Clean Twist Disc Mop Ergo dweil set. Derde set die ik nu heb, met de nieuwe stok. Lief Leifheit, ga terug naar de oude dweilstok aub want dit luciferhoutje houdt het geen maand vol ! Echt k... Toon meer
Wat een goede service. Er was een onderdeel van onze vloerdweil stuk. Binnen 24 uur reactie dat je kosteloos reserveonderdelen kan bestellen . Leifheit is misschien prijziger dan andere generieke prod... Toon meer
Entdecke praktische Haushaltshelfer im Leifheit Online-Shop. Wenn du dein tägliches Leben zu Hause so bequem und einfach wie möglich gestalten möchtest, bist du im Leifheit Online-Shop genau richtig. Hier findest du eine große Vielfalt an hochwertigen, praktischen Produkten, die die Hausarbeit enorm erleichtern. Dank unserer innovativen Haushaltshelfer erledigst du Arbeiten wie das Bügeln, Putzen oder Kochen im Handumdrehen – so bleibt mehr Zeit für die schönen Dinge im Leben. Unsere Produkte sind innovativ, nützlich und von hoher Qualität! Wenn du bei uns im Leifheit Online-Shop Haushaltshelfer kaufst, erhältst du qualitativ hochwertige, langlebige Produkte mit innovativen Funktionen. Diese helfen dir dabei, die Hausarbeit ein Stück einfacher zu gestalten, Zeit zu sparen und erleichtern letztlich deinen Alltag. Unsere breite Produktpalette deckt sämtliche Bereiche im Haushalt ab und lässt keine Wünsche offen: Hier findest du eine Vielfalt an Produkten, die dein tägliches Leben zu Hause einfach und bequem machen. Von Produkten zur Bodenreinigung wie unserem Akku-Staubsauger, Bodenwischer oder unserem Dampfreiniger über den Fenstersauger bis hin zu Bügelbrettern, Wäscheständern, Wäschespinnen und praktischen Küchenhelfern – bei uns findest du die passende Lösung.
Leifheitstraße 1, 56377, Nassau, Duitsland
- 02604 977 0
- info@leifheit.com
- www.leifheit.de
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Clean Twist Disc Mop Ergo dweil set.
Clean Twist Disc Mop Ergo dweil set.
Derde set die ik nu heb, met de nieuwe stok.
Echt klemsysteem zit veel te strak, materiaal is veel te licht uitgevoerd.
In deze uitvoering GEEN aanrader.
Prachtige oplossing
Op een heel vervelend moment, tijdje voor de kerstdagen, ging mijn Soehnle 63867 vreemde kuren vertonen.
Ik zocht contact met de klantenservice van Leifheit. Ik kwam eerst in een spam terecht maar bij een tweede vraag kwam alles goed. Mede aan de hand van een filmpje werd het ook de klantenservice duidelijk dat het niet goed was.
Een lang verhaal kort gemaakt: wat ben ik blij dat ik een Europees merk en geen China-kloon gekocht heb. Nog voor oudjaar is er immers een nieuwe weegschaal bezorgd. Hulde!
Buitengewoon goede service
Ik vond het product wat ik ooit voor kerst had gehad niet zo heel goed werken. Vanwege privé omstandigheden er nooit aan toegekomen om dit aan te geven en ik was tevens de bon kwijt (wel gehad destijds). Leifheit kwam verbazingwekkend met een voorstel om een nieuwe wisser te sturen, dat vond ik enorm netjes want het was nét buiten garantieperiode. Ik vond dit super vriendelijk en persoonlijk van dit bedrijf, want eigenlijk hadden ze dit helemaal niet hoeven doen en stonden zij eerder in hun recht dan ik ! Het nieuwe product werkt overigens wel echt super, de raamwisser maakt streeploos schoon en kan ik weer lekker naar de tuin kijken door mijn mooie ramen!
Wat een bijzonder goede ervaring
Wat een bijzonder goede ervaring, weegschaal Soehne bleek defect en ik krijg kosteloos een nieuwe! De communicatie was super snel na mijn eerste mail en het vervolg ook! Alle lof voor deze mensen, dat gebeurt niet vaak meer zo klantvriendelijk!
Aardappelsnijder zorgt voor plastic deeltjes in je maaltijd
Vandaag eten we niet alleen frites maar ook stukjes plastic dankzij onze Leifheit aardappelsnijder. Stukjes plastic breken af van het apparaat en verdwijnen tussen de gesneden aardappels. Levensgevaarlijk
Dank je wel Leifheit voor de goede service, dank je wel UPS voor get onzorgvuldig omgaan met een artikel van een ander
Mijn droogmolen geeft het na jarenlange trouwe dienst begeven en in de loop der jaren ben ik erg gehecht geraakt aan mijn droogmolen, dus snel een nieuwe bestellen. Dit keer heb ik een droogmolen van Leifheit besteld. Via track & trace kon ik het pakket volgen, omdat ik op de geplande bezorgdatum niet thuis was heb ik het bezorgadres aangepast, het pakket zou bij een afgiftepunt van UPS worden afgeleverd, opgelost. Gek genoeg zag ik op de berlden van mijn ringbel dat de bezorger van UPS gewoon voor de deur stond. Ik was niet thuis en wat doe je dan als bezorger? Je flikkert gewoon de droogmolen over de schutting in de achtertuin. Tuurlijk, de bezorger is van het pakket af en kennelijk maakt het hem niks uit dat het pakket beschadigd in de tuin lag. Onderdelen waren er vanaf, een arm was lam. Uiteraard een klacht ingediend bij UPS, tot de dagvan vandaag geen reactie. Ook heb ik mijn ervaring gedeeld met Leifheit. Ondanks dat zij er niks aan kunnen doen dat UPS kennelijk zo omgaat met pakketten, stuurt Leifheit een nieuwe droogmolen. Dat is nog eens klantvriendelijk en dat waardeer ik enorm, dank je wel Leifheit! UPS: willen jullie dit keer wel zorgvuldig omgaan met het artikel van een ander?
12-08-2025 een bestelling geplaatst...
12-08-2025 een vloerwisser besteld.
Nog altijd niets ontvangen.
Levertijd zou 3-5 werkdagen zijn.
Mijn geduld raakt op.
En mijn vertrouwen is geschaad.
Geen reactie of leverdatum via mail.
Waar blijft mijn bestelling?
Op deze manier met bestellingen
van klanten omgaan doet de naam
Leifheit geen goed.
De lage score of trustpilot reflecteert dat ook.
Jammer. Mocht Leifheit besluiten dit alsnog goed te maken zal ik mijn review aanpassen. UPDATE: vandaag 12-08-25 dan toch nog een verzendbevestiging ontvangen via Email. +1*
De Leifheit Profi vloerwisser XL NIET kopen
De Leifheit Profi vloerwisser XL gekochty Wat een onding! Het uitpersen van het water gaat erg onhandig en de beugel om de veger eraf te halen raakt telkens los.
Retourzending is een drama
Op zoek naar een kwalitatief goede mop, kwam ik bij Leifheit uit.
Complete sets zijn slecht vindbaar op de site, dus losse onderdelen gekocht.
Daarna er achter gekomen dat de website 2x(!!) zo duur is als retailers, dus in overleg met de klantenservice teruggestuurd.
Problemen:
- retourprocedure werkt niet, de op papier genoemde, exact overgetypte retourlabel-web adres werkt niet
- Klantenservice blijft stil
- Uiteindelijk teruggestuurd met link uit mailtje klantenservice
- Is retour ontvangen, geen bevestiging, geen geld
- Bij navraag zou er al 2 weken een creditnota zijn, maar geen betaling
- Betaling ontvangen, maar slechts ~60% van het bedrag
Wat een aanfluiting.
Stoomreiniger gekocht en nu blijken de de filters nooit meer leverbaar te zijn…
Stoomreiniger gekocht en nu blijken de filters niet meer te leveren te zijn en zit ik met een stoomreiniger die van 120 euro die ik naar de mileustraat moet brengen. Leifheit geeft geen ander apparaat omdat ik bon niet heb. Ik zou nooit maar dan ook nooit een Leifheit apparaat kopen. Vreselijke service verdient nog geen een ster. Klantenservice houdt vast aan bon en ik kan apparaat wegdoen. Leifheit nooit meer voor mij.
Zeer slechte service bij Leifheit.
Zeer slechte service bij Leifheit.
Een machine van 200 euro waarvan na drie jaar twee kleine wieltjes kapot gaan omdat het rubber verweerd is, kan niet gerepareerd worden. Dit zou door vervuiling komen. Maar dan nog slecht dat het niet gemaakt kan worden. Niet duurzaam.
Op verdere vragen geeft de klantenservice geen antwoord meer.
Een dweil gekocht met zo'n draaiende…
Een dweil gekocht met zo'n draaiende wringer...werkt prima.
Maar moet me nog steeds bukken want de klitteband vd dweiltjes laten los😒. Dus de dweil blijft in de emmer liggen. Weer bukken weer natte handen!
Paar keer gemaild...en toen was het stil aan de overkant.
Veel geld voor weinig lol! Jammer dit 😕
Leifheit ruitenreiniger eenmaal…
Leifheit ruitenreiniger eenmaal gebruikt daarna zuigde het niet meer en viel hij uit wat kan het zijn ?
Retourneren lukt gewoon niet...
Begin januari 2025 heb ik een uien- en groentensnijder gekocht voor mijn ouders (80+), maar ze kunnen er helaas niet mee overweg, en dus wil ik het product retourneren. De klantenservice heeft een link gestuurd voor een retourlabel, maar op de een of andere manier gaat het niet goed met de QR-code (blokjes zichtbaar-> ongeldige code). Diverse malen heb ik gemaild met de klantenservice, de situatie uitgelegd, wederom een link gekregen die niet werkt, ook niet via andere browsers of vanaf een andere computer op een ander adres. Op mijn vraag of Leifheit een antwoordnummer wil sturen, om het via die weg op te lossen, heb ik tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Onderwijl ben ik al 2-3 weken bezig om het pakket terug te sturen; ik vind dit echt verre van klantvriendelijk. Hopelijk wordt dit bericht gelezen en komen we tot een oplossing, dat zou heel fijn zijn.
Update dd 04-03-2025:
Met de intentie om in contact te komen met Leifheit is de aankoop inmiddels herroepen, het geld teruggestort en hoeft het product niet te worden teruggestuurd, aldus Leifheit.
terugbetaling niet nagekomen op de voorziene tijd
Ik bestelde in december 2024 via bol.com een Leifheit Powerslide raamtrekker XL. Wanner de raamtrekker toekwam bleek hij compleet waardeloos. De rubber is veel te hard waardoor de trekker continu strepen achterlaat en over het glas hobbelt. Ik stuurde de trekker retour en die werd op 2/1/25 in ontvangst genomen. Ze zijn verplicht om de €12,99 binnen de 14 dagen terug te betalen. Op 17/01/25 ... noppes, nog niets ontvangen.
Werd teugbetaald.

Antwoord van Leifheit
Veel gedoe met retour
Bestelling op tijd vanuit Duitsland gekomen in goede stevig verpakking. Deel van Bestelling heb ik geretourneerd en toen ging het mis bij administratie. Na een maand contact met klantenservice van Nederland was geen succes en daarna email gestuurd naar kantoor in Duitsland heeft het in een dag opgelost. Pluspunt bestelling boven 40 euro verzenden en retourneren gratis.
Vorigeweek een raamwisser gekocht van…
Vorigeweek een raamwisser gekocht van leifheit
Naar 1x ramen hebben geweest en droog getrokken liet de raamwisser ernstige strepen op de ruiten na van het rubber daar kwamen we achter toen het ging regenen het was alsof er 100 slakken over de ramen waren gegaan van links na rechts .
Nu blikt dat de raamwissers siliconen achter laten op de ramen ook het rubber plakte wat al niet goed is
Schade heel veel !!!!!
Graag oplossing
Mvg jannie
Bereikbaarheid is naadje!
Over de producten niets dan goeds. Maar via de website een bestelling geplaatst en ik wacht nog op de bestelbevestiging. Wel betaald via iDeal, dat ging de vorige keer ook goed. Maar nu probeer ik leifheit te bereiken, dat is onmogelijk. Contactformulier lukt niet. Telefoonnummers kloppen niet. Hopelijk wordt dit bericht gelezen en nemen ze contact met mij op.
Update; Leifheit heeft contact opgenomen. Er waren storingen op de site en bij de telefonie.
Mijn bestelling wordt zsm verzonden.
Geen reactie vanuit CS afdeling Leifheit
Door de mindere kwaliteit van 2 nieuw gekochte Leifheit Picobello Vloerwisser Micro Duo waar na één keer te gebruiken 2 vloerwisser op precies dezelfde plek afbraken (kunststof staafje welke wissers met stok verbind) krijg ik op 3 meldingen 0,0 reactie op een ingevulde contactformulieren. Als ik probeer te melden op een slechts 2 ochtenden beschikbare CS afdeling, krijg ik steeds niemand te pakken. Is dit de 'Deutsche grundlichkeit' welke Leifheit pretendeert te zijn? Na 65 jaar had ik wel meer service verwacht .. en op zijn minst een reactie !
Heb een paar jaar geleden de set…
Heb een paar jaar geleden de set gekocht om ramen te doen, de wisser maakt strepen en hapert, staat nu ongebruikt in een hoek. Vorige week mezelf weer laten verleiden om de vloermop met emmer te kopen, de vloer blijft veel te nat, ik krijg de mop niet uitgewrongen in het onderdeel wat er voor bestemd is. Ik vrees dat het in het zelfde hoekje terecht komt. Afgelopen weekend een vloermop met emmer gebruikt van vileda!! Wat een verschil!! Werkt heerlijk.