De bikini doet veel voor je figuur! Ik heb de zwart/goud Elodie triangel bikini gekocht. Je kunt afzonderlijke maten kiezen voor het topje en het broekje wat heel fijn is. Maten kloppen exact met jou... Toon meer
Heb op 13 juni bench besteld en 5 dagen later binnen Hoody is prachtig goede kwaliteit en service prima Na chat altijd netjes antwoord gekregen over voortgang Na lezen bepaalde reacties b... Toon meer
Im Online-Shop von LASCANA.de findest du die neuesten Modetrends im Bereich Lingerie, Bademode & Fashion. Entdecke auf LASCANA.de dein neues Lieblings-Kleidungsstück! Profitiere dabei von unserer großen Marken- sowie Größenvielfallt und lass dich von unserer sinnlichen Welt inspirieren.
Werner-Otto-Straße 1-7, 22179, Hamburg, Duitsland
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
nu 2 mnd later na mijn laatste revieuw, na de € 20,- gestord te hebben kreeg ik weer rekeningoverzichten met bedragen die ik nog moest betalen, vorige week aanmaningen!!! Ik heb vanmorgen boos gebeld en ook verteld dat als ze hiermee doorgaan ik hun de rechtsbijstand op hun dak zou sturen. Mij is nu beloofd dat als ik morgen nog een € 8,75 betaal ik van alles af ben.
Ook nog een weetje: Lascana, Otto en Zallando is een grote zooi, wanneer je iets koopt betaal het dan gelijk ook al wil je het retour sturen want anders kom je dus op de lijst van gespreide betalingen met alle gevolgen vandien.

Antwoord van LASCANA
3 dingen besteld en 2 ervan omgeruild, na alles betaald te hebben kreeg ik na 1 maand een aanmaning dat er nog € 20,- euro openstond, toen ik belde bood de klantenservice mij aan om alles uit te zoeken en ik zou dan teruggebeld worden, maar ook dat gebeurde niet, uiteindelijk heb ik de € 20,- maar betaald omdat ik op vakantie ging en bang was voor een deurwaarder. Nu na 2 maanden krijg ik weer bericht dat er een bedrag openstaat??????

Antwoord van LASCANA
Begin Juni 6 artikelen besteld en retour gedaan. Eén keer een mail gekregen dat er 2 artikelen verwerkt waren. Daarna hoorde ik niets meer. Chat gestart, bleken er 3 artikelen verwerkt te zijn ineens. De andere 3 zou goed komen en verrekend worden. Weer 2 weken later, mail naar Otto gestuurd en Lascana gebeld ivm mail en brief van betalingsachterstand . Ineens zei de bijna niet verstaanbare mevrouw aan de telefoon dat er 5 artikelen waren verwerkt maar dat zij niet eerder iets voor mij konden betekenen dan wanneer ik mijn verzendbewijs zou geven. ZE HEBBEN DE ANDERE 5 ARTIKELEN TOCH VERWERKT NOTABENE?! DE DOOS IS DUS ONTVANGEN. Plus, al 2 maanden verder nu.
Nog 1 artikel te gaan maar daar mag ik nu een formulier voor invullen.
Nooit nooit weer….

Antwoord van LASCANA
Ik heb 2 artikelen retour gezonden via Picnic, zij hebben een samenwerking met Postnl, daar krijg je via de app een track en trace bewijs van. Vervolgens bel ik Lascana of mijn retour is ontvangen bij ze, wat staat in mijn track en trace overzicht, en nu suggereert de zeer onvriendelijke dame van de klantenservice dat het niet is ontvangen bij ze terwijl het bewijs in mijn Postnl app staat. En ze zei dat ik het af had moeten geven bij een Postnl punt vanwege het afgiftebewijs.
Ik Postnl gebeld, die zeggen ook dat het is afgegeven bij Lascana en dat de track en trace ook een afgiftebewijs is. Dus er klopt niks van wat de onvriendelijke dame van Lascana mij vertelde. Wat een slechte afhandeling, waarschijnlijk kan ik fluiten naar mij geld, waardeloos bedrijf!

Antwoord van LASCANA
Ik heb op 21-06 een bestelling gedaan voor een paar sokken, deze bestelling is bij hen binnen gekomen en verwerkt en het pakket zou zo’n 2-3 werkdagen kosten om bezorgd te krijgen. Ik kreeg op 26-06 en e-mail dat de bestelling “iets vertraagd” is. Ik wachtte geduldig af aangezien deze mail ook zei dat het hopelijk binnen enkele dagen alsnog verstuurd zou worden. Als ik de track en trace van bekijk zie ik dat er een melding is gemaakt op 24-06 maar dat er geen pakket is ontvangen bij PostNL. Daarna zijn er geen updates geweest van PostNL of Lascana.
Op 01-07 heb ik contact gezocht met de klantenservice van Lascana via de chat op de website. Hier kostte het veel moeite om contact te krijgen, ten eerste lang in de wachtrij gestaan en toen mijn chat opgepakt werd, werd me gezegd “ik kom zo bij u”. Na 5 minuten geen update heb ik gevraagd of alles oké gaat, en kreeg als antwoord “ik ben even met een andere klant bezig”. Waardeloos, laat me dan in die wachtrij staan ipv me op te pikken en dan niet reageren. Ik weet haar naam niet meer, volgens mij was het Sandra. Daarnaast kan ik niet zo lang bij de chat blijven als ik op de telefoon zit, zodra mijn beeld donker werd wordt de chat afgesloten (na hem meermaals aan te hebben moeten klikken om de chat “levend” te houden).
Vervolgens nog steeds niks gehoord. Ik heb vanochtend in mijn account gekeken in de hoop dat er een update was, tevergeefs. Ik zag ineens dat mijn bestelling op “retour” stond? Ik heb deze niet zelf aangemeld, en wil de sokken nog steeds hebben. Ik heb een nieuwe bestelling aangemaakt, maar zie ook dat mijn andere bestelling nog op “onderweg” staat (sinds 23-06). Als ik dan nu de PostNL tracking bekijk is dit dezelfde als voorheen, zonder update. Wat een ontzettend vervelende ervaring, slechte communicatie zowel van de klantenservice als op de “mijn omgeving” die ontzettend verwarrend is. Er staat daar ook ineens een bedrag open van 4,95 terwijl ik niks heb ontvangen of heb teruggestuurd.
Datum van ervaring: 07 juli 2025

Antwoord van LASCANA
Door de reviews was ik gaan twijfelen maar toch iets besteld. Levertijd en communicatie waren prima en de bikini voor mijn dochter is kwalitatief goed, blij dat ik besteld heb!

Antwoord van LASCANA
Leuke kortingsactie van Lascana, 12,50 euro bij een bestelling van min 40 euro. Nergens in het bestelproces kan ik een kortingscode invoeren!!! Op de site wordt gezegd > een kortingscode inleveren op moment van "afronden van je bestelling inwisselen." NIET DUS
Ik ben al bij moeten betalen ...
ps waarom prijsverschil bij grotere maten en kokketeren met de prijs van maatje 34?

Antwoord van LASCANA
Zijn gewoon oplichters. Besteld in januari gelijk met ideal betaald. En wat denk je rekening achterop. Was eerste en laatste keer dat ik daar besteld heb. Kijk gewoon voortaan beter dat het vooral niets met OTTO te maken heeft

Antwoord van LASCANA
Ik vond leuke suede pull-on overknee laarzen op de website maar helaas worden er nauwelijks details bij vermeld.
De nauwelijks verstaanbare medewerkster van de klantenservice ("gaat het zo beter?") was niet in staat mij meer informatie te verstrekken. Dus dan maar een e-mail waarop een paar dagen later, naast een leesbevestiging, een automatische no-reply mail terugkwam "we willen je graag bedanken voor je geduld" enz. blablabla.... Dan weer een dag later komt er een mail van Kimberly waarin zij aangeeft het "vervelend" te vinden en toezegt dat er meer informatie wordt geplaatst bij de aanbieding van de laarzen. Hierop heb ik gereageerd met als resultaat TOT OP HEDEN alleen een leesbevestiging......
We zijn nu TIEN DAGEN verder pfff; tsjonge wat zijn dit eigenlijk voor mensen en wat hebben zij voor IQ? Helaas kan ik hier niet minder dan 1 ster geven maar vooral zo doorgaan Lascana!.....

Antwoord van LASCANA
Eind januari forse bestelling geplaatst. Bedrag afgeschreven en tot op heden nog niks ontvangen. Al meerdere keren contact gezocht met klantenservice, en daar gooien ze het op een storing. En ze zouden het zsm oplossen,maar nog steeds geen geld terug!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord van LASCANA
Bestellen kost €4,95 verzendkosten. Prima.
Retourneren bestelling komt neer op €4,95 retourkosten. Terwijl de policy is dat je maar één keer kosten betaald. Niet dus, totaal €9,90 betaald voor iets wat niet past! Contact met klantenservice om te huilen, zowel op schrift als telefonisch. Als klap op de vuurpeil is er een probleem bij Lascana waardoor mijn geld nog niet kan worden terugbetaald. Wordt vervolgd!
H. Schouten

Antwoord van LASCANA
Ik heb mij gisteren pas geregistreerd. Ik kan vandaag niet inloggen op mijn account. En ik kan geen hulp krijgen. De brieven zijn ook niet bij de post jahoo aangekomen

Antwoord van LASCANA
vanmiddag een bestelling gedaan en betaald, bestelling is onvindbaar, moet nu maar wachten tot ze de betaling vinden en kan dan proberen om het opnieuw te bestellen via mijn tegoed. Echt heel slechte service!
Na reactie van Lascana Duitsland is plotseling mijn bestelling boven water gekomen in mijn account.
Wat ik gisteren te horen kreeg bij de klantenservice klopt totaal niet met wat er gebeurt.

Antwoord van LASCANA
Verschrikkelijk (ouderwetse) klantenservice, niet van deze tijd!
Ze claimen op de website 'makkelijk' en snel te kunnen ruilen. Inmiddels hang ik al 15 minuten + aan de telefoon, want dat is de enige manier op dit te doen. Heel vervelend en zonde van mijn kostbare tijd!! De chat kom ik ook niet in, ruilen via de website is niet mogelijk..... Verschrikkelijk dit. Ook nog verzendkosten vertalen. Geen Lascana meer voor mij helaas.

Antwoord van LASCANA
Bikini gekocht na het dragen ging die gelijk helemaal pillen.
Moest hem terug sturen dat heb ik gedaan, hij was ook aangekomen helaas heb ik me bewijs niet bewaard. Daarna zijn ze hem kwijtgeraakt. Niks geen coulance van hun kant. Laatste keer dat ik hier iets heb besteld

Antwoord van LASCANA
Heb een Lascana (beugel) bikini gekocht. Aanvankelijk leek er niks mis mee. Totdat ie na een paar keer dragen ging verkleuren. Het wit werd geel. Aan de binnenkant van de top, bij de beugels, werd het een stuk donkerder van kleur. Toen heb ik de bikini in lauw water met wat chloor gezet. De bikini werd vervolgens roze gevlekt! Heel vreemd en onverklaarbaar…wat zit er in die stof dat die zo een reactie geeft?

Antwoord van LASCANA
4 weken geleden een badpak besteld. Nog steeds niet binnen.
Al meerdere keren de klantenservice gebeld, maar die beloven steeds dat hij de week erna komt of geven aan dat hij nog onderweg is naar hun sorteercentrum.

Antwoord van LASCANA
Bh besteld lees ik in de review “ cup maat kleiner bestellen” en ja deze was idd te groot jammer dat dit niet vermeld wordt als je deze besteld. Retour gestuurd en een maat kleiner besteld, nu is de cup maat goed alleen zit er geen maat 100 in de zak maar 110 en dat is dus echt te groot. Ik stop ermee

Antwoord van LASCANA
Ik betaal altijd vooraf bij online winkelen maar LASCANA bood een achteraf betalen optie aan. Daarom had ik een badpak die ik wilde in twee verschillende maten besteld. Want met achteraf betalen is 1 artikel terugsturen erg handig. Geen gedoe met geld terugstorten enz. Een paar uur na mijn bestelling echter, kreeg ik een mail dat ik toch voooraf moest betalen want met 139 euro had ik een limiet overschreden voor achteraf betalen. Deze limiet kon ik nergens in de voorwaarden vinden trouwens en werd vooraf nergens gemeld anders had ik de achteraf optie niet aangeklikt. Vervolgens wou ik het bedrag met Ideal voldoen maar in 'mijn account' stond mijn saldo op nul en als voldaan vanwege de eerste betaalkeuze en was er nergens een handige manier om alsnog direct rechtstreeks geld over te maken. Ook verwachte ik geen mail met een nieuw betaalverzoek, ik had immers al besteld, dus ik las dat verzoek pas de volgende dag. In de mail stond ook dat de bestelling pas daadwerkelijk in behandeling werd genomen na de ontvangst van de vooraf betaling. Dat betekent dus dat er al 1 dag vertraging zit in mijn bestelling door dit soort bedrijfswispelturigheid. Biedt dan geen achteraf betalen aan! Of geef de limieten duidelijker weer in een alert VOORAF. Dit maakt een doodgewone bestelling zoveel gedoe en moeite, dat ik de hele bestelling maar geannuleerd heb en dezelfde badpakken elders ga bestellen.

Antwoord van LASCANA
De bikini doet veel voor je figuur!
Ik heb de zwart/goud Elodie triangel bikini gekocht. Je kunt afzonderlijke maten kiezen voor het topje en het broekje wat heel fijn is. Maten kloppen exact met jou eigen maat. Er zijn verschillende broekjes (en topjes) in dezelfde Elodie serie verkrijgbaar. Ivm met buikje heb ik voor het hoge broekje gekozen. Het doet wonderen voor je figuur! De stof voelt stevig aan. Echte Duitse degelijkheid ;-) Ben er heel blij mee. Absolute aanrader!