Ik ben gek op paprika ships. Mijn zaterdagavond snack. Wil geen grote zakken lays paprika kopen, ivm te veel ervan eten. Dus 100 gram zak gehaald, smerig bah. Bizar smerig. 200 gram, ooit dacht ik... Toon meer
Lays
Weer een merk compleet om zeep geholpen. Zoals alle andere reviews al zeggen: het is niet meer te vreten, en dat geldt voor alle varianten. Wie zijn toch die mensen die naar onzin labels als nutrisco... Toon meer
En voor de zoveelste keer een smakeloze bleke en zoutloze zak paprika chips open getrokken. Lays wordt eens wakker en lees deze berichten. Waar is die lekkere rode paprika chips van vroeger gebleven.... Toon meer
Ik heb het idee dat lays paprika chips sinds enige tijd andere paprikapoeder gebruikt. Het is minder zoet, bitter, en smakeloos, als je de chips eet lijkt het net of je smaakpapillen het begeven hebbe... Toon meer
Wat wil dit merk?
Er lijkt dit merk er veel aan gelegen om minder chips te verkopen. Eerst het verminderen van zout. Om een hogere nutri score te krijgen. Tsja, het is chips he, geen sla. Hierdoor smaakt de chips niet meer naar chips, maar .. naar niks eigenlijk. Vervolgens de move met die kartonnen doos. Hoe verzin je het. Koop gewoon huismerk van AH of Jumbo. Allebei 10 keer lekkerder dan Lays.
Geen reactie op klacht
Ik heb een klacht gestuurd over de bugles die door Lays worden terug gehaald.
Na het eten n.l al drie weken buikklachten.
Geen bevestiging van ontvangst ontvangen, trouwens nog niks gehoord van Lays
Ik ben altijd een lays fan geweest
Ik ben altijd een lays fan geweest
Maar waar zijn ze toch mee bezig de laatste tijd ?
Sinds die gezondheidswaanzin begonnen is met " minder " zout enzo
Is het gewoon niet lekker meer ..
Mensen eten geen chips omdat het gezond is wisten jullie dat ?
Mensen eten chips omdat het lekker is en Mensen die al arm zijn eten chips er extra bij om hun calorieën op pijl te houden
Dus als jullie alle calorieën overal eruit gaan halen heeft het chips kopen ook geen zin meer natuurlijk..
Geef ons gewoon de ouderwetse ongezonde chips terug !
Niemand heeft gevraagd naar die minder zout minder suiker onzin
En niemand wil dat !
Nederland zegt nee tegen " minder suiker producten "
Nederland zegt nee tegen " minder zout producten "
Minder is een Nee Nee !
Het enige wat op dit moment minder mag is de prijs ! Want de chips die jullie nu verkopen is nogmaar 20 cent waard omdat het nietmeer te vreten is .
Geluidsoverlast
Ik wil graag vragen wanneer we de beloofde brief kunnen verwachten over het geluidsoverlast. Het is op dit moment ontzettend hinderlijk en heeft invloed op het dagelijks functioneren. Daarnaast hoor ik graag wanneer dit overlastgevende geluid stopt, of wat hierin de planning is.
minder zout
Ik kocht de paprika en naturel chips met minder zout, en eigenlijk was alles minder. De chips zijn flinterdun en vet dus geen succes voor mij. Omdat ze zo dun zijn kraken ze ook niet.
Niet voor herhaling vatbaar.
De smaak is weg
De smaak is weg , bijna geen zout meer
Andere olie , niet lekker meer
En als ik gezond wil eten pak ik sowieso geen chips
Zoutloos en niet meer te eten
Zoutloos en niet meer te eten! Waarom zout er uit halen? Je koopt chips niet omdat je gezond wilt doen… ik koop het nooit meer terzij ze de zoutgehalte weer terugbrengen naar wat het geweest is..
Oplichters !
Oplichters !! Nooit meer kopen. Chips in een doos. Onnodig duur geen goed verhaal. Wat een ramp. Zit in de bijstand 1 x per week een zak chips. Nu onnodig duur. Het huismerk is ook prima. Waarom, luister nu is 1 x naar je klant. Dat is marketing. Helemaal niemand zit op een doos chips te wachten. Dit gaat jullie heel heel heel veel klant kosten. Stop ermee nu het nog kan en voordat het jullie bedrijf stopt. Wat een vergissing !! Dachten jullie nu echt dat dit gaat werken.
Patat joppi.. bleeh
Patat joppi... voor de laatste keer gekocht. Smaak is ver te zoeken. En aan de andere recensies te lezen hoef ik de andere soorten ook niet meer te proberen. Op zoek naar een ander merk waarvan de smaak nog wel lekker is en de hoge prijs het waard is om te betalen.
lays paprika chips smakeloos
lays paprika chips zijn erg smakeloos. voorheen kocht ik alleen maar lays. Nu op zoek naar andere. Deze koop ik sowieso niet meer!!
Chips nu in dozen
Chips nu in dozen en er zit minder in voor een hogere prijs ik koop geen chips meer succes lays over een aantal jaar failliet jhoop ik oplichting is dit geen krimpflatie
Lays chips is smakeloos en duur…
Lays chips is smakeloos en duur geworden. 1 ster is eigenlijk nog teveel. Jullie hebben weer een klant minder.
Vandaag bij plus toch maar weer 2…
Vandaag bij plus toch maar weer 2 zakken lays chips gekocht.
Maar de cheddar union smaakt nergens naar zit gewoon natuurel chips te eten.
Vanaf nu koop ik het niet meer en geen kans meer geven Croky is nog erg smaakvol
eigenlijk min 1 ster
eigenlijk min 1 ster! de smaak is gewoon beroerd en chemisch.
Chips van Lays is echt niet meer te…
Chips van Lays is echt niet meer te vreten….
Helaas, dan maar op zoek naar een beter alternatief..
Vroeger was lays veel beter,
Vroeger was lays veel beter,
Nu smaakt de chips zoals een houdbaarheidsdatum die overschreden is.
Ben al een jaar naar Croky gegaan
Droge troep chips
Droge troep chips wegens bezuinigen op zonnebloem olie, smaak paprika chip is compleet vernaggeld. Zelfs medewerkers zeggen dat het bedrijf er een bende van maakt.
Bugles ook smakeloos geworden
Bugles ook helemaal smakeloos geworden. Bizar man echt zitten geen kruiden meer op. Wat een droge boel nu. Helaas zal dit de laatste keer zijn dat ik lays gekocht heb.
Lays Cheese Onion slecht
Lays Cheese Onion , lijkt wel gewone naturel chips. Wordt dus niet meer gekocht !
Eigenlijk is 1 ster teveel
Eigenlijk is 1 ster teveel. Naturel chips van Lays. Het eerste chipje smaakte raar chemisch en taai en mijn mond ging ervan branden, het tweede chipje was nog viezer en nog meer branderigheid in mijn mond. Ik lees daarna de samenstelling. Chips is aardappel olie zout. En nu een heel assortiment aan ingredienten. Sommigen niet gespecificeerd wat de bron is, nu een allergische reactie op een simpel basis chipje. Waarom wordt ook hier gerommeld met de samenstelling? Lekker goedkoop en chemie toevoegen om ze nog een soort van houdbaar te houden. Testen jullie niet voordat een verandering wordt doorgedrukt. Nu zit ik met een familiezak chips waar ik niks meer mee kan.