Kyllingogco Reviews

1.273
TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte mad og betalte online. 30 min forsinkelse senere, fik jeg maden i hånden. Personalet snakker ikke pænt til hinanden! Hvis jeg ikke allerede havde betalt online var jeg gået igen. Man kan... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte byg selv en stor sandwich i Grindsted på deres fine betjenings skærm og tilføjede ekstra jalapenos og ekstra hvidløg .. 81,- der var ikke skyggen af hverken jalapenos eller hvidløg trods de... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Randers: Har lige købt en Bowl fra Kylling og Co i Randers, som jeg har gjort rigtig mange gange. Desværre var bowlen kun 1/2 fuld denne gang og uden de ekstra crispy chicken, som jeg også havde be... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Broodjeswinkel

Geschreven door het bedrijf

Kylling og Co - En verden af smag. Hos Kylling & Co garanterer vi dig et bredt, dagligt udvalg af lækre salater, friske bowls & lune spændende specialiteter fra hele verden. Vi serverer smagfulde sandwich, bagels og saftige kyllinger – både som Take Away og til at nyde i vores butikker. Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig et bedre alternativ til den mere traditionelle fastfood, og fordi vi tror på, man godt kan lave fastfood uden at gå på kompromis med hverken god smag eller god kvalitet. Den gode smag og kvalitet sørger vi for ved at behandle vores råvarer med kærlighed. Vi forbereder selv vores grøntsager flere gange om dagen, hver dag, så vi ved, vi kan stå inde for det, vi serverer, og at du som kunde får den bedste oplevelse, hver gang. Alt vores brød fremstilles efter specialopskrifter, der giver vores sandwich den fyldige krumme og sprøde skorpe, vi er kendt for. Vores kyllinger steges i de bedste ovne, hvilket kombineret med vores helt specielle krydderiblanding, sikrer en saftig og velsmagende kylling. Kort sagt er Kylling & Co historien om velsmagende fastfood på den gode måde.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.273)

219 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kun 1/2 portion til fuld pris

Randers:
Har lige købt en Bowl fra Kylling og Co i Randers, som jeg har gjort rigtig mange gange. Desværre var bowlen kun 1/2 fuld denne gang og uden de ekstra crispy chicken, som jeg også havde bestilt og betalt for. Restauranten får et billede af bowlens indhold (uden at jeg har rørt ved indholdet som det tydeligt kan ses af billedet), men de er ikke til at hugge og stikke i og påstår at indholdet er som det skal være.
Super ærgerligt at restauranten ikke vil tage ansvar for det de har udleveret, når de kan se det sort på hvidt at bowlens indhold ikke er i orden.
Jeg har som sagt tit købt disse bowls og tager ofte billede af min mad, ved at sammenligne de billeder, så er helt klart at bowlen mangler noget..... Mega øv...

11 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte byg selv en stor sandwich i…

der var ikke skyggen af hverken jalapenos eller hvidløg trods det at man betalte ekstra.. kan det virkelig være rigtigt man skal pakke sin sandwich ud i butikken for at se om det hele er der inden man kører hjem .. første gang man prøvede den butik og dårlig oplevelse .. øv

6 juli 2026

Rammegaranti

Der er rammegaranti for at få forkert ordre med hjem! Og i dag skete det for 3. gang i Kylling og co Ikast
Butikken sejler og har gjort det i flere måneder!
Ingen stjerner herfra

3 juli 2026

Ikast

Man kan måske godt forstå de unge mennesker hverken smiler eller siger værsgo eller noget - hvis det er sådan et arbejdsmiljø.

3 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu var vi i ikast kylling og co

Nu var vi i ikast kylling og co, og der må jeg bare sige, dårlig service, magen til langsomme medarbejdere ved kassen skal man lede længe efter, man står i over et kvarter bare for at fortælle sin bestilling selv om alle andre allerede har bestilt, ingen kommunikation, virkelig dårlig oplevelse, de skulle ansætte nogle mere vågen, ældre måske?, medarbejdere.

30 juni 2026

Hej Rikke.

Vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse, og vi beklager, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger.

Det, du beskriver, er heldigvis ikke det, vi normalt oplever i vores butik i Ikast. Vi ved, at personalet til daglig gør en stor indsats for at give vores gæster en god oplevelse. Som mange andre virksomheder kan vi dog i ferieperioder eller på særligt travle tidspunkter opleve, at vi er underbemandede eller har ekstra travlt, hvilket desværre kan påvirke ventetiden.

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på din oplevelse, og vi tager din feedback med videre til restauranten.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kylling og Co - Herning

Vi modtog mad fra kylling og co i Herning til min mands og min fælles fødselsdag for 70 mennesker. Det var en helt fantastisk oplevelse, både fra da vi lavede aftalen, til leveringen og en helt særlig madoplevelse. Alle gæster har rost de lækre salater, kyllingebryst og de to forskellige kartofler. Tusind tak til Humeyra for at sørge for lækker mad til vores gæster ♥️
De varmeste anbefalinger til hende, hendes team og forretning 🙌🏻

13 juni 2026

Skive

Skive. Kyllingen var tør med blødt skind, kartoflerne var bløde og slatne,
Stor skuffelse, og på ingen måder pengene værd. Salatbaren var mangelfuld, ligesom der manglede ingredienser i den Bowl vi også købte.
Kommer ikke igen

16 juni 2026

Hej Jane

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at både kyllingen, kartoflerne, salatbaren og din Bowl ikke levede op til forventningerne.

Vi håber, at du har været i kontakt med butikken i Skive, så de har haft mulighed for at følge op på episoden og tage hånd om det, der er gået galt?

Hvis du ikke allerede har været i dialog med butikken, er du meget velkommen til at sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk - med oplysninger om dit besøg og evt. billeder og så vil jeg følge op på episoden.

Dårlig service

Man bestiller sit mad online 2 timer før man vil hente det og alligevel er det først klar 30 min efter bestilt afhentnings tid, under alt kritik

16 juni 2026

Hej Susanne

Tak for din besked.

Vi beklager den ventetid, du har oplevet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg vil meget gerne følge op på sagen og undersøge, hvad der er sket. Hvis du vil sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk med oplysninger om, hvilken butik du har handlet i, så ser jeg nærmere på det med det samme.

Varde

Varde! Vi havde bestilt mad til klokken 18.00 søndag 14/6 2026. Vi kommer ind og henter det. Da vi kommer hører vi da en anden bestiller, at de er løbet tør for ris. Klokken er 18.00. Jeg har bestilt Chicken Curry og kæresten salat. Der ligger en lille klat ris og en lille klat curry. Jeg går tilbage og hører om det da kan være rigtigt, jeg får at vide det vejer det det skal. Hvis det er sådan, så skal de lave deres billeder om i hvert fald. Man kunne umuligt blive bare lidt mæt. Salatbaren er næsten tom, der er ikke brød. Der er ikke en rigtig voksen til stede, men en flok unge mennesker. Mega ærgeligt når deres mad smager dejligt.

Hej Kristian,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt at læse, at jeres besøg hos Kylling & Co Varde ikke levede op til forventningerne. Jeg kan godt forstå, at I er skuffede ud fra den oplevelse, du beskriver.

Det er især beklageligt at høre, at der allerede kl. 18.00 var udsolgte varer, og at I ikke oplevede den service og kvalitet, som vi gerne vil være kendt for. Vi har faste procedurer for både portionsstørrelser og tilberedning, og de skal naturligvis leve op til det, vi viser på vores billeder og ikke være som det, du beskriver her.

Jeg vil meget gerne følge op på din oplevelse med restauranten. Du er derfor meget velkommen til at sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk med lidt flere oplysninger om jeres ordre, og meget gerne billeder, hvis det er muligt, så jeg kan undersøge sagen nærmere.

Bestilling afvist af restauranten

Bestilling afvist af restauranten. Men uden at de skriver hvorfor, så man kan ændre i bestillingen. Meget mærkeligt, at det overhovedet er muligt at lave en bestilling på noget mad, som de ikke har tilgængelig i restauranten. Spild af tid. Øv.

Hej Claus.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage den oplevelse, du har haft. Jeg forstår godt, at det er frustrerende at bruge tid på at lave en bestilling, som efterfølgende bliver afvist, uden at du får en forklaring på hvorfor.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Der kan være forskellige årsager til, at en ordre bliver afvist, eksempelvis hvis en vare pludselig er udsolgt eller der opstår tekniske udfordringer, men du burde naturligvis have fået en bedre information om årsagen. - Har du kontaktet respektive butik selv? ..

Ellers vil jeg meget gerne undersøge, hvad der er sket i dit tilfælde. Du er derfor velkommen til at sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk med oplysninger om dato, tidspunkt og hvilken restaurant det drejer sig om, så følger jeg op på sagen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De lavede fejl i vores bestilling

De lavede fejl i vore bestilling, også ventede vi i 5 timer på vores mad, og jeg bestiller aldrig derfra igen!

Hej Lærke.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage den oplevelse, du har haft. Det er selvfølgelig ikke i orden, hvis der er sket fejl i jeres bestilling eller har været en urimelig ventetid.

Dog vil jeg meget gerne undersøge sagen nærmere, da en ventetid på 5 timer lyder meget usædvanlig. Du er derfor mere end velkommen til at sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk med oplysninger om din ordre, dato og hvilken restaurant det drejer sig om, så følger jeg op på sagen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Spidstegte kyllinger var marineret med…

Opdatering fra en til tre stjerner: kyllingerne plejer at være gode. Butikken har kontaktet mig og kompenseret mig for beløbet.
Oprindelig anmeldelse: Spidstegte kyllinger var marineret med en ALT FOR SALT lage. Kødet var nærmest “sprængt”, skindet uspiseligt og vi måtte kassere dem.

12 juni 2026

Hej Lene.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage den oplevelse, du har haft. Det lyder bestemt ikke som den kvalitet, vi ønsker at levere, og jeg er ked af at høre, at kyllingerne ikke levede op til forventningerne.

Jeg håber, at du har taget direkte kontakt til den pågældende butik, så de har haft mulighed for at håndtere sagen med det samme. Derudover er du meget velkommen til at sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk med oplysninger om din ordre og hvilken restaurant det drejer sig om. Så vil jeg følge op på, om vores procedurer og fremgangsmåder er blevet fulgt korrekt.

Øv oplevelse

Vi fik kylling og co på mit arbejde i dag, som vi har fået flere gange. Bestilte en sandwich med æg og rejer… eller nærmere med ÆG, for der var seriøst 6 rejer i 🫠
Ingen smag og alt for fedtet med kød generelt.
I får 2 stjerner fordi jeg elsker jeres salat bar.

Kylling og Co Herning

11 juni 2026

Hej Katrine.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage den oplevelse, du har haft. Det er selvfølgelig ikke meningen, at en sandwich med æg og rejer skal opleves som værende sparsom på rejer, og jeg er også ked af at høre, at hverken smagen eller kvaliteten af kødet levede op til dine forventninger.

Jeg håber, at du har taget direkte kontakt til Kylling & Co Herning, så de har haft mulighed for at håndtere sagen med det samme. Derudover er du meget velkommen til at sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk – gerne med billeder af sandwichen, hvis du har taget nogen – så jeg kan følge op på sagen med restauranten.

Og tak for de pæne ord om vores salatbar – det er vi glade for at høre.

Kold mad

Super godt produkt! Men personalet fremstår ungt og uerfarent i Holstebro. I aften en sandwich der var kold. Grillet sandwich, osten var ikke smeltet. Skuffende

10 juni 2026

Hej Laura..
Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at vores gæster skal have. Vores grillet sandwich skal naturligvis være lun og osten smeltet, vi beklager, at det ikke var tilfældet ved dit besøg.

Vi er også kede af at høre, hvis du har oplevet personalet som uhøfligt. God service er mindst lige så vigtig for os som god mad.

Jeg tager fat i butikken i Holstebro og følger op på din oplevelse.

Det er trist.

Man kan ikke drive en forretning der lever af at sælge mad når de aldrig har det man bestiller.
Nu er det 3 gang vi har prøvet at bestille mad fra kylling og Co nykøbing mors og 3 gang i træk har de ikke flere 1/2 kyllinger og klokken er kun 18.00 og de lukker kl 21.00 det er simpelthen ikke god stil at løbe tør for ingredienser 3 timer før lukketid måske man skulle overveje at finde en bedre daglig leder der ved hvordan tingene skal være og som kender kundebehovet og ikke sådan nogle unge tøser der bare er der for at få penge og ikke aner hvad der forgår. (Det er sørgeligt)

8 juni 2026

Hej Allan..

Tak for din tilbagemelding. Vi har været i kontakt med butikken, og de beklager selvfølgelig, at du flere gange er gået forgæves efter en ½ kylling. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

For god ordens skyld vil vi gerne korrigere, at vi lukker kl. 20.00 hver dag. Det ændrer dog ikke på, at vi naturligvis gerne ser, at vores gæster kan få det, de kommer efter.

Når det er sagt, vil vi gerne understrege, at vi er meget tilfredse med både ledelsen og teamet i Nykøbing. De gør et godt stykke arbejde hver dag og arbejder løbende på at tilpasse produktionen efter efterspørgslen.

Vi beklager endnu engang oplevelsen.

Laveste kundeservice niveau

Normalt synes jeg det er udmærket indtil i dag. Vi stod og ventede i omkring 30 minutter fordi der så desværre var sket en fejl, men efterfølgende blev vi da mødt med jordens dårligste kundeservice.

De skal da kraftigt overveje at sende deres ansatte på en eller anden form for et kundekursus. Da vi fik vores mad smed hun det på disken og derefter vendte ryggen og sagde surt “her er jeres mad”. Fejl sker og vi ventede super længe, men at man efterfølgende ikke kan beklage eller noget som helst er mig en gåde. De har i hvert fald mistet en kunde, og håber bestemt ikke jeg er den sidste fordi deres kunde niveau er da på det laveste jeg har set.

Gad så det var det eneste, men de har åbenbart synes at mit brød skulle være helt sort og jeg havde bestilt med minus jalapenos, men til min overraskelse var det så også i.
Så alt i alt dårlig kundeservice af den laveste klasse, og maden brændt og ikke lavet rigtigt! Well done.

- Viborg Kylling & Co

3 juni 2026

Hej Kristian

Det gør os oprigtigt kede af at læse, at dit besøg hos os i Viborg ikke levede op til hverken dine eller vores forventninger. Uanset årsagen til den lange ventetid, er det ikke den oplevelse eller service, vi ønsker at give vores gæster.

Beskrivelsen af den service, du oplevede, stemmer ikke overens med de værdier og den standard, vi bestræber os på at levere hver dag og som jeg ved, at butikken i Viborg normalvis er super gode til. - Derfor vil jeg meget gerne undersøge sagen nærmere og følge op på forløbet.

Hvis du vil sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk med flere oplysninger om din ordre, herunder gerne dato og tidspunkt for besøget, vil jeg se nærmere på sagen og vende tilbage til dig.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det kan man altså ikke kalde kebab

Jeg købte en kebab-sandwich, men blev ærligt talt ret skuffet. Portionen var meget lille i forhold til prisen, og kødet mindede på ingen måde om rigtig kebab. Konsistensen var mere som en slags gummiagtig frikadelle end kebabkød.

Derudover undrer det mig, at produktet kaldes "kebab mix", når der ikke er noget mix over det. For mig betyder kebab mix en blanding af kylling og kebab, men det var bestemt ikke tilfældet her.

Alt i alt en dyr og skuffende oplevelse, som jeg ikke kommer til at gentage. Hvertfald ikke den samme sandwich igen. Jeg synes, det ville være rimeligt at få et gavekort eller en anden form for kompensation for den dårlige oplevelse, så den måske kunne vende sig til at blive til en god oplevelse! Jeg er sikker på at i har noget lækkert inde hos jer, jeg har bare været utrolig uheldig

2 juni 2026

Hejsa A!

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med vores kebab-sandwich ikke levede op til dine forventninger. - Smag og konsistens kan naturligvis opleves forskelligt.

I forhold til betegnelsen "Mix Kebab" vil vi gerne præcisere, at produktet hos os består af en blanding af kylling og kebab, præcis som du selv beskriver det.

Du nævner også, at portionen virkede lille i forhold til prisen. Her vil vi gerne oplyse, at vi ikke har ændret på hverken portionsstørrelse eller indhold, så produktet er det samme som tidligere.

Kylling & Co

Lees meer over geverifieerde reviews.