Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Oplevet på Hest og Rytter-messe. Uimødekommende fremtoning, dog kvalificeret hjælp til købet. Generelt dårlig servicemind grundet også negativ fremtoning ved opfølgende spørgsmål senere på dagen. J... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og overskuelig hjemmeside. Butikken ringede første hverdag efter bestilling, og fortalte min bestile var udsolgt og tilbød derfor en lignende ridebuks i samme farve og model i en anden str. da j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Først og fremmest fantastisk betjening. Man møder altid smil og hjælpsomhed og ikke mindst høj grad af kompetence og dygtighed Kan klart anbefales, både i den fysiske og på deres webshop

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altid en fornøjelse at handle med Lang & Lang. Tingene kommer hurtigt og der er altid en sød personlig hilsen med. De får mine varmeste anbefalinger

Bedrijfsgegevens

1. Ruitersportwinkel
  2. Paardrijwinkel
  3. Paardrijservice

Geschreven door het bedrijf

Hos LANG & LANG møder du Joan og Kathrine Lang. Hos os finder du et inspirationsunivers af rideudstyr og mærker som fx VESTRUM - KINGSLAND - PIKEUR - DENIRO - OS - CAVALLO - ESKADRON - ARIAT - SCARPATI - KEP. Vi brænder for at hjælpe, at rådgive om rideudstyr til dig og din hest og dele ud af vores mange erfaringer baseret på +20 år i rideudstyrsbranchen. Da Kathrine selv er dressurrytter og også har redet professionelt i flere hos Hasse og Grethe Hoffmann med mange forskellige heste i ridning, har vi gennem årene testet og prøvet meget forskelligt rideudstyr af.

3,8

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Oplevelse på Hest og Rytter-messe.

Oplevet på Hest og Rytter-messe.
Uimødekommende fremtoning, dog kvalificeret hjælp til købet.
Jeg er glad for mit køb og hjælpen dertil, men oplevede ikke at være taget godt imod og mere at være til byrde.

6 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Rikke,
godt at høre at du er glad for dit køb og vores hjælp. Men vi er naturligvis kede af at læse, at du synes, vi har været negative i vores fremtoning.
For at spore os ind på hændelsen, kan du da fortælle os, hvad du har købt hos os på messen?

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig levering og god service

27 februari 2024

Hej Jacob,
tusind tak for din hilsen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hjælpsomhed i…

God service og hjælpsomhed i forbindelse med bestilling af dækken med broderi.

10 januari 2024

Hej Kathrine,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe med broderi :)

Godt produkt, hurtig levering

Varen levede op til forventningerne og var som vist på billeder og i beskrivelsen. Varen blev leveret indenfor lovede tidsramme

13 januari 2024

Hej Pia,
mange tak for dine fine 5 stjerner :) Dejligt også at få feedback på billeder og varebeskrivelse på webshoppen.

Hej Katrine,
vi sætter stor pris på din anmeldelse - tak for den :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk betjening af dygtigt personale

Kan klart anbefales, både i den fysiske og på deres webshop

9 januari 2024

Hej Sussie,
Sikke en fin hilsen og anmeldelse - tusind tak for den. Den varmer :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik med god vejledning og…

Fantastisk butik med god vejledning og service.

3 januari 2024

Hej,

tusind tak for din anmeldelse :) Det betyder alverden for os, at du har taget dig tid til at sende feedback vores vej :)

Altid super service

Altid super service.
Altid god vejledning.

7 december 2023

Hej Kirsten,
Tusind tak for dine 5 stjerner :) :)

Rigtig glædelig jul.

Fantastisk service

Fantastisk service og godt udvalg- en af mine favoritbutikker

7 december 2023

Hej,
Sikke en fin anmeldelse og mange tak for dine 5 stjerner. Dejligt sådan at læse at vi er blandt dine favoritbutikker - det betyder ALT med sådan en feedback :) :)

Rigtig glædelig jul.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De sødeste og hjælpsomme og går altid…

De sødeste og hjælpsomme og går altid hele vejen for at hjælpe kunder.

31 oktober 2023

Hej Tina,
tusind tak for dine 5-stjerner :)
Det betyder ALT, at du har villet sende en anmeldelse vores vej.

Hej Anette,
mange tak for dine 5 stjerner. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at sende en anmeldelse vores vej :)

Super hurtig lev

Super hurtig lev . Jeg skulle bruge varen til gave . Og de var super søde til at afsende hurtigt.

6 juli 2023

Hej Pernille,
Tusind tak for din anmeldelse og godt at høre, at gaven kom frem i tide :)

Service

Altid super service.

28 juni 2023

Hej Christine,

Tilfreds og glad

23 mei 2023

Hej Bettina,
mange tak for dine 5 stjerner :)

Hej Lotte,
tusind tak for din anmeldelse og dejligt at du ville tage den lange tur op til os :) Det betyder ALT.

LANG & LANG

Lees meer over geverifieerde reviews.