Lauritz.com Reviews 3.446

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Utrolig høje fragt priser som også gør at man byder mindre for varen, og dermed mindre udbetaling til sælger. Før kunne man få sendt et maleri som var købt i feks. København og leveret til en afdelin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde kompetente med arbejdere fra start til mål... lige med undtagelse af hende vurderings personen, hun skal nok lige mindes om at hun trods alt ikke arbejder hos Sotheby's men hos Lauritz i Glostrup... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min oplevelse igennem mange år hos Lauritz.com har altid været god. Ingen brok og bøvl. Jeg har lavet mange gode handler både på køb og salg. Alt har været tilfredsstillende. Medarbejderne får mi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online veilingwebsite
  2. Kunstgalerie
  3. Binnenhuisarchitect

Over Lauritz.com

Geschreven door het bedrijf

Dette er det nye Lauritz.com, som blev overtaget af ny ejer i august 2023. Vi overtog aktiviteterne fra det tidligere Lauritz.com efter konkursen og driver i dag Danmarks største auktionshus med de samme dedikerede eksperter og auktionshuse, som mange allerede kender.

Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.

Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.

Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.

Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!

Geschreven door het bedrijf

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
Find også hjælp online
Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
Har du gode idéer?
Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent communication and well…

Excellent communication and well packaged items.

Hi Toomas

Thank you very much for the review.

We are pleased that you found the communiation excellent and received the items well packaged.

Best regards

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Utrolig høje fragt priser som også gør…

Før kunne man få sendt et maleri som var købt i feks. København og leveret til en afdeling i Vejle hvor køberen kunne hente varen og til en langt mindre forsendelse pris.

3 april 2026

Hej Nodex

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og tager den med i vores videre arbejde med at evaluere og forbedre vores processer og samarbejder.

Det er vigtigt at understrege, at du altid har frit valg af transport. Vi tilbyder en løsning, men ønsker du at benytte en anden, er du meget velkommen til blot at give os besked.

Du kan altid række ud til vores kundeservice for råd, vejledning og oplysninger (support@lauritz.com).

fine

fine experience

Hi Kirsten

Thank you very much for your review.

We are pleased to hear you had a fine experience with Lauritz.com.

Best regards

Hej Ivan

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede det som nemt at finde ud af.

God og professionelle service

God og professionelle service. Er ofte inde og kikke på hjemmesiden- men ynder også et kik forbi.

Hej Thomas

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at du finder vores service både god og professionel. Du er altid velkommen til at kigge ind forbi.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den var som forventet

Ingen overraskelser, alt ok.
Jan

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre at alt var som forventet, uden uventede overraskelser.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ødelagde mit kunst og smed mig ud som kunde!

Jeg havde en god dialog med en tidligere medarbejder. Vi havde nogle gode aftaler. Dem troede jeg, at der stadigvæk var gældende trods hans fyring. Det var det ikke og jeg fik en regning på 17.000,- for at ville annullere handlen. Ikke noget med at jeg skulle betale kun eget salær, men også køber. Jeg fik fat i en advokat og skrev til dem. Kort efter var opkrævningen annulleret pga. en fejl i inkassoprocessen. Hmm.

Nu har jeg så fået mit kunst tilbage. Det er fuldstændig ødelagt og de tager ikke ansvar - det har stået hvor det hele tiden har stået er deres forklaring. De har selv hentet og leveret kunsten til mig.
Hullet i maleriet er forsøgt udbedret med tape. Guld rammen er helt defekt og total ødelagt på alle sider.

Det bliver da en større og større parodi!

Intet imod deres søde personalet men hold op en måde at drive sit firma på.

Der er sat gang i advokatsag. Det er simpelthen ikke i orden.

Mvh.
En sur kunde

3 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Lars

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du er rigtig godt tilfreds med oplevelsen.

Lauritz com bietet perfektes Design zu fairem Preis

Lauritz com bietet perfekte design Möbel zu einem fairen Preis an.Ich liebe dänisches design,Die Angebote findetman überwiegend bei lauritz com.Ich habe mit dem Ablauf der Transaktionen nur positive Erfahrungen gemacht.

18 april 2026

Hallo Helmut

Vielen Dank für die Bewertung.

Wir freuen uns, dass Sie unsere Preise als fair empfinden und Artikel finden, die Ihnen gefallen. Es ist schön zu hören, dass Sie ausschließlich positive Erfahrungen mit Ihren Transaktionen gemacht haben.

Mit freundlichen Grüßen

Forsendelsesomkostninger

Omkostningerne ved forsendelse er ofte urimeligt høje selv for mindre ting sammenlignet med andres priser.

10 april 2026

Hej Holger

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din feedback, og tager den med os videre når vi evaluerer processer og samarbejde.

Det er vigtigt at nævne at du altid har frit transportvalg - vi tilbyder et alternativ. Ønsker du at bruge en anden løsning, giver du os bare besked.

Fantastisk !!

Fantastisk !!! købte et maleri og modtog det i en super indpakning! mvh. Per

16 april 2026

Hej Per

Mange tak for dine finde anmeldelse.

Det glæder os at høre at du modtog dit nye maleri i super indpakning.

Nem udlevering

Nem udlevering - budprisen er det du betaler.

15 april 2026

Hej Michael

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at udlevering foregik nemt.

Meget tilfreds

Meget tilfreds, God betjening ved afhentning, varer godt beskrevet. Kunde i mange år, og har mange gode oplevelser. Tak.

14 april 2026

Hej Anne

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at du er meget tilfreds med oplevelsen, fik god betjening ved afhentning og fandt varerne godt beskrevet.

Tak.

Tak.

En god oplevelse.

24 april 2026

Hej Rasmus

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at du har haft en god oplevelse. Kom endelig retur for flere.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flinke hos deres Københavner…

Super flinke hos deres Københavner afdeling

14 april 2026

Hej Nicolai

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for - og sørger naturligvis for at dele din ros med vores kolleger i Københavns showroom.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hjælp til levering af køb.

Hjælp til levering af køb.

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Du er altid velkommen til at kontakte vores centrale kundeservice (tlf. 44509800/mail support@lauritz.com) for hjælp til levering af dine køb. Ligeså kan du selv tilvælge levering på vores hjemmeside på langt de fleste køb allerede når du gennemfører betaling for varen, eller efterfølgende under menu-punktet "Bestil levering".
Naturligvis har du frit transportvalg, og kan således også selv finde en anden transportør. Det skal du i så fald selv arrangere og bare give os besked hvem der henter på dine vegne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt og venligt personale.

Hele vejen igennem tilfreds med købet og afhentningen var ligeledes rigtig fint med godt og venligt personale.

5 april 2026

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du oplevede hele processen, samt vores personale, godt og tilfredsstillende.

God og hurtig service

Alle produkterne levede helt op til beskrivelsen, kan kun anbefales.

5 april 2026

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at effekterne levede op til beskrivelse og forventning, og vi takker for din anbefaling.

Alt fungerede fint.

Hej Nellie

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at alt fungerede fint.

Lauritz.com

Lees meer over geverifieerde reviews.