld naar november 2020 hoewel wij dit een enorme vertraging vonden.
- Zijn werven liepen echter vertraging op waardoor hij de werken bij ons niet kon uitvoeren in november 2020. Zodoende heeft hij om uitstel gevraagd én gekregen tot 1 maart 2021 (dus alweer 4 maanden vertraging op zijn vraag).
- Op 25 februari 2021 bracht hij ons op de hoogte van een nieuw uitstel van de werken, dit keer omwille van ziekte. Hij was op die moment reeds twee weken thuis omwille van die ziekte waarvan hij wist dat de kans bestond dat deze zou worden verlengd. Zodoende vraagt hij om beschikbare data, en die worden hem aangereikt
- Hij gaf aan beschikbaar te zijn in de periode van dinsdag 6 april tot en met maandag 12 april, om daarna op zijn woorden terug te komen en de werken opnieuw uit te stellen én te verlengen met 1 dag zonder motivatie (hij is zelfs niet ter plaatse geweest).
- Daarna was meneer Pape volledig onbereikbaar.
- Wij hebben hem formeel in gebreke gesteld op 11 maart 2021. Deze aangetekende brief werd eveneens bij hem afgeleverd op maandag 15 maart.
- Wij moesten jammer genoeg vaststellen dat hij allereerst te laat had gereageerd op het aangetekende schrijven, en dat hij bovendien nog steeds geen aaneensluitende datum voorstelde, hij bleef namelijk bij zijn voormalig voorgestelde data: van dinsdag 6 april tot en met vrijdag 9 april en van woensdag 14 april tot en met donderdag 15 april. De dagen van inactiviteit waren trouwens voor persoonlijke redenen, geen overmacht of dergelijke. Zoals u kan zien rekent hij uit het niets een dag extra om de werken uit te voeren.
- Wij waren bereid akkoord te gaan met zijn data voor de lieve vrede, mits enkele garanties voor de uitvoering van de werken. Wij vroegen hem ook om ervoor te zorgen dat de woning volledig bewoonbaar en operationeel is qua elektriciteit in de 4 dagen van zijn afwezigheid.
- Meneer Pape bleef pertinent weigeren. Daarna was hij opnieuw onbereikbaar.
- Op 24 maart liet meneer Pape ons weten beschikbaar te zijn van maandag 12 april tot en met vrijdag 16 april. Wij waren uiteraard bereid om hiermee akkoord te gaan, maar meneer Pape heeft ons op 25 maart 2021 laten weten dat dit een typfout was en dat hij nog steeds doelde op de datum van 6 april (geen idee welke einddatum meneer Pape in gedachte had).
- Wij hebben hem opgeroepen voor het vredegerecht om tot een minnelijke schikking te komen en zelfs toen heeft hij zijn kat gestuurd wegens “ziekte”.
- Wij hebben nadien niets meer van meneer Pape gehoord, tot ik hem eind juni mailde met de vraag om onze voorschotten terug te betalen. Hij weigert dit.
UPDATE 6 juli 2021:
Meneer Pape denkt dat wij een lastercampagne wensen te voeren, en dreigt ermee om naar de politie te stappen wegens laster en eerroof. Wij hebben hem duidelijk gemaakt dat wij enkel onze ervaring met hem en zijn bedrijf willen delen en andere gedupeerden willen doorverwijzen naar een reeds bestaande groep gedupeerden. Hij weigert te antwoorden waarom hij ons niet wil terugbetalen.
Vraagt hoge voorschotten om aan de werken te beginnen.
Hierna in 6 maanden 9 nieuwe afspraken moeten maken. Komt niet opdagen of stuurt 's avonds laat of een half uur voor de werken moeten beginnen een mail met allerlei excuses !
Daarna nooit telefonisch bereikbaar ! Totaal niet betrouwbare aannemer.
Heb een offerte afgesloten in sep 2019 bij de firma "KS Electric" Pleinstraat 2, 3550 Heusden-Zolder in Sep 2019 voor de volledige vernieuwing van elektriciteit en spijtig genoeg 75 % voorschotten betaald voor aanvang van de werken. Betrokkene is nooit komen opdagen, altijd uitstel van de werken de dag ervoor via mail of sms. Na negen (9) maanden slapeloze nachten en mails om de dialoog op te starten "in gebreke" laten stellen door advocaat en hem laten dagvaarden. Vonnis uitgesproken op 16 april 2021 dat hij alles moet terugbetalen door Rechtbank Eerste Aanleg van Leuven doch gaat nu in beroep. Afwachten wat het vonnis gaat zijn. Ondertussen meerdere gedupeerden met hetzelfde probleem. Geld geïnd en uitstel van de werken met allerlei redenen.