2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Top winkel, verrassend assortiment

Jeetje wat een nare reviews. Echt top winkel, wel rond de carnaval iets te volgestouwd maar dat is logisch. (Minder rolstoel/rollator toegankelijk dan een kruidvat).

Hele aardige en vooral kundige (vooral inventaris weet Leny zowat alles te vinden van ruim 100.000 artikelen).

Ja, Leny (en wat van t personeel) komt wat nors over, maar dat is omdat ze gewoon heel monotoon praat. Ben je wat langer in gesprek, dan kom je erachter dat ze echt hart voor hun winkel hebben.

De pakketregels maakt zij zelf niet, dat doen de bedrijven. Zij moet zich eraan houden anders is ze zelf de sjaak. Dus ook niet eerlijk dat dat tegen haar gebruikt wordt.

Zal ik ooit gezellig een praatje maken daar? Nee, zeker niet. Haal ik daar vanalles van HG schoonmaak tot losse bouten tot verkleedkleding tot een cadeautje tot vlaggenstok? Zeker weten.

17 januari 2026

Depressief mens

Eerlijk is eerlijk leny heeft alles behalve klantvriendelijkheid ... Wat een stuk chaggerijn is het toch..... Hier gaan we echt alleen heen als het echt niet anders kan... Deze mensen zijn zo depressief. Ja het is besmettelijk denk ik .. Iedereen in deze winkel heeft het.
Geen lol om heen te gaan. Maar ga je niet voor de gezelligheid dan is deze winkel prima.

11 november 2025

1 ster is nog te veel 🤮

De eigenaar heeft geen manier laat staan geduld ze doet boos tegen de medewerkers en neemt altijd aan als je achterin de winkel loopt dat je iets steelt. Je moet je hele stamboom mee nemen om je pakketje te krijgen als ik de kans had om een winkel te bombarderen was het deze. ik spring het liefste van een brug af dat ik nog een x die stomme winkel in moet lopen. Ik stel voor dat ze per direct stopt en word opgenomen in een gekkenhuis. Ze mag al die pakketjes die ze niet geeft der harige kont in steken. ik kom daar nooit meer binnen en ze weigerd ook om me pakketje te geven.

30 april 2025

Hocus pocus pilates pas

Maar maar maar. Wat staat hier een heks in de winkel. Dit is de meest onsympathieke winkeleigenaar die je ooit zult treffen. Erger vind je ze niet.
Een klacht ingediend bij de DHL en ik raad een ieder aan die daar een pakketje ophaalt/ aflevert en als stront behandeld wordt hetzelfde te doen. Wellicht kunnen we er zo voor zorgen dat er een ander DHL punt in Grave komt waar de klant niet afgeblaft wordt.
En laat daar ook geen pasfoto’s maken voor een paspoort, want ze voldoen niet aan de eisen. Weggegooid geld.

28 januari 2025

Raar wijf

Geen idee wat er door deze vrouw haar hoofd spookt maar het lijkt der zo dus danig lastig te vallen dat ze voor geen enkele rede een glimlach op kan zetten of haar medewerkers. Hele vreemde mensen. Heb je geen zin om je dag te laten verpesten door een stel pipo ‘s vermeid deze winkel dan koste wat kost

12 april 2025

Het is dat het moest want dhl had mn…

Het is dat het moest want dhl had mn pakketje daar afgeleverd.. maar een pakketje waarop met knaloranje op staat fragile.. laat Leny met een klap op de balie terechtkomen. Ik heb nog niet de moed gehad het open te maken maar ik vrees het ergste. Zo jammer dat Escharen dicht is.

3 april 2025

Ik moet een ster geven

Je komt binnen en zegt goedemorgen, geen reactie
Ik kwam een pakje brengen doet geheel zwijgend haar werk
Ik ga weg zeg nog netjes:nog een prettige dag gewenst.
Geen enkele reactie, bepaald geen vrolijk type maar daar staat ze ook om bekend , helaas kun je daar op maandag alleen maar een pakje brengen want het andere adres is op maandag dicht.
Volgens mij is deze vrouw eigenaresse, maar ze kan totaal niet met mensen omgaan, ik vermijd deze winkel ook eigenlijk altijd. En als ik naar de reacties hier kijk ben ik niet de enige.

24 maart 2025

1 Ster is nog teveel

1 Ster is nog teveel! Altijd chagrijnig. Erg klantonvriendelijk. Nog nooit zo een onvriendelijk afhaalpunt meegemaakt! Met zoveel klachten zou je denken dat ze haar vriendelijkheid een beetje opvijzelt!

18 februari 2025

kreeg pakket niet mee

een half uur nadat ik melding kreeg dat ik mijn pakket kon afhalen, was ik ernaartoe gegaan met de auto. Maar ze hadden het nog niet ingescand, zeiden ze, en hadden geen enkele zin om even te zoeken naar mijn pakket. Kon ik later wel even terugkomen. Ik zei dat ik speciaal met de auto was gekomen, kon wel staan wachten maar ze gingen het niet voor me zoeken.

11 februari 2025

Zeer slechte communicatie en klant onvriendelijk

De manier waarop de medewerkster je kan aanspreken is echt niet correct.
Dit jaagt mensen weg. Ik rijdt liever dan verder om naar een ander afhaal punt dan dat ik daar in een lange rij moet staan om vervolgens een grote mond te krijgen. Ik ben niet de enige met deze ervaring lees ik uit andere reviews. Dat zegt genoeg.

19 oktober 2024

Alle artikelen snel gevonden, pakketjes helaas NIET.

De medewerkster is deskundig en weet alle artikelen in haar winkel snel te vinden. Niet met een glimlach helaas. Ook helaas is dat dat niet geld voor pakketjes die je op komt halen. Zo ben ik zowel gisteren als vandaag voor niks geweest om mijn pakketje op te halen! Kwartier wachten in de rij en daarna kwartier wachten omdat er gezocht werd. Tip: misschien een systeem bedenken om alles snel terug te vinden zodat men niet meermalen voor niets komt???

UPDATE: Ben vandaag geweest om een artikel te kopen. De eigenaresse in kwestie was erg aardig. Waar een negatieve review al niet tot kan leiden! Wel deze aanpassing gedaan. Ze is nu op de goede weg.

4 april 2024

Is dit jouw bedrijf?