Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det fungerer præcis som forventet. Platformen er enkel at bruge, og afkastet lever op til mine forventninger. Geninvesterer man løbende, kan man se effekten over tid. Hilsen Allan.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Idéen er god, når bankerne ikke er vakse - eller gider? beskæftige sig med udlån, der kræver lidt mere end automatik i forretningen. Lendino er i min erfaring altid seriøs. En fin hjemmeside og med m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende crowdlending side... simpel og overskuelig hjemmeside. Søde og rare medarbejdere som altid har tid til en hyggelig sludder.. Som mange skriver ville flere lån være skønt.. samtidig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min oplevelse med Lendino er god. Det tog lidt tid at komme igang, idet overførslen af penge til min konto i Lendino tog nogle dage. Info ved udbydelse af nye lån er god og overskuelig. Jeg stoler på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Alternatieve financiële diensten
  2. Niet-bancaire financiële diensten

Geschreven door het bedrijf

Lendino er en markedsplads for lån, hvor private og professionelle investorer kan låne direkte til virksomheder og private.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det fungerer præcis som forventet

Hilsen Allan.

10 december 2025

Hej Allan.

Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Vi er især glade for, at du kan se fidusen i løbende at geninvestere dine midler i nye lån og at du har fået et godt afkast på dine investeringer. Det er lige det, vi kan lide at høre :)

Lennie fra Lendino-teamet

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bad web app

Bad web app
I told them many times that they have to:
- Secure the account with 2FA or better MitId
- Re-disign the whole UI because it resembles a web site from the '90s, ugly and ackward to use.

11 december 2025

Hi Renato

Thanks for your feedback!

We completely agree with you regarding the UI - the platform could definitely do with a redesign. Unfortunately we have limited resources in our IT department and we haven't been able to prioritise the UI for quite a while. I unfortunately don't have a timeline for a redesign. When we get around to it, we'd like to do it properly by hiring a UX specialist and redoing the entire thing.

In terms of login security with 2FA or MitID, this is something we've considered but have decided not to implement at this point in time. As all users are required to validate themselves with MitID before they can invest or pay out money to their bank account, there's very limited risk of outsiders being able to steal the money from a user's Lendino account. If an outsider should get access to someone else's Lendino account, they are only able to deposit money, invest money or withdraw money to the actual owner's bank account.
We regularly take this topic up for review, though, so we might implement 2FA or MitID-login in the future.

Thanks again for your feedback and have a great day!

Best,
Lennie from the Lendino team

Hej Thomas.

Tusind tak for din anmeldelse og dit engagement hos os, vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores platform og får noget ud af at investere dine penge her.

Idéen er god

Lendino er i min erfaring altid seriøs. En fin hjemmeside og med min konti - der fungerer og altid hurtigt svarer på evt, spørgsmål.

11 november 2025

Antwoord van Lendino

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi vil gerne kunne hjælpe der, hvor bankerne ikke kan eller vil, så det er skønt at have långivere som dig, der anerkender ideen, med på holdet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der var lidt knas med Dankort…

Der var lidt knas med Dankort beløbsgrænser ved indbetaling (långivningen), men med jeres hjælp blev det fikset.

4 november 2025

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse.
Ja, beløbsgrænserne på betalingskort er ikke særlig tydelige, vi regner med at have en løsning på problemet inden for en måned eller to. Dejligt at høre, at du kunne få hjælp af vores kollegaer herinde, så du kunne få lov til at investere :)

Hilsen Lennie fra Lendino-teamet

Meget fornuftig investering

Meget fornuftig investering, der endda kan gøre gavn både hos låntager og hos långiver. Det føles godt, at vi som långivere er med til at muliggøre projekter hos optimistiske initiativtagere, der måske har vanskeligere muligheder i det almindelige banksystem. Alt sammen supergodt. Vores historiske tab er også helt forsvindende små = 0,03% af de indtægter vi har haft i de forløbne år siden 2020. Sikkerhederne for lånene er som hovedregel pant i ejendomme og lignende. Eneste risiko er at Lendino og de valgte advokater desværre konstaterbart ikke har været dygtige eller effektive med hensyn til at inddrive overforfaldne beløb. Hvis ejendomsmarkedet vender til det mere negative igen giver denne langmodighed en helt unødvendig risiko. Dette er min private vurdering og jeg er bestemt ikke fagmand indenfor dette område.

18 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt overskueligt og solide valueringer…

Nemt overskueligt og solide valueringer ift sikkerhedsstillelse

14 oktober 2025

Hej Henning.
Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er glade for, at du finder det nemt og overskueligt at investere på vores platform.

Super nemt at investere

Super nemt at investere

11 januari 2025

Hej Poul.

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi simpelhen så glade for :)

En fantastisk telefon-kunderservice

En fantastisk telefon-kunderservice.
Jeg står altid tilbage med en oplevelse af, at de er dygtige og kompetente.
Generelt er der gode webinarer og fine service.

7 augustus 2025

Hej Heidi.

Tusind tak for dine pæne ord, dem er vi rigtig glade for! Og også tak for en god snak i går og dine klare, relevante spørgsmål.

Alt køre efter bogen

7 augustus 2025

Hej Kaj.

Tusind tak for din pæne anmeldelse, det er vi glade for :)

God platform

Godt koncept, hvis platform tåler bedre user interface

22 juli 2025

Hej Lasse

Tusind tak for din gode anmeldelse!
Og du har fuldstændig ret, der er helt sikkert plads til forbedringer 😅 Vi har p.t. begrænsede ressourcer i it-afdelingen, så user interfacet er ikke blevet opprioriteret længe. Det er helt sikkert noget, vi godt vil gøre bedre i fremtiden.

Endnu engang tak fordi du tog dig tid til at anmelde os - hav en god dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Syntes det er en spændende måde og…

Syntes det er en spændende måde og investere lidt penge på

13 juni 2025

Antwoord van Lendino

Tusind tak for dine pæne ord, Yngve, fedt at du synes, det er spændende! Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre, må du endelig bare sige til.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem måde at investere på

Nem måde at investere og få et højt afkast på - helt automatisk måned for måned

23 mei 2025

Antwoord van Lendino

Tak for dine pæne ord, Mogens, det er vi glade for :)

De bedste hilsener
Lennie fra Lendino-teamet

Det er supernemt

Det er supernemt

Det er supernemt: Jeg har ikke mange penge, men min opsparing, hjælpe andre med deres drømme :)

16 april 2025

Antwoord van Lendino

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for!
Skønt at du kan se meningen med at investere, så andre kan realisere deres drømme (og du kan få et fornuftigt afkast oveni) :)

Mvh Lennie fra Lendino-teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været med i mange år

Jeg har været med til at financiere lån hos Lendino i mange år og er meget tilfreds med den måde det bliver håndteret på, servicen og med tilbagebetalingerne. Jeg kan kun sige positive ting og anbefale dem.

11 april 2025

Hej Marion.

Tusind tak for dine pæne ord, det varmer :) Skønt at høre, at du fortsat er glad for at investere på vores platform.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget dygtige til rating af…

Meget dygtige til rating af investeringsmuligheder. Glad for at kunne bidrage til støtte af SMV virksomheder.

25 maart 2025

Antwoord van Lendino

Tusind tak for dine pæne ord, det sætter vi rigtig stor pris på :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ok renteniveau og velfungerende…

Ok renteniveau og velfungerende hjemmeside samt få tab

25 maart 2025

Hej Michael

Dejligt at høre, at du er tilfreds med renteniveauet (og dermed også dit afkast) og vores side. Vi har hele tiden for øje, at vores långivere så vidt muligt skal sikres et fornuftigt afkast med få tab.
Vi hører altid gerne fra dig, hvis der er noget vi kan gøre for at forbedre din oplevelse - du kan fange os på info@lendino.dk eller 70 270 250.

Hilsen Lennie fra Lendino-teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kommunikation ved de projekter der…

Kommunikation ved de projekter der desværre ikke fungere som de skal( lån hvor låntager ikke lever op til forpligtelserne) der er kommunikationen fra lendino simpelthen for dårlig.. inkasso sager bliver der ventet alt alt for længe for oplysninger om

6 maart 2025

Hej Claus.

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores kommunikation om inkassosagerne. Det er noget, vi løbende arbejder på, så vi værdsætter din feedback.

Vi har i det sidste år optimeret vores processer for nye lån, der bliver forsinkede, inkl. automatisk afsendelse af betalingspåmindelser og rykkere samt notifikation til långiverne om dette.

De sager, der er lagt hen til vores inkassoadvokat, har typisk været forsinkede i længere tid. Disse sager opdateres, såfremt vi får nye oplysninger fra låntager eller inkassoadvokaten, men der går ofte lang tid mellem opdateringerne. Vi har her i foråret haft problemer med at indhente oplysninger fra vores advokat, da de er i gang med at skifte IT-system (som bør give os bedre data i fremtiden). Derfor har der også været længere svartider på spørgsmål om inkassosager. Vi håber på, at de snart er i mål med skiftet.

Mvh. Lennie fra Lendino-teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.