Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Jeg hentede 2 store take away boxe

Jeg hentede 2 store take away boxe. Den ene med ris og den anden med nudler og så ellers sur/sød sovs, indbagte rejer, forårsruller og kylling i begge.Begge bokse var fyldt godt op. Meeen det hele var næsten smagsløst og det hele have den samme smagsløse smag. Forårsrullerne var stort set uden fyld….
Ikke den bedste oplevelse.
Det er mega mega ærgerligt…..

23 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget positiv oplevelse

En meget positiv oplevelse. Bestilte takeaway til kl 18, og hentede 17:55 - der var sushien klar og de små spring rolls lune. Fisken i sushien var helt klar frisk og risen hang sammen uden at være klistret.

26 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

416 kr for to føj en oplevelse…

159kr for all you Can eat. Buffeten var klam og der manglede at blive fyldt op alle steder. Sushien smagte kold og tør, som om den havde stået i køleskabet dage vis. Rejerne var slatne og havde ingen smag. bestik var klamt og beskidt og restauranten giver generelt en vibe af faldefærdigt forsamlingshus. 0,5 l Sodavand til 49kr som kom uden isterninger der var ikke brus i og det den var lunken.

Kan bestemt ikke anbefales her fra. Brug de 210 kr på noget ordentligt istedet👎🏽

8 maart 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårligste boks jeg har prøvet i 10 år

Normalt er jeg glad for deres mad. Og det her er ikke en kritik af maden. Men derimod deres takeaway bokse. De er normalt gode nok til prisen. Men hold kæft hvor blev jeg skuffet her til aften, da jeg kom hjem med en stor boks. Over halvdelen af af boksen var fyldt med ris. Der var 4 stykker indbagt kylling, 2 forsruller og 3 kødbidder fra deres ret med oksekød og intet sovs over hovedet og så var der som det eneste grønt, 1 stykke broccoli. Det var den mest tørre og kedeligste oplevelse og jeg er stadig sulten, for boksen var kun lidt over halvt fyldt. Og så til 75 kroner. Jeg føler mig godt nok bollet i et vist sted

13 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter en lang dag i Århus ville vi…

Efter en lang dag i Århus ville vi spise på kwok i Odder. Vi bestilte en kande isvand. Det var isvand uden is. Nærmest lige tappet fra den kolde hane. Vi valgte LUKSUS BUFFET. Hvilken skuffelse. 20 retter ikke meget luksus over det. Pomfritterne slatne Kødet tørt og uden smag. Mangler salt. Sushi ligeledes tør. 139 kr for sådan en kedelig buffet. Vi fortryder meget

25 april 2022

Sikke en ringe oplevelse

Sikke en ringe oplevelse. Dårlig betjening og maden var tør og uden smag.
Jeg knækkede en tand og servitricen rystede på skulderen og sagde"der er ikke ben i sushien"
Alt i alt ikke et sted jeg kunne finde på at komme igen 👎

25 april 2022

Tør og kedelig sushi

Prøvede sushi ud af huset og det var virkelig en kedelig oplevelse. Risen var tør og virkede underkogt. I det hele taget virkede det som om sushien havde stået et stykke tid, hvilket er lidt ærgerligt, når man bestiller lige efter de har åbnet.

3 januari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte lige da de åbnede

Bestilte lige da de åbnede, kl 15.30. De kunne være her senest kl 17.30. Da kl er 17.30, skriver de at de er 30 min forsinket. Vi har ellers været “ok” tilfredse, dog var sushien kedelig og rejerne overtilberedte sidst. Kvaliteten afhænger vidst af foreskellige ting. Desuden blev vi sidste gang afbrudt i restauranten, fordi ejerens børn opholder sig i baglokalet, og de derfor ikke har tid til hverken gæster eller børn.

16 november 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke indbydende

Har før fået fra jer hvor maden var okay. Men da jeg kommer ind sidst lå der bare lidt rester og så på ingen måde indbydende ud…

7 november 2021

Jeg har da aldrig......

Jeg har da aldrig.......
Vi var lige ude at køre en lille tur i dag 🚗
Da klokken var ved at blive spisetid besluttede vi os for at køre forbi Restaurant Kwok som ligger i Odder,
Øv øv øv..
Kold, smagsløs, kedelig mad..
Store rejer som man altid kan få sådan steder var ikke gjort rene for tarme.
Alle sovse var som vand, som om de ikke havde mere og så bare havde hældt vand i.
Til vores store overraskelse 😱
ser vi manden som står og modtager folk, først ta i mod betaling, og med det samme hente bakken med sushi og ta de overskydende stykker med fingeren og sætte dem på en ny bakke. Da jeg blev meget! overrasked holder jeg nu øje med ham.
Har har en klud liggen bag disken som han nu tørrer finger i. 🤢
Og vupti han har nu rene finger 😱
Hvis man ikke gider at gøre sig den ulejlighed at ligge lidt hjerte i madlavningen, skal man lade være.
De skal være glad for at min kæreste og datter var med, da jeg var lige ved at 🤬
Normalt kommer jeg bare ikke sådan et sted igen.
Men syndes bare lige jeg ville dele min oplevelse.
Undskyld mit sure opstød.
Nok på grund af maden 😝😂
God aften til jer 🤗
3/1-2020

3 januari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

72kr for tap water?! Poor service.

We just wanted something to eat so when we were asked if we wanted a drink I just said tap water is fine. Then when the bill comes I see they've charged 18kr per head for it. Even though 2 of those were children that barely even drank any. When confronted about the unexpected charge the reply was that it's a service charge and that it costs 20kr in horsens?! Bare in mind we are paying for a full buffet for four people... I told them that it was ridiculous and I wouldn't have asked for it had I known the cost, she just stared at me blankly. The service in this place is terrible and the food is barely average. I won't be returning.

27 maart 2016

Anmeldelse af #kwok.dk Rådhusgade 22, 8300 Odder

Vi havde bestilt mad til et selskab fra restaurant #kwok i Odder til min mors fødselsdag.
Vi var 20 personer, og vores valg var faldet på #kwok, da vi tidligere på året fik mad derfra til min fars runde fødselsdag.
Så vi glædede os, da maden var rigtig god dengang, og en succes blandt gæsterne.
Vi havde valgt samme menu, buffet nr 2 til 109,- kr. pr. person.

Maden så lige så lækker og indbydende ud som sidst vi fik maden derfra, så det var med stor skuffelse vi satte tænderne i det.
Det friture stegte mad var slattent, blødt og smagte genopvarmet, og det var lige fra forårsrullerne, til de indbagte ting.
Salaten, var brun i kanterne og havde en harsk bismag.
Både vi og gæsterne var meget overraskede over kvaliteten på maden denne gang.
Og der blev næsten ikke spist noget af maden, da det var sådan en oplevelse man bare mister appetitten af.

Nå men fejl kan ske, selv for den bedste, så vi havde da lidt tiltro til restauranten alligevel.
Men da vi afleverede servicen som maden var kommet i, og fortalte om vores oplevelse med maden fik vi svaret "det er ikke noget vi selv laver,
vi køber det færdigt" og så vendte damen os ellers ryggen og gik, og vi stod måbende tilbage.

Vi føler os selvfølgelig rigtig dårligt behandlet, og vi have taget maden med retur så restauranten selv kunne se kvaliteten.
Men vi blev afvist, i stor stil, og de var skide lige glade.
Derfor fraråder vi alle at handle ved #kwok.dk
Det er noget af en showstopper at maden er dårlig, og det er endnu mere trist at restauranten er ligeglad når pengene er gået i kasseapparatet.

Del endelig, og vær med til at spare andre for en kedelig oplevelse.

8 oktober 2015

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.