Lampemesteren.se Reviews 536

3,8

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var lätt att beställa och leveransen fungerade utmärkt. Lampan vi beställde kom redan efter några få dagar. Lampan var fin och fungerar precis som vi önskar. Vi ville lysa upp ett mörkt hörn utan... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gick oerhört fort att få hem lampan, bra och säkert förpackad - så totalt jätte bra service ! Hade betalt vid beställningstillfället - den var jättedyr - och det gjorde att jag kände mig lite o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Lampenwinkel

Info over Lampemesteren.se

Geschreven door het bedrijf

Skandinaviens största butik med designerlampor- 50 dagars returrätt

Skandinaviens största utbud av designerlampor

Gratis leverans vid köp över 999 SEK

50 dagars returrätt

Största utbudet av designerlampor

Branschkunnig personal bakom skärmen

Hos Lampemesteren.se har vi samlat
de mest exklusiva lampor från
designers och producenter i toppklass.

Se vårt stora utbud från de viktigaste
producenterna och bli inspirerad.

Bordslampor
Golvlampor
Taklampor
Vägglampor
Plafonder
Utomhusbelysning

Hos Lampemesteren.se kan du köpa de mest exklusiva lamporna från designers och producenter i högsta klass. Kvalitet och design är vad vi brinner för!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Absolut det sämsta företag jag någonsin…

Absolut det sämsta företag jag någonsin beställt från!! Har gjort köp 2 gånger. Första gången, efter lååång leveranstid mottog jag fel vara. Returnerade denna och fick en ny korrekt vara. Beställde lite senare ytterligare en lampa som kom och var defekt. Jag har under 4 veckors tid försökt att reklamera denna utan någon form av återkoppling av företaget. Dom paketerar även produkterna dom skickar undermåligt så inte konstigt att de kommer fram defekta. Skulle ge Lampmesteren noll i betyg om det gick!!

10 maart 2026

Antwoord van Lampemesteren.se

Tack för din recension. Vi är mycket ledsna att höra om din upprepade negativa upplevelse med fel leverans, en defekt produkt samt utebliven återkoppling från vår kundservice trots flera försök under en längre period. Vi förstår verkligen din frustration och beklagar de problem detta har orsakat dig.

Din feedback kommer att vidarebefordras till vårt kvalitetsteam för att förbättra både paketering, leveransprocesser och kundkommunikation.

Lampan kom sönder

Köpet var smidigt, dock var lampan skadad och ihoptejpad på ett ställe. Gick att dölja men en lampa som kostar 7000:- ska inte skickas iväg trasig med en tejpbit. Hade jag orkat hade jag skickat tillbaka den men jag behövde lampan och jag lyckades dölja felet. Men inte ok!

23 februari 2026

Tack för din recension.

Vi är ledsna att höra att lampan anlände skadad och att tejpen behövde användas för att dölja felet. Vi förstår att detta är frustrerande, särskilt för en produkt till det priset.

Om du inte redan har kontaktat vår kundservice, vänligen gör det via vår online-shop så att de kan granska ditt ärende och hjälpa dig.

Din feedback kommer också att delas med vårt kvalitetsteam för att förbättra paketering och produktkontroller framöver.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Felaktig leverans.

Ni levererade fel produkt och alltså inte det som jag beställt och betalt för.

18 maart 2026

Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen att du har mottagit fel produkt istället för den du beställt och betalat för. Vi förstår att detta är frustrerande.

Din feedback kommer också att delas med vårt kvalitetsteam för att förbättra processerna kring leveranser och produktkontroller i framtiden.

Tobo golvlampa svart

Lampan var fin och fungerar precis som vi önskar. Vi ville lysa upp ett mörkt hörn utan att ha en stor golvlampa eller en lampa på väggen. Den här lampan är diskret och helt perfekt!

13 maart 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Smidigt köp men lite knepig montering

Smidigt köp, men lite knepig montering av lampan. Takfästet skulle skruvas på men detta gjorde att själva elkabeln tvinnades hårt vilket var lite märkligt. Det slutade med att jag inte vågade skruva åt helt. Inget stor problem dock. Lampan blev jättebra!

5 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Överdrivet lång leveranstid.

Beställde varan 27e febuari, idag är det den 9 mars, och ingen vara har kommit fram. Försökte mejla och fråga vart lampan är men ej fått svar och de var en vecka sedan.. beräknad leverans stog 5 arbetsdagar, absolut inte. Sista gången jag handlar därifrån

27 februari 2026

Hej

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att leveranstiden har blivit mycket längre än utlovat och att du inte fått svar på din förfrågan. Vi förstår att detta är frustrerande och inte motsvarar dina förväntningar.

Om du ännu inte kontaktat vår kundtjänst, ber vi dig vänligen göra det via vår webbutik så att de kan kontrollera status på din order och säkerställa att produkten levereras så snart som möjligt.

Din feedback kommer även att vidarebefordras till vårt kvalitetsteam för att förbättra leveransprocesser och kundkommunikation framöver.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde fel produkt - går inte att ångra

Beställde fel produkt, klockan var 16 men deras växel var redan stängd på en vardag. Jag mailade direkt efter att jag ville avbeställa. 2 dagar senare skickade dom ordern. Jag mailade igen att jag hade avbeställt men fick svar att jag var tvungen att vänta på att ordern skulle landa på ombudet. Det gick inte att vägra ordern, fick vänta några veckor på att den skulle returneras. Nu har det gått 5 veckor. Dom svarar att dom ännu inte kan betala tillbaka något för att dom inte fått produkten. Sen brukar det ta 10 arbetsdagar minst innan det kan göras en återbetalning efter dom fått tillbaka produkten.Har gett upp att få pengarna tillbaka. Kostade ändå över 3.000 kr så känns tråkigt. Har handlat på nätet i 20 år och aldrig varit med om något liknade. Så otroligt usel service och hantering har jag aldrig upplevt. VARNING

2 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Hej

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att du fick fel produkt och att hanteringen av avbeställning och återbetalning har varit så komplicerad och långdragen. Vi förstår att detta är frustrerande, särskilt när beloppet är högt.

Om du ännu inte har kontaktat vår kundtjänst angående återbetalningen, ber vi dig vänligen göra det via vår webbutik så att de kan följa upp din order och säkerställa att återbetalningen behandlas korrekt så snart produkten returnerats.

Din feedback kommer också att vidarebefordras till vårt kvalitetsteam för att förbättra hantering av avbeställningar, returer och kundkommunikation i framtiden.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.