Leander Reviews 54

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great customer service experience! The support team was very responsive and helpful. Tina kindly offered to send me the exact parts I needed without requiring me to order a full set. Really apprecia... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi vil på det varmeste anbefale leanders vugge. Vi købte vuggen så vores datter havde et trygt og roligt sted at sove i dagtimerne når ikke hun skulle sove i barnevognen. Vi tilkøbte desuden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leander har lavet verdens bedste puslepude, MATTY. Udover at være æstetisk smuk, er den funktionel og ekstrem nem at rengøre. Barnet ligger godt på det faste underlag. Vores er fra 2019 og har være... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste børnemøbler! 😍 Vi er SÅ glade for vores Leander møbler. Kan varmt anbefale Linnea tremmeseng i eg - vores lille pige sover så godt i den og så er den bare smuk at have på børneværelset.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kindermeubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Leander er en international virksomhed, der designer møbler til og for børn i hele verden. Bag hvert møbel ligger en gennemtænkt vision og et godt håndværk. Når du vælger et Leander-møbel, investerer du ikke bare i et møbel til ét barn. Men i et møbel, der kan gå i arv. Eller som kan sælges, når du er færdig med at bruge det. Når Stig Leander går i værkstedet for at designe, tager han altid afsæt i det barn eller den voksne, der skal bruge møblet. I det behov, der skal dækkes. Filosofien bag Leander er, at form og funktion skal gå op i en højere enhed. Møblet skal tilpasse sig barnet og aldrig den anden vej. Leander er ikke bare en møbelvirksomhed. Det er en filosofi. En følelse, og en holdning til materialer, form og funktion.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Tidsløst og god kvalitet

Vi købte i 2020 en Leander tremmeseng, side by side crib, leander vuggen og matty puslepude. Jeg elsker deres tidsløse design og gode kvalitet, som vi har brugt til begge vores børn. Vi har endda haft nogle af møblerne udlånt til familie, og det holder bare. Prisen passer for mig på det smukke design og den gode kvalitet som vi har oplevet. Alle pengene værd.

19 september 2023

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse. ❤️ Det værdsætter vi meget! Rigtig god dag til dig.

MATTY, verdens bedste puslepude

Leander har lavet verdens bedste puslepude, MATTY.
Vores er fra 2019 og har været brugt i ca. 3 år og vi bruger den nu igen til lillesøster. Den står stadigvæk uden noget synligt slid.
Jeg anbefaler denne puslepude til alle kommende forældre.

26 september 2023

Hej Tine,
Tusind tak for din anmeldelse og dine pæne ord om vores Matty puslepude. Det betyder utrolig meget for os. Dejligt den nu også bruges af lillesøster ❤️

Kæmpe anbefaling!

Efter at have prøvet adskillige andre og dårlige puslepuder, stødte vi på flere i vores omgangskreds som havde Leander Matty Puslepuden. Og pba. gode anbefalinger fra bl.a. mødregruppe og venner måtte vi bare prøve den. Og det har vi på ingen måder fortrudt! Ville ønske at vi havde valgt den fra start! Den er nem at rengøre og ens barn ligger på et fast, men stadig blødt underlag. Den holder virkelig godt og er alle pengene værd. Jeg anbefaler den altid til venner som skal have deres første barn.

26 mei 2023

Hej Rikke,
Tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner. Det betyder meget for os! ❤️
Vi er glade for at høre at du er blevet anbefalet puslepuden og anbefaler den videre til andre.
Rigtig god dag til dig.☀️

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The change mat I’ve had for one year is…

The change mat I’ve had for one year is cracked despite caring for it properly. Customer service have been most unhelpful assisting with a return despite the three year warranty.

Edited to add Leander kindly linked me up with the supplier who promptly sent a replacement item.

26 september 2023

Hi Saskia!

We are really sorry that you feel like our customer service has been unhelpful. I have reviewed your case and can see that our customer service has answered your claim this morning and asked you to contact the online retailer that you bought from.

We do have a three year warranty and would very much like to speak to you to solve the problem that you are having 😊 Our customer service will reach out to you once again to find a solution.

All the best,
Emma from Leander

Leander puslepuden

Min Leander Puslepude har nu holdt til 3 børn og fungerer stadig 100 procent efter hensigten uden misfarvninger. Perfekt puslepude til alle babyaldre 🫶🏻🩵

25 september 2023

Hej Emma,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner, det betyder utrolig meget for os. ❤️
Matty puslepuden er utrolig slidstærk og kan holde i generationer, så det er jo fantastisk at puslepuden har holdt til 3 børn og stadig fungerer som den skal.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leanders Matty puslepude er ved at være…

Leanders Matty puslepude er ved at være et musthave på puslebordet for alle børnefamilier og med god grund✨️ Puslepuden er ikke kun praktisk at holde og god at ligge på men også super smuk og lavet i de fineste farver🥰❤️ tak for jeres fine produkt🫶

25 september 2023

Hej Caroline,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine 5 stjerner.
Det betyder meget for os at du er glad og tilfreds med vores Matty puslepude - bestemt et must have til børnefamilien ❤️

Virkelig gode produkter

Skud ud til verdens bedste Matty puslepude fra Leander. Den er tilpas blød at ligge på når man pusler, samtidig med at den står godt fast på bordet og kan sprittes af og nemt tørres ren. Herhjemme kan vi i hvert fald ikke få hænderne ned over den.
Vi er også glade for vuggen. Stativet føles super sikkert.
En klar anbefaling herfra til at købe disse produkter fra Leander.

22 september 2023

Hej Laura
Tusind tak for din anmeldelse og din positive respons på vores produkter ❤️ Dejligt du kan se fordelene ved vores puslepude og at i er glade for vuggen. Vi går meget op i sikkerhed og at gøre hverdagen nemmere for børnefamilien.

10 stjerner 💙

Hvis man kunne havde jeg givet 10 stjerner ! Leander produkter er et absolut must have til ens baby !

22 september 2023

Hej Regitze,
Tusind tak for din søde anmeldelse. 😍 Vi er så glade for at du er vild med vores produkter.

Praktiske og smukke børnemøbler

De bedste børnemøbler! 😍
Som spæd brugte vi Leander vuggen, da vi ikke ønskede en slyngevugge grundet risikoen for fladt baghoved. I vuggen blev hun nemt gynget lige så stille i søvn både til nat og til lure. Og selvfølgelig puslemåtten - den er både pæn og så nem at gøre ordentlig rent. Begge sæt bedsteforældre har fået den derhjemme og hele mødregruppen er også endt med at have den derhjemme 😁

1 september 2023

Hej Line,
Tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at i både har haft succes med at få jeres datter til at sove trygt og godt i vores Leander vugge og Linea tremmeseng.
Og fantastisk at flere du kender bruger vores Matty puslepude, vi synes også den er uundværlig når man har en lille en 😍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds med alt der fra.

21 september 2023

Hej William,
Tal for din anmeldelse! Vi er meget glade for at du har været tilfreds med alt fra os.
Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål til nogle af vores møbler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig tilfreds med de…

Jeg er virkelig tilfreds med de produkter jeg har fra leander. Kompetent vejledning i valg af produkter. Puslepuden er noget helt for selv sig, og jeg er virkelig glad for min investering i den.
Stor anbefaling herfra

21 september 2023

Hej Heidi,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. ❤️
Det betyder meget for os at du føler du er blevet vejledt kompetent i hvilket produkt du skulle vælge. Puslepuden Matty er i vores øjne også helt uundværlig når man har en lille baby.
Rigtig god dag til dig. ☀️

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Impossible to assemble and nothing is…

Impossible to assemble and nothing is simple.

18 september 2023

Antwoord van Leander

Thank you for your review. We are sorry for your experience.
We will do our utmost to help assemble your furniture, therefore feel free to contact us at leander@leander.com.
Best regards Ida

Leander Luna bed quality

We have bought a Leander Luna bed in Denmark at Babysam. A very pretty bed, but was missing a part that was needed to finish contriction. Then the spare part was sent to us, but in wrong lenght. So we had to wait for another one.

When we bought the stick for the cloud (himmelpind). The only 2 colors that they sell in Denmark dis not match to the wood color of the bed. We also got the cloth (himmel). The piece of material that should fit exactly this bed model did not fit through the stick (pind) that was also made specifically for this bed. So now we have wrong color stick and a piece of cloth that does not go through. Taking the price into account, we expected better quality of product. Do not recommend it to anyone.

22 juli 2023

Dear Lina
Thank you for your review. We are sorry for your experience.
We will do our utmost to help, therefore feel free to contact us at leander@leander.com if you have any further questions or comments.
Best regards Rikke

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leander puslepude

Fødderne på puslepuden er faldet af efter 3 måneder

19 mei 2023

Kære Cecilie
Du er meget velkommen til at kontakte leander@leander.com, så kan de vejlede dig i hvordan du sætter fødderne på igen eller sende dig nogle nye.
Rikke fra Leander

Kan anbefales

Gode produkter og rigtig hjælpsom og engageret kundeservice!

5 april 2023

Kære Jesper
Tak for din anmeldelse! Den sætter vi virkelig stor pris på 🤎
Emma fra Leander

Leander Classic baby-juniorseng

Dette drejer sig om Leander Classic Baby-Juniorseng i hvid.

Sengen er købt december 2022. Der er flere steder på sengen og specielt på tremmerne, at malingen/lakeringen mangler, så man kan se træet igennem.

Har fået byttet delene flere gange, men nu vender Leander tilbage, at man må forvente at træstrukturen kan ses på sengen og den ikke er fuld malet.

Forventede sengen i en rigtig god kvalitet. Deres værdisæt siger også:
‘Uanset om vi arbejder med træ, læder, formstøbt PUR-skum, filt eller tekstiler, er vi altid meget opmærksomme på kvaliteten og de små detaljer’

Desværre er dette ikke tilfældet omkring malingen/lakeringen.

31 maart 2023

Kære Camilla
Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit Leander produkt.
Du er meget velkommen til at kontakte os på leander@leander.com.
Emma fra Leander

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Baseret på Luna kommoden.

Baseret på Luna kommoden.

Sindssyg flot æstetisk, lækker kvalitet og flotte materialer.

Fuldkommen umulig at samle. Nu har vi brugt to dage på det, og vi er endnu ikke i mål. Pusletingen på toppen er stort set umuligt at lirke på plads, og det er bare en af de mange udfordringer, vi har haft. Det er muligt, jeg er elendig til at samle ting, og det er jeg, men det her er godt nok besværligt. Man undgår IKEA fordi, det vejer et ondt år og tager mere end et år at samle. I det her tilfælde er det godt, der er tre måneder tilbage, inden den skal tages i brug. Og at min kæreste har mere tålmodighed end mig. På den måde lærer man også hinandens styrker at kende, når man samler en kommode fra Leander. Og det gør vi nok aldrig igen.

6 september 2022

Kære Thor

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af din oplevelse.
Jeg vil bede dig kontakte forhandleren, og så finder vi en løsning så i rettidigt kan få jeres Luna kommode klar. Mvh Tina

Ringe kvalitet.

Vi har købt Leander juniorsengetøj til 480kr. Der var dyrt, men så smukt og sødt at det var det værd! … i et par uger i hvert fald. Efter 2 vaske er det fuldstændig uigenkendeligt. Den hvide farve er falmet til grå og teksturen i stoffet har ændret sig fra silkeblødt til stift og “grumset” - EFTER 2 VASKE!! Jeg var faktisk sikker på at det var fordi vi havde vasket det forkert, så jeg tjekkede vaskeanvisningen for at se hvad vi havde gjort galt, men den siger at sengetøjet tåler 60 grader og tørretumbling - præcis som vi har gjort - så det er sengetøjet der er det ringeste puha til de dyreste penge. Øv hvor føler vi os snydt :-(

Kvitteringen har vi ikke gemt efter vi tog sengetøjet i brug, for hvad skulle vi bruge den til? Det er jo kvalitetssengetøj….. (!!) Ellers havde vi reklameret. Men rådet til andre herfra vil være at gemme kvitteringen!

24 april 2022

Antwoord van Leander

Hej Cecilie, vi har ikke tidligere haft reklamationer på sengetøjet, så du må meget gerne skrive til leander@leander.com og sende billeder af sengetøjet med. mvh. Rikke

Excellent customers relations

When I assembled the Linea changing table one part broke. Immediately after I contacted customers relations, they managed to identify the broken part and send me a new one. Thanks for excellent handling.

30 juli 2021

Antwoord van Leander

Thank you for the kind feedback.
We always do our best to help our customers.
Sincerely
Leander

Lees meer over geverifieerde reviews.