Wat een slechte service!!
Wat een slechte service!!! Afspraken en toezeggingen maken doet Ewoud van veen met gemak, maar nakomen ervan lukt m niet!!! Ipv de beloofde levertijd van 13 weken werd het bijna 20 weken, waardoor wij met een klein kind in huis ruim 6 weken zonder keuken hebben gezeten!!! Kreeg na veel bellen en klagen een"noodkeuken" dat bestond uit een gammel wasbakje(zonder afvoer of aanrechtblad) een klein koelkastje en een losse kookplaat. Dit alles was de fout vd fabriek in Duitsland..beschadigde keuken waardoor niet geleverd kon worden,en daarna complete keuken zoekgeraakt...toen eindelijk de keuken geleverd werd, werden ook meteen de "leenonderdelen, meegenomen. En nóg was hij niet compleet!! Wéér 6 weken wachten op de ontbrekende delen, maar doordat hij niet helemaal aangesloten kon worden, zaten we alsnog met een keuken waarin niet gekookt kon worden!! Inmiddels staat de keuken, maar wel met een verkeerde wasbak,die niet paste(Villeroy en Boch á 785.-). Die hebben we zelf passend moeten maken. Beloofd werd dat de onkosten van eten bestellen,en gemaakte afspraken met installateur en loodgieter vergoed zou worden en we voor alle stress en ongemak een vergoeding zouden krijgen.de onkosten zijn inmiddels vergoed, maar de vergoeding niet, omdat de fout (natuurlijk) niet bij Ewoud lag, maar bij de fabriek in Duitsland, en zij niet wilden betalen.
Ik raad iedereen af om bij kuchentreff/kitchen discounter een keuken te bestellen!!!! E.v. V is niet te vertrouwen!!!