Prisen er uretfærdig Jeg kan få en kæmpe buffet flere steder til den pris … Eller 2x pizza … Syntes 165kr for en flad basic pandekage er er meget overpris … salaten til er bare færdiglavet t... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Helt fantastisk oplevelse!! Først gang jeg er her på min 18 års fødselsdag med min familie. God service, rar velkomst og dejlig imødekommende angående at have vores lille hund med. Drikkevarer og mad... Toon meer
Jeg er meget skuffet over servicen hos jer. I lovede at sende en bekræftelse på vores bord, men den kom aldrig. Derfor ved vi nu ikke engang, om vi rent faktisk har et bord reserveret. Jeg... Toon meer
Pandekagehuset..! At læse flere negative kommentar hvor folk brokker sig over lam ude for matriklen, at der er bier/vipse på en varm sommerdag, og at parkering er for restauranten gæster. Her tro... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Kan klart anbefales.
Personalet er helt i top. Super søde og smilende. Følte os velkomne fra første sekund. Maden smagte bare så godt, både hovedret og dessert :-). Deres øl kort slår alt. Det kan så meget anbefales. 5 store stjerner 🤗
God betjening
Meget sød og venlig betjening
Meget sød og venlig betjening. Kom en søndag kl. 14:55 og fik at vide køkkenet lukker kl. 15:00. Men fik anvist bord og et menukort. En smilende og glad servitrice. Fik herefter serveret pandekager og et dejligt glas øl. Der var ingen der jagede med os, følte vi var meget velkomne. 5* og vi kommer gerne igen.
Et Pandekagehus skal kunne lave en…
Et Pandekagehus skal kunne lave en pandekage. den var mega tyk og ingen smag.
Maden var okay synes dog priserne er…
Maden var okay synes dog priserne er for høje i forhold til kvaliteten på maden .
Super venlig betjening
Super venlig betjening, og maden var hurtigt tilberedt.
Maden levede ikke helt op til prisen, men smagen var ganske fin uden nogen wow effekt. Alt i alt et hyggeligt besøg i hyggelige rammer. Vi kunne godt finde på at komme tilbage.
Påske brunch på pandekagehus Kvie Sø…
Påske brunch på pandekagehus Kvie Sø den 17 apr. 2022.
Vi var til Påske brunch fra kl. 09.45 og til ca. 12.00.
Det var så perfekt, har da aldrig set en brunch, tag selv bord, med så meget godt mad, super🤣 og betjening var helt i top.
Vi kommer bestemt igen
Poul Hounsgaard Pedersen
Dårlig og ubehagelig betjening
Maden var nu helt i orden men betjeningen var dårlig og uforskammet.
Der blev reserveret et langbord til 18 mennesker 2 måneder i forvejen da der skulle fejres et kobberbryllup. (4 måtte dog afmelde nogen dage i forvejen grund af sygdom) Men da vi kom fik vi af vide at der ikke var blevet lovet et langbord og det ikke kunne lade sig gøre så vi måtte sidde ved to border i stedet hvilket resulteret i nogen måtte sidde ryg mod ryg som vi ville undgå og derfor havde reserveret så god tid .
Da vi skulle bestille virkede tjenere irriteret og da en af os bestilte en salat fik hun af vide at der var salat på hendes pandekage hvor til hun sagde hun stadig ønskede at bestille en ekstra salat hvor tjenere rullede med øjerne og udbrød hold da op og forsætte med notere ned på en uprofessionel og arrogant måde. Vi fik vores mad spiste og to så hjem og varmede nogen købe pandekager i oven til dresseret i stedet for værre der længere ind nødvendigt.
Det er en skam at de ikke formår at gøre det til en hyggelig og behagelig oplevelse når maden efter vores mening ikke fejler noget. Det kan vel ikke passe man skal have det skidt over det man bestiller om det så er man vil spise 1,2 eller 3 salater for den sags skyl.
(ved betaling blev tjeneren gjort opmærksom på at vi syntes at det var uprofessionelt og ikke i orden at reagere sådan men hun kiggede bare ud i luftet og lod som om hun ikke hørte efter)
dejlig mad..
dejlig mad..
men en skrald service
medarbejdere ruller øjne af besøgende og har en dårlig tone for besøgende
Har aldrig følt mig så uvelkommen et…
Har aldrig følt mig så uvelkommen et sted. Blev mødt med en ualmindelig ubehøvlet attitude, og måtte gennem et længere forhør, inden vi kunne forlade området.
Vi var uforvarende ankommet før restaurantens åbningstid. Kommer aldrig igen.
Forvirring omkring åbningstid ved godt vejr
Jf hjemmesiden er der efter 1. Jun åbent kl 12, hvis vejret er godt og over 20 grader. Vi ankommer til en lukket restaurant og får af vide, at der først er åbent kl 15.
Når man har kørt langt, så er det spild af tid på en dejlig solskinsdag med 22 grader.
Dejlig mad
Dejlig mad. Alt var godt.
Vi var 14 personer, desværre blev vi delt ved to borde, selvom vi spurgte om det kunne ændres til et langt bord.
Tynd mave til hele familien
Tynd mave til hele familien
Vi spise i går ved jer efter en skøn tur i Legoland
Vi fik pandekager
Men da vi kom hjem fik vi alle tynd mave
Det starte kl 22
Vi bøvlet stadig med det
Vi har ikke spist andet end frugt og grøntsager denne dag
Den ene pandekage smagte mærkelig og kødet var fedte
Dårligt for området
De har fået storhedsvanvid og ejerfornemmelse over hele området
Er ubehøvlet overfor folk og råber af folk der kommer på “ stranden “ med børn og unge
Maden var god
Maden var god, men vi sad midt i en vuggestue. Der var simpelthen for meget børne larm til at vi kunne snakke sammen ved bordet
Fik pandekager som var opvarmet fra…
Fik pandekager som var opvarmet fra dagen, som smagte brændt.
Da tjeneren spurte om maden var god, og vi gjorde opmærksom på at de ikke virkede friske og smagte brændt, gjorde de intet
Skøn oplevelse
Super godt pandekagehus. Lækker mad og hurtig betjening. Alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse.
De fortjener ikke den fine placering...
Pandekagerne var ikke kommet af i tide, og var branket. Tjenerens flabede svar var:
De skal smage sådan når man laver dem som vi gør. Vi synes at de smager godt.
Det er på ingen måder billigt.
Og regningen havde de ikke tid til at dele op, på trods af at tjeneren lovede det inden vi bestilte.
Tjeneren: “det har vi ikke tid til, det må i lige ordne selv”
Pandekagehuset har naturligvis ingen grund til at skamme sig hvis målet er at begrænse “succesen”.
Vi i forlod stedet med en fornemmelse af at have betalt for at blive irettesat, og en følelse af at være til last.
Synd og skam, måske endda en skandale at de ikke formår at levere en god oplevelse, hvor man ikke føler at man har betalt ekstra med sin værdighed.
Tak for at vi ikke er tvunget til at spise hos jer igen.
Urimelig ekstra betaling
Vi havde bestilt bord til 4 voksne og en 2-årig. Planen var så, at han skulle have lidt af vores madpandekager, hvoreftervi alle skulle have en dessertpandekage. Vi blev derfor noget overrasket over, at en ekstra tallerken kostede 25 kr. -> også til en 2-årig. Vi valgte derfor at bestille hans dessertpandekage med det samme i stedet for.
Det er helt forståeligt, at hvis 2 voksne kommer for at dele en pandekage, så skal det koste lidt ekstra. Men her er der tale om 4 voksne som hver købte en stor pandekage - og så en 2-årig.
Så det endte med, at vi da vi var færdige med at spise, så kørte vi alle et andet sted hen og fik en is til dessert.... Så der gik de i stedet glip af salget af 4 dessertpandekager....!!
Desuden koster 1 liter postevand 25 kr., uanset hvor mange bordet skulle få brug for for. Mange steder er der et standartbeløb pr. person for postevand, hvorefter der så kan blive genfyldt...!! Jeg synes,at det er helt fint at tage eks.15 kr. pr. person for postevand, hvor man må drikke det man vil. Men 25 kr. pr liter, direkte fra hanen, uden en skive citron eller blot lidt is er i overkanten...
Der ud over skal det dog tilføjes, at maden og betjeningen var OK...