Product nooit aangekomen
Product nooit aangekomen.
Geen reacties op mail.
NIET BIJ BESTELLEN!
Kulturemeuble.com is an international furniture and décor brand website that blends the latest in design, functionality and sustainability, allowing each space to tell its unique story.
Frankrijk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Product nooit aangekomen.
Geen reacties op mail.
NIET BIJ BESTELLEN!
Liefst een -10, in begin nog wel contact met klantenservice over mijn bestelling die maar niet komt. Echter nu helemaal niets meer ! Had toch naar de slechte reviews moeten kijken. Bestel hier nooit !!
830+ reviews op dit bedrijf en alleen al in NL. Nu begrijp ik waarom een dreigement voor een slechte review niet hielp. Ook op buitenlandse sites klachten. Duidelijk SCAM. Ben ook mijn geld kwijt en geen product. Was na aankoop niet op voorraad, geld retour op creditcard werd aangekondigd maar nooit daadwerkelijk teruggestort. Volgende keer toch maar weer reviews zoeken voordat ik ergens bestel.
dit lijkt een nep website. Wel iets besteld en betaald, nooit iets ontvangen. Ik zou hier nooit meer iets bestellen.
Heb vijf weken geleden een nieuwe bank bij Kulturemeuble besteld, had niet na gedacht ik zag allen een leuke bank voor een mooie prijs!! hoopte dus dat voor mijn jaardag te ontvangen leuk cadeou dacht ik!! Normaal duurt dat een week verzenden heb meer dan tien berichten verzonden wordt niet op gereageerd!! Zou maar uitkijken ze zijn oplichters!!
Geen product ontvangen. Het aankoopbedrag is ook niet teruggestort op mijn bankrekening, zoals men aangaf. Iemand al aangifte gedaan tegen hen?
Ik had een kast besteld
Betaald met een credit kaart omdat ik dacht dat dit veilig zou zijn
De kast zou geleverd worden binnen 12 dagen echter kwam deze niet
Gemaild en kreeg te horen dat het eraan kwam
Echter weer een week later werd het weer Volgende week
Zo een aantal keren
Toen ik zei dat ik betaald had met een credit kaart zei de medewerkster echt volgens week
Volgende week werd een annulering van hun kant het geld zou binnen 5 dagen worden terug gestort
Maar net als bij de kast ook geen geld terug
Wat een waardeloos bedrijf
Gewoon heel erg slecht
Nooit weer!
Niet bestellen!!!!! Nooit de levering ontvangen wel betaald.
scammers. I've been waiting a month for my order. Support is not responding. I don't recommend it.
Bestel hier niet! Op 25 september 2 nachtkastjes besteld maar niks ontvangen. Meerdere keren geprobeerd contact te leggen met deze oplichters maar nooit meer iets van gehoord. Ik zou zeggen avoid at all cost. Achteraf ook het adres bekeken op Google Maps. Dat blijkt een winkelcentrum te zijn zonder Kulture Meuble winkel...De website is erg overtuigend en de prijzen zijn super maar leveren ho maar. Too good to be true. Scammers!!!
Afgaande op reviews op deze site,na aarzeling..toch een tafel besteld. 6 weken later nog niets ontvangen, contact met klantenservice kan alleen via mail, echter geen reacties ontvangen. Gelukkig kan ik via de creditcard bedrag terug vragen.
Dit is nepsite met veel nep reviews helaas. Ik heb ook gekocht omdat ik dacht dat betrouwbaar was. Mensen pas op! Anders betaal je voor niks!
Inderdaad een scam dit. Je gaat je bestelde goederen nooit krijgen. Berichten reageren ze niet op.
Pakket nooit ontvangen. Weken stond de tracker op in uw omgeving levering wordt voorbereid. Nooit iets ontvangen. Gelukkig is mijn creditcard organized verzekered en enorm snel men geld terug van hun nadat ik bewijs stuurde dat hun een scam zijn.
Begin september kastje besteld .staat bij de bezorger als geleverd.
Niks gekregen
De bezorgservice en de winkel div mails gestuurd en gebeld .
Reageren nergens op .
Lijkt op zwendel.
Een bestelling sinds 17 september nog niet mogen ontvangen, antwoorden op vragen zijn vaag. Na herhaaldelijk vragen of het pakket te volgen is per track&tracé van de bezorger zelf word ook geen gehoor aan gegeven.
Ik heb veel tijd gestoken in het uitzoeken van meubels maar je kan bij dit bedrijf slechts met creditcard betalen. Heel vreemd. Geeft bij de indruk dat dit geen bonafide bedrijf is. De prijzen zijn ook too
good to be true.
Ik heb sinds 12 september besteld en nog niks ontvangen. Ze zeggen is verzonden. Heb geprobeerd ze te benaderen maar ze zijn heel asociaal.
Dit is een nepsite!!! Pas op alle reviewers hebben maar 1 review