Mijn moeder heeft laatst naïef hier een paar schoenen gekocht, deze kwamen rechtstreeks uit China en waren alles behalve representatief met de foto's. Naast deze dropship oplichting doen ze ook n... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
sandalen besteld
Begin vd zomer een par sandalen besteld. Deze zijn aangekomen toen ik toevallig een week weg was in het buitenland. Dus, dit pakket lag bij POSTNL om opgehaald te worden. Maar toen ik dat wilde doen was ik te laat, de sandalen waren al retour. Toen ik de track and trace nader bekeek (en dubbel check bij connectie POSTNL zelf) zag je dat ze terug werden gestuurd naar china/Alibaba....is dus gewoon een "slim" tussenpersoontje..
Na heel veel mail contact heb ik wel mijn geld terug gekregen en over de mail zijn ze wel heel vriendelijk op zich.
Maar heel veel gedoe om iets wat niet hoeft. dus helaas zal ik daar nooit meer iets bestellen.
In mei sandalen besteld, niet ontvangen
In mei sandalen besteld, maar nooit ontvangen. Ik mailde elke keer met de vraag waar de sandalen bleven. Ik kreeg steeds antwoord dat ze ‘bij de grens stonden’. Vorige maand vroeg ik mijn geld terug. Ik zou dat ook krijgen, maar is tot de dag van vandaag niet gebeurd.
Bah Bah BAH en Jakkes!
Bah Bah BAH! En Jakkes!
een poos geleden bestelde ik "luxe LEDEREN sandalen". Door eigen onoplettendheid (website niet van voor naar achter en van onder naar boven gelezen) merkte ik al snel dat de zending uit China zou komen. Na pakweg 1 maand ontving ik Plastic Bazaar. Geen GRAM leder aan het hele product.
Na een klacht, stelde Lempra voor om de helft terug te betalen (+ schoenen houden) of de schoenen terugsturen en de verzendingskosten NAAR CHINA voor eigen rekening te nemen.
Case geopend via PayPal en enkele maanden later volledige terugbetaling en verder geen woord over de plastic schoenen die ik nooit zal dragen.
Wat je ook doet. KOOP NOOIT bij LEMPRA of TheFlyingWorld (waarschijnlijk koepelorganisatie van Lempra)
Het slechtste product dat ik ooit ontving. Absoluut bedrog.
Ik koop regelmatig online en heb zelden of nooit problemen (dat geloof u of gelooft u niet... zoals u wil). Dit is mijn eerste BAH review ooit.
Mijn algemene aanbeveling: wat je ook koopt online, betaal via PayPal. Mooi overzicht van je aankopen en tenminste een organisatie met weinig poespas maar een dienst die klanten nog ernstig neemt.
Heel slechte ervaring
Heel slechte ervaring. Zeer SLECHTE KWALITEIT. De persoon achter LEMPRA is onbetrouwbaar en komt zijn afspraken niet na. TRAP ER NIET IN.
In april schoenen besteld ..
In april schoenen besteld ... nog steeds niet ontvangen!!!! In eerste instantie werd gezegd dat ze bij de grens in Italië stonden .... daarna zoek bij post nl ... vorige week kreeg ik de vraag of ze geleverd moeten worden in China of in nederland 🧐 vandaag bericht dat ze bewijs willen dat ik ze niet heb ontvangen. Kortom niets bestellen!!!!!
Bestelling al 3 maanden onderweg?!
In mei een paar sandalen besteld waar ik nu nog steeds op aan het wachten ben.Heb contact met ze opgenomen,ze gaven me een track & trace code en ik moest zelf met post NL contact opnemen waar het bleef!Post NL geeft aan van niks te weten,dussss waar blijft mijn pakketje??
Oplichting!
Slechte kwaliteit, plastic schoenen. Klopt totaal niet met de foto en de productomschrijving. Levertijd zeer lang. Retourneren met hoge kosten en anders de helft van het aankoopbedrag. Oplichters!
Oplichting!
Precies dezelfde ervaring alles alle onderstaande. Pure oplichting en rechtstreeks van Ali express. Ben er helaas ook ingetrapt...
Slechte NEP kwaliteit
PAS OP! Kwaliteit is niet zoals ze op hun website aangeven. Het is nep spul uit China! Je betaald een zeer hoge prijs, voor iets dat nep is! Ik had de grijze sandalen bij ze gekocht, die er heel chique uitzien op de website. Maar in het echt prut kwaliteit, van plastic en hartstikke NEP zijn. Ze wegen ook niets. De foto is van de sandalen zoals ik ze thuis geleverd heb gekregen, kijk maar naar de verschillen. Helaas diep teleurgesteld. Ik heb een mail gestuurd, maar de retourkosten naar China van meer dan €50 moet je zelf betalen. En ze geven alleen maar de helft van het aankoopbedrag terug. WEES GEWAARSCHUWD!!
Lempra
ook de helft terug gekregen van het aankoopbedrag. oplichting! Nooit bestellen!!!!!!
Wat een oplichterij- sandalen zijn niet…
Wat een oplichterij- sandalen zijn niet van leer, zijn van plastic en stinken ontzettend. Kreeg eerst te horen dat ik ze niet terug mag sturen vanwege de “hygiëne “ dat ik uitlegde dat ik ze niet open had gemaakt , alleen maar bekeken en geroken, kwamen ze gelijk terug met 2 opties ; terug sturen ( naar China) op eigen kosten of dat ik de helft terug gestort kon krijgen ... had ik maar eerst hier gekeken :-(
Oplichting
Naast deze dropship oplichting doen ze ook nog iets wat tegen de wet is en dat is een aankoop op afstand niet terug willen nemen onder de zorgen van hygiëne.
Hopen dat na contact met de politie ze wel de wet naleven.
Belachelijk dat ze deze rotzooi durven…
Belachelijk dat ze deze rotzooi durven te verkopen en zich bij retourzending verschuilen achter hygiëne en me vervolgens aan het lijntje houden. Door beëindiging conform herroepingsrecht kreeg ik toch 2 opties aangeboden: De helft terug en de schoenen houden of alles terug maar wel de verzendkosten betalen. Ik betaal geen cent en die rotzooi hoef ik niet. Ik laat het er niet bij zitten.
Na heel veel gedoe heb ik 2 mnd later het volledige bedrag en verzendkosten terug gekregen.
Schakel hulp in en laat het er niet bij zitten als het bedrijf zijn afspraken niet nakomt. Zij leveren troep (replica’s) dus je bent ze GEEN CENT verschuldigd. Het bedrijf probeert overal onderuit te komen. Je hebt rechten als consument en er bestaan instanties om je daarbij te helpen.
ongelooflijk vreselijk gezelschap
ongelooflijk vreselijk gezelschap. Walgelijke kwaliteitsschoenen. Het duurde 3 weken om uit China aan te komen in een plastic zak, plastic schoenzolen, 35 euro betaald voor een stuk onzin. Toen ik klaagde en om instructies vroeg over het retourneren van het product en het terugkrijgen van mijn geld, kreeg ik een kopie-geplakt antwoord. Blijkbaar mag je de verpakking niet openen of het product 'passen' voor 'hygiënische' doeleinden. Absolute fraudeurs. Kom niet in de buurt van dit bedrijf.
Is echt hele slechte kwaliteit
Is echt hele slechte kwaliteit. Gewoon plastic rommel. Is echt zonde van je geld. Het is geen 35 euro waard. Nog geen eens 2 euro zou ik er voor geven. De reviews op de website kunnen niet echt zijn.
Niet kopen je word belazerd waar je bij staat.
Ik heb sandalen besteld en plastic SCANDALEN gekregen
Ik heb sandalen besteld, beloofd was prachtig zacht leer, de werkelijkheid zijn
SCANDALEN
het zijn plastik zolen en plastik zwarte bovenkant, ze liggen nu al in de container, wat een oplichterij, trap er niet in, het is ROTZOOI
Je kunt er niet eens op lopen en als je ze buigt blijven ze hangen in die positie, echt een lachertje. Ben heel slecht te woord gestaan door "klantenservice'wat geen service is.
ECHTE ROTZOOI
Zeer slecht ze leveren rommel en bij…
Zeer slecht ze leveren rommel en bij navraag retourneren zeggen ze dat kan niet. Ik ga hier verder mee ze komen er niet onderuit samen staan we sterk. Dit moet stoppen
DUS MENSEN NIKS BESTRLLEN IS ECHT ROTZOOI
Slechtste winkel ooit
Slechtste winkel ooit. De sandalen worden voor €9,71 Gekocht op Aliexpress en er wordt een nieuwe sticker over het adreslabel geplakt. Indien je de sandalen retour stuurt geen reactie van verkoper. Uiteindelijk na meerdere pogingen toch gelukt geld terug te krijgen. Raad het iedereen af om te bestellen!!
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Oplichters. Ik wacht al meer dan 5 weken op mijn bestelling. Klantenservice doet niks voor je.
Bovendien komt mijn pakket van Ali Express en heeft iedereen die de slippers besteld veel te veel betaald.
Gebruik je verstand en koop hier niks! (Had ik ook moeten doen ;))
Schoenen zijn gewoon van Aliexpress
Schoenen zijn gewoon van Aliexpress, is te zijn bij de levering van PostNL. Daar staan ze overigens ook voor 6 eu ipv 35! En het heeft ook die kwaliteit... plastic dus. Echt oplichterij